הבילוי איתה היה ללא חציצות כולל המציצה.
החדירה, שהיא כמובן חלק בלתי נפרד מהבילוי, היתה עם שני קנדומים,
אחד לכל גמירה
כ
הבילוי איתה היה ללא חציצות כולל המציצה.
החדירה, שהיא כמובן חלק בלתי נפרד מהבילוי, היתה עם שני קנדומים,
אחד לכל גמירה
[QUOTE=MILFליה]
לכל מי שסתם שואל את עצמו , אני רזה ומשקלי נע בין 48 קג' ל 50 קג' גובהי 164 יש לי שיער שחור מתולתל ארוך יותר מבתמונה, פנים עדינות עיניים חומות וחכמות שפתיים יפות ומצויירות,ציצים יפים וטבעיים במידה C טוסיק קטן ועגול ואני חלקה למשעי איכותית אינטיליגנטיתוסקסית, אני בת 38 וכשהיתי בגילן של הצעירות כאן נחשבתי לכוסית על... היום אני רק ניראית טוב מאד.
אני ממש לא מבינה על מה הרעש... מי שמתאים לו - נפלא ומי שלא שימשיך הלאה - מאד פשוט
[/QUOTE]
ליה,
תודה על ההבהרה ועל התיאור המפורט והמושך.
ובאשר למה שנכתב כאן: אל דאגה, אנחנו קצת יותר אינטליגנטים
ממה שאנחנו נראים, ויודעים להבדיל בקלות בין השמצה פראית
לדיווח ענייני.
דבר אחד אני כבר יכול לומר - התגרנות שלך ולשונך המשתלחת מעידים מחד גיסא על סוג של מצוקה ומאידך גיסא יוצרים רתיעה וחוסר רצון, אפילו לנסות ליצור קשר.
חתמתי על ויתור.
GOONER
כך שאם המטרה היתה לגרום לי להתקפל ... אז.... יקירי רפי השכל... המטרה לא הושגה .... ררוצים לנסות עוד? כי אני רק מתחממת
[/QUOTE]
שלום ליה,
לדעתי הפירוש שלך מוטעה לחלוטין, איש מחברי הפורום אינו מנסה ל"קפל" אותך, נהפוך הוא האינטרס של כולנו הוא שתהיינה יותר נותנות שרות וכל המרבה הרי זה משובח, והרי זוהי נשמת אפו של הפורום.
הרשי לי להציע לך להמנע מביטויים כמו "רפי שכל" וכו' שכן רוב החברים מנסים לקיים כאן תרבות דיון ולהתבטא בנימוס, ואם את נתקלת בביטויים שגורמים לך ל"התחמם" נהגי את בחוכמה, וזכרי כי מענה רך ישיב חימה.
דבר אחד אני כבר יכול לומר - התגרנות שלך ולשונך המשתלחת מעידים מחד גיסא על סוג של מצוקה ומאידך גיסא יוצרים רתיעה וחוסר רצון, אפילו לנסות ליצור קשר.
חתמתי על ויתור.
GOONER
[/QUOTE]
ויתרתי בשימחה - נידמה לי שהרבה תגרניות היו מאושרות עם אוצר מילים כשלי.... ואני שמחה מאד שהקוצנות וחדות הלשון שלי מרחיקה את הלא רצויים -ממילא, שגילוי דעת עליהם יפורסם בהמשך.... אולי בנפילות הסקס הגדולות - מי יודע. בכל מקרה אם אשה שמודעת לעצמה בשלה מגובשת ודעתנית אם אישיות שכזו מאיימת עליכם - אנא חסכו ממני את האי נעימות של סירוב.
ואם אתה סתם אוהב להתעלל בנשים וסימנת אותי כמטרה להצקות,/טלפוניות או פרונטליות אני מציעה לך לחשוב פעמיים אם האגו הגברי הפצוע שלך כל כך חשוב שבגללו אתה מוכן לפגוע, להעליב או סתם לסתום פיות כי האמת כואבת ולחצתי למישהוא על היבלת .
קבלת הפנים שקבלתי כאן היא זוועתית כמו שאמר כבר מישהו... ואכן רבים מכם יורים לעצמם ברגל..
בסופו של דבר מי שמעריך איכות ישאר - ומי שלא, זה ממש לא נורא ואני מאחלת לו הצלחה בהמשך דרכו.....
ובבנין ציון ננוחם
הפגישות איתי הם בתיאום טלפוני בלבד - לאחר התכתבות קצרה באתר אני משתדלת לא להרבות בהתכתבויות חוזרות ונשנות על פרטים שמצויינים בהודעה
אם התעלמתי מהודעה זה מפני שלצערי לא אוכל לענות למבול השאלות הלא רלוונטיות לגבי סדר היום שלי - מפאת קוצר זמן שעות הקבלה שלי מפורסמות במודעה.ואם החלטתי לסיים מוקדם יותר זו כמובן זכותי.
"כשאנשים קטנים עושים צל גדול - סימן שהשמש שוקעת"
דיון זה עבר טיהור תגובות דרסטי !
ההתנהלות של מספר דיונים בפורום ובכללם דיון זה יצאו מפרופורציה בליבוי הדדי של שני הצדדים.
אבקש להחזיר את הדיון למסלול מכובד יותר ובפרט לאחר קריאת הדיון שפתחתי להמשך תגובות:
דבר המנהל - ביקורת על רמת הדיונים בפורום
כפי כתבתי, אבקש התדיינות תרבותית עם שימת דגש על דיווחים עינייניים שנמסרים לחברים בנימה ידידותית.
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”