חולה כוס,
אני בדרך כלל לא מוסרת פרטים על אירוח של לקוח כי הפרטיות והדיסקרטיות מאוד חשובים לי, אבל מאחר שאתה באופן שיטתי פוגע בפרטיות שלי אני רוצה הפעם לענות לך.
הגעת אלי ב-10.07.2010 אחרי שבמשך קרוב לשנה סירבתי להיפגש איתך.
אתה התחלת לחפש אותי ב-01.12.2009 והצלחת לקבוע איתי ולהגיע אלי רק ב-10.07.2010.
לא עניתי לך בתגובה הראשונה שכתבת כאן בפורום כי לא ממש זכרתי מי אתה אבל עכשיו, אחרי ההודעה האחרונה שלך הכול התחבר לי כמו פאזל.
בדיווח שלך על המפגש איתי כתבת שנתקלת במדרגות באחד השכנים. איך ידעת שזה שכן?
אני אענה לך איך כי אני יודעת.
אתה שאלת אותו אם יש דירה דיסקרטית בבניין. למזלי זה היה חבר טוב שלי (בשבת בצהריים אני נפגשת אם חברים בדרך כלל) והוא סיפר לי על זה.
אז הדיווח שלך כבר לא היה כל כך מדויק.
נכון שאמרתי לך שאתה בחור נחמד, אבל זה היה לאחר 3 פעמים לפחות ששאלת אותי אם אתה בחור יפה.
החמאתי לך על הזין שלך כי לא מצאתי משהו אחר להגיד והרגשתי שאתה ממש רוצה שאני אגיד לך משהו טוב.
אני לא גונחת כל כך אך אנשים שהיו אצלי ומכירים אותי מרגישים שאני גומרת וזה בצורה אחרת לגמרי.
בנוסף אני אף פעם לא מוצצת על הברכיים כאשר אתה בעמידה כי אני רוקדת ריקודים סלוניים וזה יכול לפגוע לי בברכיים מעבר לעובדה שזה ממש לא נוח לי.
אבל כל זה לא חשוב. מה שחשוב זה שעוד לפני שהייתי רשומה בפורום כבר ציינת כמעט באופן מדויק את הכתובת שלי (ואני מתכוונת לשם הרחוב) וזה בלי ששאלת אותי אם מתאים לי שתפרסם את שם הרחוב שאני גרה בו.
בנוסף, באופן מפתיע לחלוטין נעלמו לי באותו יום דברי דואר מתיבת המכתבים שלי (לחבר שלך לא קוראים במקרה תיבת דואר?)
אין שום אפשרות לברר לפי מספר פלאפון וכתובת את השם שלי כי הבית לא רשום על שמי וגם הפלאפון לא רשומים על שמי.
אין לי שום הוכחות שאכן חיטטת בתיבת הדואר שלי ולכן אני לא מאשימה אותך באופן ישיר, אני רק מציינת עובדות.
למה היה לך צורך לברר את שמי האמיתי במשרד הפנים ולנסות לפרסם אותו בפוסט שלי? למה אתה עוקב אחרי כל כך הרבה זמן?
אני לא חדשה במקצוע, אבל אף פעם לא קרה לי שלקוח הלך לבדוק פרטים עלי במשרד הפנים. למה??????????
אני לא חברה שלך ולא אשתך.
אמרת שהרבה זמן אתה מחפש אותי. ישבת איתי הרבה זמן בסלון ושאלתי אותך אם מתאים לך. 25 דקות זה מספיק זמן כדי להחליט שאתה לא רוצה אז למה נשארת?
אני רק מקווה שתפסיק לעקוב אחרי ושלעולם לא יהיה לי עוד לקוח כמוך.
אבל אני מאשימה בזה רק את עצמי כי אני לא עשיתי סינון נכון ולא הקשבתי לתחושות שלי שאמרו לי להמשיך ולא לקבוע איתך.
רק שתדע לך שזו פגיעה הכי גדולה בנערה עובדת - ואני מתכוונת לפרסום השם הפרטי שלי.
אם זה מה שרצית, הצלחת בגדול.
אני רק לא מבינה מה עשיתי לך רע שאתה פגעת בי כל כך.
אני מבקשת ממך - אם יש לך טיפת כבוד לבני אדם - לא לפרסם יותר שום פרטים עלי.