כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 4 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

31

הייתי הערב אצל מירב, השייכת לליגת העל של נותנות השירות (אמרתי לה את זה בפגישה ועכשיו ראיתי שמישהו אחר חשב על זה לפני).

שעתיים של חוויה צרופה בלי לחץ ממש כמו חברה (GFE בהתגלמותו).

(אני לא מהכותבים המפרטים לפרטי פרטים.)

תודה מירב.

ואם אעשה אלגוריה על הניק שלך הרי שעשית אותי ללקוח מאושר מזמן שלא חוויתי חוויה כזו.

NeverNotEnough2009-11-28 23:11:35
מי שמאונן לא מזיין

33
[QUOTE=פנסיונר]

חבר'ה תרגיעו וכדאי שתרגיעו מהר!!!!

נכון שמירב התברכה ביכולת ביטוי וכתיבה שרק מעטים מאיתנו זכו לה.

אבל..... מירב רחוקה מלהראות כוסית ועל כן אני לא מבין על מה המהומה. מי שמחפש GFE שיעשה מנוי לאחד מאתרי ההיכרויות (100 ש"ח +/-) ויזכה ל-GFE של 4-5 בנות בשבוע.

נמאס כבר לקרוא את כל ההלל על מירב / טלי מחיפה ושרון. אצל כולם הייתי ואף אחת מהן לא כוסית ולא אחת שתסובב אחריה את הראש ברחוב.

בואו כולנו נרד קצת לקרקע. אני מבין שהמצב בשוק קשה ויבש. כולנו מפנטזים על ימי הזוהר של שנות ה-90 שבהם באמת זיינו דוגמניות על רוסיות בכל רחבי גוש דן. על כן, כל התיאורים ודברי ההלל על הבחורות הללו קצת מגוחכים בלשון המעטה.

שלכם,

הפנסיונר (צעיר שעשה אקזיט מוצלח וכבר לא צריך לעבוד אף יום יותר)

[/QUOTE]

לפנסיונר

זו ההודעה הראשונה שלך בפורום, שום דיווח לא ראינו ממך בחצי השנה שאתה חבר רשום כאן(אז ממש אי אפשר להחשיב אותך לחבר שיתופי ותורם), וכבר אתה מעביר ביקורת על אחת הפייבורטיות הכי גדולות ומוערכות כאן - טלי מחיפה. לגבי השתיים האחרות - שרון ומירב - לא טעמתי מהן ולכן לא אחווה דעה בעניינן.

מצטרף להערה של מקמסמקס - אם היית אצל מירב, למה אתה לא מדווח?!

ובקשר לטלי - לא יודע מה איתך, אבל אני יכול לומר שהייתי מסובב אחריה את הראש ועוד איך!!! יותר מכך - הלכתי איתה למסעדה פעם, ולא יכולתי שלא לשים לב לעשרות הגברים שממש 'חרכו' אותה במבטים מכל עבר. לכן ההערות שלך הן לא יותר מבלבולי ביצים בעיניי, ובזה יסכימו איתי רוב האנשים שביקרו אצלה, אם לא כולם. וזאת גם מבלי שראינו דיווח שלך על טלי או על אף אחת אחרת!

בקשר לגעגועיך לתקופת 'משולש הזהב' - אני מבין, וגם לי יש זיכרונות מדהימים מהתקופה ההיא, אבל הזמן הזה חלף מן העולם וכנראה גם לא יחזור. אז עשה לעצמך טובה ותסתגל למצב החדש(כמו שאני עשיתי מזמן) במקום להתרפק על העבר. אין טעם לשוב ולדסקס במה שהיה. היה ונגמר. עדיף להסתכל קדימה לא?

ואם בכל זאת הזיכרונות לא מרפים ממך, תוכל בכיף לקרוא את השרשור הבא:

נושא חם ללא תגובות חדשות נוסטלגיה לותיקים שבכם... ימי משולש הזהב

בנושא אחד אני מסכים איתך: יש באתרי ההכרויות לא מעט נערות ליווי במסווה שמחפשות קשר תמיכה. הן לרוב לא מקצועניות, אלא כאלו שמחפשים ספונסר/תמיכה צדדית בנוסף לעיסוקים אחרים. הן באמת יכולות להיחשב ל'פרטיות אמיתיות' שלא נפגשות עם הרבה אנשים וזה הפלוס אצלהן. המינוס הוא שבד"כ צריך להשקיע לא מעט בכל מיני התכתבויות ופגישות עד שאתה נופל על מישהי שמתאימה לך(או שאתה מתאים לה). אני גם בודק את הנושא הזה, אבל ככה... בקטנה. בשביל הגיוון. לא משקיע בזה מי יודע מה... עדיין מעדיף את המקצועניות התותחיות מהאתר שלנו, שיודעות ומסוגלות לעמוד בקצב שלי מבלי להתעייף או להתלונן.

לסיום: במקום להעביר ביקורת(ועוד על אחת התותחיות כאן), אולי עדיף שתהיה גם אתה חבר פורום תורם, ותדווח לנו מהשטח. מי יודע - אולי גם נשכיל ונלמד ממך על מציאות חדשות.

zooz

34

הרבה זמן שלא הגבתי כי לא היה לי באמת מה לחדש, אבל אחרי שהייתי היום אצל מירב, אני כמעט רוצה לצאת בהצהרה אם לא נהנית אני מחזיר את הכסף. מירב בחורה יפה מאד, היא ממעיטה בציפיות בקשר לזה בפירסום שלה, וזה הדבר היחיד שהיא לא דוברת אמת, אבל לכל אחד יש חסרונות ואצלה זה שהיא ממעיטה בערך יופייה,אבל אין דבר עוד כמה שיהיו אצלה ולאט לאט היא תקלוט שהיא נראית מעולה. בחורה חברותית כיף לדבר איתה, מלאה בתוכן עשיר שכל אחד יכול להנות, ולעיקר, סקס ברמות מטורפות אני בטוח שאם היה לי כשרון כתיבה כמו שלה, או של כמה מהחברים המוצלחים בעניין, אחרי תיאור לסקס איתה, הייתם מבינים שזה יכול להיות או רק בדמיון או סקס חלומי. אני אישית מעולם לא חוויתי כזה דבר. היה מעולה תמורה הולמת למחיר ואני אישית חושב שזה זול מידי ולכן גם השארתי מאה ש"ח טיפ. לי כבר התחיל השבוע טוב וגם לכולם שבוע טוב ולמירב תודה ענקית היה ענק.

