כ ג’וליה מ דיזינגוף 184 - דף 4 - סקס אדיר

ג’וליה מ דיזינגוף 184

34
אחינו איצטגנין,

אף על פי שאני בצד שלך בנושא הזה כלומר: הולך לנערות עובדות בשביל הסקס,
קשה שלא להסכים עם מכובדנו jongler שנתן כבר את דעתו (ודיבר מן הסתם מנסיונו העשיר שאיתו קשה להתווכח) על כך בציטוט הבא:

תוצר של עיסוי אירוטי ,טוב עיסוי זונגלר (כמו בסרטים) היא גוף משחורר מכאבים היתכווציות ולחצים מצטברים וגם מחוסר פורקנים.

עיסוי מקצועי יעשה את העבודה אך זה לא אותו הדבר בכלל.

עיסוי שאני מעריך הינו סוג של מופע בו יש שני שחקנים .

עיסוי גוף אל גוף במחיצות והחלקות בשבילי הוא המשחרר ביותר .

מכול המעסות שעברו אצלי על יד אחת אני יכול לספור את המעולות שבהן אלה שבאמת יודעות להכיר את גופך את יצרך ובעצם פועלן יכולות לגרום לך להמריא ולפתוח את המצערת החייתית שבך עד הסוף (לפתוח צקרא).

עוצמת החוויה כאשר זה קורה גדולה פי 3 מסקס פעיל,מורידה 5 עד 10 שנים מהחיים ,יותר חזק מוויאגרה ומחזיק יותר במשך ,אפילו משפר את הסקס השיגרתי פי כמה.

אני קורה שחלק הולכים לעיסוי בתיקווה לקבל סקס או דומה.

ממעסה טובה כמובן בהתאמת הציפיות שלכם לא תקבל לסקס אך תקבל הרבה יותר .

ג’וליה מ דיזינגוף 184

35

נו, גם אני קראתי את הפנינים של jongler ואיך פתחו לו את הצ'אקרות...

זה נראה משהו משובש, בזבוז זמן וכסף, אבל אני קורא על רבים שוחרי מסאז'ים. לפעמים נוצר הרושם שהם מהוים רוב כאן בפורום.

אין לי הסברים לעובדה שכה רבים מחפשים את המסאז'ים האלה. לכן תהיתי.

אמנם לא ניסיתי "פתיחת צ'אקרות", אבל דבר לא ישווה להרגשה אחרי זיון טוב...

והרי לשם כך התכנסנו כאן..

המגביה עוף - ירחיק ראות

ג’וליה מ דיזינגוף 184

37
חברים יקרים,
בדיקה מעמיקה העלתה כי ג'וליה וכריסטינה עזבו את דיזינגוף
184, לא ברור לאן הלאה...
כשטלפנתי לשם מסרו שיש שתי בנות חדשות בשם ויקי ועוד אחת שאת
שמה שכחתי כרגע...
דיווחים בהמשך...?
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"

ג’וליה מ דיזינגוף 184

40
אתמול הייתי בת"א ולקחתי איתי כמה טלפונים, או שהיו לא זמינים או שלא נשמעו לי טוב באוזן, בכלל הטלפונים של אוקסנה מהבית הירוק עבר לסחרוב 10 ??!!WTF
עברתי בארלוזורובה פינתץ דיזינגובה נזכרתי בדיזינגוף 184 בלי הרבה ציפיות, התיישבתי כרגיל ואז ניגשת אליי בעלת המקום ואומרת לי בשקט ג'וליה חזרה?, אני פותח עיניים של שימי תבורי ג'וליה?! ג'וליה?! כן,
כן רבותיי ג'וליה חזרה לעבוד, כל דקה שחיכיתי לה עברה כמו שעה, אומר את האמת שעד אתמול לא דגמתי אותה ואחרי שהייתי איתה הבנתי מה הפסדתי ובגדול, שמעתי שאמרו שהשמינה וכו.. הגוף שלה פשוט מושלם, אני לא אתאר מה שעברתי איתה, פשוט זה עדיין כמו חלום מתוק ויהיה ארוך מאוד, לא מומלץ להיות אצלה אלא חובה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”