[QUOTE=פנסיונר]
חבר'ה תרגיעו וכדאי שתרגיעו מהר!!!!
נכון שמירב התברכה ביכולת ביטוי וכתיבה שרק מעטים מאיתנו זכו לה.
אבל..... מירב רחוקה מלהראות כוסית ועל כן אני לא מבין על מה המהומה. מי שמחפש GFE שיעשה מנוי לאחד מאתרי ההיכרויות (100 ש"ח +/-) ויזכה ל-GFE של 4-5 בנות בשבוע.
נמאס כבר לקרוא את כל ההלל על מירב / טלי מחיפה ושרון. אצל כולם הייתי ואף אחת מהן לא כוסית ולא אחת שתסובב אחריה את הראש ברחוב.
בואו כולנו נרד קצת לקרקע. אני מבין שהמצב בשוק קשה ויבש. כולנו מפנטזים על ימי הזוהר של שנות ה-90 שבהם באמת זיינו דוגמניות על רוסיות בכל רחבי גוש דן. על כן, כל התיאורים ודברי ההלל על הבחורות הללו קצת מגוחכים בלשון המעטה.
שלכם,
הפנסיונר (צעיר שעשה אקזיט מוצלח וכבר לא צריך לעבוד אף יום יותר)
[/QUOTE]
לפנסיונר
זו ההודעה הראשונה שלך בפורום, שום דיווח לא ראינו ממך בחצי השנה שאתה חבר רשום כאן(אז ממש אי אפשר להחשיב אותך לחבר שיתופי ותורם), וכבר אתה מעביר ביקורת על אחת הפייבורטיות הכי גדולות ומוערכות כאן - טלי מחיפה. לגבי השתיים האחרות - שרון ומירב - לא טעמתי מהן ולכן לא אחווה דעה בעניינן.
מצטרף להערה של מקמסמקס - אם היית אצל מירב, למה אתה לא מדווח?!
ובקשר לטלי - לא יודע מה איתך, אבל אני יכול לומר שהייתי מסובב אחריה את הראש ועוד איך!!! יותר מכך - הלכתי איתה למסעדה פעם, ולא יכולתי שלא לשים לב לעשרות הגברים שממש 'חרכו' אותה במבטים מכל עבר
. לכן ההערות שלך הן לא יותר מבלבולי ביצים בעיניי, ובזה יסכימו איתי רוב האנשים שביקרו אצלה, אם לא כולם. וזאת גם מבלי שראינו דיווח שלך על טלי או על אף אחת אחרת!
בקשר לגעגועיך לתקופת 'משולש הזהב' - אני מבין, וגם לי יש זיכרונות מדהימים מהתקופה ההיא, אבל הזמן הזה חלף מן העולם וכנראה גם לא יחזור. אז עשה לעצמך טובה ותסתגל למצב החדש(כמו שאני עשיתי מזמן) במקום להתרפק על העבר. אין טעם לשוב ולדסקס במה שהיה. היה ונגמר. עדיף להסתכל קדימה לא?
ואם בכל זאת הזיכרונות לא מרפים ממך, תוכל בכיף לקרוא את השרשור הבא:
בנושא אחד אני מסכים איתך: יש באתרי ההכרויות לא מעט נערות ליווי במסווה שמחפשות קשר תמיכה. הן לרוב לא מקצועניות, אלא כאלו שמחפשים ספונסר/תמיכה צדדית בנוסף לעיסוקים אחרים. הן באמת יכולות להיחשב ל'פרטיות אמיתיות' שלא נפגשות עם הרבה אנשים וזה הפלוס אצלהן. המינוס הוא שבד"כ צריך להשקיע לא מעט בכל מיני התכתבויות ופגישות עד שאתה נופל על מישהי שמתאימה לך(או שאתה מתאים לה). אני גם בודק את הנושא הזה, אבל ככה... בקטנה. בשביל הגיוון. לא משקיע בזה מי יודע מה... עדיין מעדיף את המקצועניות התותחיות מהאתר שלנו
, שיודעות ומסוגלות לעמוד בקצב שלי
מבלי להתעייף או להתלונן
.
לסיום: במקום להעביר ביקורת(ועוד על אחת התותחיות כאן), אולי עדיף שתהיה גם אתה חבר פורום תורם, ותדווח לנו מהשטח. מי יודע - אולי גם נשכיל ונלמד ממך על מציאות חדשות.