שמוליקז2009-11-29 0:20:47

35

שמוליז: תודה לך מקסים שלי, אני יודעת שהיה לא פשוט לכתוב כאן ובכל זאת לקחת את הזמן שלך ועשית את זה, ידוע לי כמה אתה עסוק, היה לי גם מדהים.....

NEVER: כמו שאתה יודע כבר- בצעד יוצא דופן נפגשתי גם איתך היום בגלל פאדיחה שקרתה לי והייתי חייבת לפצות אותך, כמו שאמרתי פה אני לא נפגשת עם יותר מאדם אחד ביום- כעיקרון- אך מידי פעם יש יציאות מהדופן. בכל מקרה נהנייתי נורא.

אני לא בובת פלאסטיק מעוצבת וחדשה, אני אישה ואני יודעת מה אני אוהבת ורוצה. מי שנכנס אלי הביתה מתקבל שם כמאהב- יעידו על כך אלו שהיו, אני לא אפתח את הדלת בלבוש פנטזי ואני לא מבטיחה לעשות פליק פלאק באוויר.

מה שכן אני מנסה להחדיר פה- כמו מעטות ואחרות למקצוע- קונספט חדש של בחורה עובדת שמקדישה את כל כולה לסיטואציה וביחד עם הגבר רוצה לעבור חוויה יוצאת דופן ואינטימית, בניגוד למיני איגודים שעבר זמנם. מי שלא מסוגל להעריך את המשמעות יקרת הערך. מי שמחפש את הוויזואלי בלבד. מי שקבע לעצמו איזה אידיאל יופי נשגב אשר אני לא עומדת בו. מי שמחפש זיון מהיר ושטחי. מי שאוהב בחורות שרק מקבלות בשקט. מקומו אינו בפוסט זה.

לילה מקסים. שלכם. M.

זונה מאושרת2009-11-29 1:2:40
קישור לאתר הפרטי שלי:

38

היי מירב

נהנתי מאד לקרוא את מה שכתבת בפתיח. אינני חושב שנתראה משום שאני גם מבוגר מדי וגם לא כל כך מסתובב, כרגע אני מבקר בקביעות בחורה נחמדה בפורום ונהנה מכל רגע. אבל אני נהנה מאד לשוטט באתר ולקרוא את התגובות של החברה ולהעיר הערה קטנה מפעם לפעם. במקרה שלך פשוט נהנתי מכל מילה שכתבת. בהצלחה ואולי פעם...

אגב - הכותרת היא מה שכתבת בציתות של למה לבקר אשת מקצוע...

ביי

י

do good and live good

39

וואו איזה אריות יש בפורום. אפשר לחשוב שפגעתי בכבוד המשפחה. בסה"כ אמרתי את מה שאני מרגיש כבר הרבה זמן... לקסר צודק בטענתו שחוסר הדיווח שלי מביקורי אצל הנפקניות פוגם בהשתייכותי לפורום אך ברצוני לומר שאינני נמנה עם מזייני השכל למינהם. לדעתי הפורום נועד לכתיבה תמציתית על הנסיון של כל אחד והחלפת אינפורמציה קרי טל' / כתובת וציונים. צר לי שחלק מהחברים לקחו את הדברים אישית. לי באופן אישי, כאחד שהוציא כבר עשרות אלפי שקלים על היצאניות של ת"א, חיפה ,רמת גן, ירושלים וחו"ל זה די מיותר כל דיווחי משחקי התפקידים של לוולה עם שרון. בחיאת ראבק !!! את מי זה מעניין כל התיאטרון הזה? דווחו לעיניין.

אני מבטיח לספק את הסחורה. לגבי התרפקות על העבר, אינני מתרפק כלל ועיקר. את מרבית חלב הביצה שלי אני מרוקן אצל פרטיות הזקוקות לתמיכה ובקרב נפקניות צמרת בחו"ל. אומנם אני מוציא סכומי עתק אך לדעתי שווה לנהוג מדי פעם באאודי 6 מאשר לנסוע כל יום לעבודה עם מזדה 3 מליסינג.

אולי כתבתי פה כמה דברים מקוממים ואולי מעליבים ועל כן אתנצל מראש בפני כל חברי הפורום היקר הזה.

הפנסיונר

40

פנסיונר: הגעת למדור "סקס פרסומי" ומשום מה החלטת לכתוב דווקא בפוסט של מירב, אין לדבריך שום קשר לפוסט הנוכחי ודעותיך בנוגע ל-מה צריך כל אחד לכתוב עליו פה -ואיזה סוג של דיווח או "תיאטרון" מעניין אנשים אחרים- מקומן לא פה.

התרפקות על עברך וסיפורים על בחורות השקולות לאאודי 6 יוכלו לפאר בקלות פוסט שתפתח בעצמך בפורום הכללי. מה גרם לך להקיא את דעותיך כאן מעלה סימני שאלה.... בכל מקרה אני מבקשת ממך לעבור לפוסט אחר. תודה. M.

זונה מאושרת2009-11-29 10:18:42
קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”