כ מאהבת דיסקרטית קטי - דף 4 - סקס אדיר

מאהבת דיסקרטית קטי

31
[QUOTE=kati]בכף
שלחתי לך
[/QUOTE]

רימינג מעשי ...

אתה יותר מידי סלחן בעניין הגיל ... התמונה מדברת בעד עצמה ... ורואים בבירור שמדובר באישה מבוגרת .

ולעניות דעתי התמונה מאוד מחמיאה לה .... במציאות היא נראית פחות אטרקטיבית ..

אני מאד אוהב נשים מבוגרות ... אבל במקרה שלה , כשראיתי אותה ניכנסתי להתלבטות מול דלת ביתה האם להיכנס בכל זאת.

וזה כבר אומר משהו Shocked

הגברת בת 49 (לאחר בדיקה ).. ז"א שבנובמבר היא מחליפה קידומת לגיל 50 (במידה והיא באמת בת מזל עקרב )

19LOLx82011-05-16 09:39:40
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

מאהבת דיסקרטית קטי

32
[QUOTE=חולה כוס]
השם קטי ... זה כאמור שם מפוברק ... שמה האמיתי הוא, אני יודע גם שם את משפחתה אך לא אחשוף אותו...
מטעמי צנעת הפרט .

קחו את המידע הזה בערבון מוגבל ... אבל יש מצב גדול שזו האמת !
[/QUOTE]

גם מסירת שם פרטי אמיתי אצלנו בפורום נחשב כעבירת אאוטינג (מסירת פרטים מזהים).

אף על פי שלפי אמות המוסר הפנימי שלך כנראה שאתה מקל ראש בכך אנחנו לא מסכימים לפרסום כתובות פרטיות מדוייקות ומידע אישי פרטי הכולל שם שם פרטי אמיתי.

מצפים שתכבד זאת.

שימי מההנהלה.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

מאהבת דיסקרטית קטי

33
[QUOTE=חולה כוס][QUOTE=kati]בכף

שלחתי לך

[/QUOTE]

רימינג מעשי ...

אתה יותר מידי סלחן בעניין הגיל ... התמונה מדברת בעד עצמה ... ורואים בבירור שמדובר באישה מבוגרת .

ולעניות דעתי התמונה מאוד מחמיאה לה .... במציאות היא נראית פחות אטרקטיבית ..

אני מאד אוהב נשים מבוגרות ... אבל במקרה שלה , כשראיתי אותה ניכנסתי להתלבטות מול דלת ביתה האם להיכנס בכל זאת.

וזה כבר אומר משהו Shocked

הגברת בת 49 (לאחר בדיקה ).. ז"א שבנובמבר היא מחליפה קידומת לגיל 50 (במידה והיא באמת בת מזל עקרב )

[/QUOTE]

ח"כ נכבד

היה לי הרבה פחות עקרוני לבצע מחקר כה מעמיק לגבי הגברת כפי שבצעת אתה. במקרה זה אני מסכים עם ההנהלה ודוגל בגישת צנעת הפרט.

אם תביט שוב בטווח הגילאים שציינתי וקח/תן 10 שנים לכל כיוון תראה שאני נמצא פחות או יותר באותו איזור חיוג כפי שציינת אתה. עקרונית אני מסכים איתך וחושב שרצוי מאוד לא להשתגל עם משהי שאינה לטעמך וזה לא משנה מאיזה סיבה.
19LOLx82011-05-16 09:42:59

מאהבת דיסקרטית קטי

34

חולה כוס,

אני בדרך כלל לא מוסרת פרטים על אירוח של לקוח כי הפרטיות והדיסקרטיות מאוד חשובים לי, אבל מאחר שאתה באופן שיטתי פוגע בפרטיות שלי אני רוצה הפעם לענות לך.

הגעת אלי ב-10.07.2010 אחרי שבמשך קרוב לשנה סירבתי להיפגש איתך.

אתה התחלת לחפש אותי ב-01.12.2009 והצלחת לקבוע איתי ולהגיע אלי רק ב-10.07.2010.

לא עניתי לך בתגובה הראשונה שכתבת כאן בפורום כי לא ממש זכרתי מי אתה אבל עכשיו, אחרי ההודעה האחרונה שלך הכול התחבר לי כמו פאזל.

בדיווח שלך על המפגש איתי כתבת שנתקלת במדרגות באחד השכנים. איך ידעת שזה שכן?

אני אענה לך איך כי אני יודעת.

אתה שאלת אותו אם יש דירה דיסקרטית בבניין. למזלי זה היה חבר טוב שלי (בשבת בצהריים אני נפגשת אם חברים בדרך כלל) והוא סיפר לי על זה.

אז הדיווח שלך כבר לא היה כל כך מדויק.

נכון שאמרתי לך שאתה בחור נחמד, אבל זה היה לאחר 3 פעמים לפחות ששאלת אותי אם אתה בחור יפה.

החמאתי לך על הזין שלך כי לא מצאתי משהו אחר להגיד והרגשתי שאתה ממש רוצה שאני אגיד לך משהו טוב.

אני לא גונחת כל כך אך אנשים שהיו אצלי ומכירים אותי מרגישים שאני גומרת וזה בצורה אחרת לגמרי.

בנוסף אני אף פעם לא מוצצת על הברכיים כאשר אתה בעמידה כי אני רוקדת ריקודים סלוניים וזה יכול לפגוע לי בברכיים מעבר לעובדה שזה ממש לא נוח לי.

אבל כל זה לא חשוב. מה שחשוב זה שעוד לפני שהייתי רשומה בפורום כבר ציינת כמעט באופן מדויק את הכתובת שלי (ואני מתכוונת לשם הרחוב) וזה בלי ששאלת אותי אם מתאים לי שתפרסם את שם הרחוב שאני גרה בו.

בנוסף, באופן מפתיע לחלוטין נעלמו לי באותו יום דברי דואר מתיבת המכתבים שלי (לחבר שלך לא קוראים במקרה תיבת דואר?)

אין שום אפשרות לברר לפי מספר פלאפון וכתובת את השם שלי כי הבית לא רשום על שמי וגם הפלאפון לא רשומים על שמי.

אין לי שום הוכחות שאכן חיטטת בתיבת הדואר שלי ולכן אני לא מאשימה אותך באופן ישיר, אני רק מציינת עובדות.

למה היה לך צורך לברר את שמי האמיתי במשרד הפנים ולנסות לפרסם אותו בפוסט שלי? למה אתה עוקב אחרי כל כך הרבה זמן?

אני לא חדשה במקצוע, אבל אף פעם לא קרה לי שלקוח הלך לבדוק פרטים עלי במשרד הפנים. למה??????????

אני לא חברה שלך ולא אשתך.

אמרת שהרבה זמן אתה מחפש אותי. ישבת איתי הרבה זמן בסלון ושאלתי אותך אם מתאים לך. 25 דקות זה מספיק זמן כדי להחליט שאתה לא רוצה אז למה נשארת?

אני רק מקווה שתפסיק לעקוב אחרי ושלעולם לא יהיה לי עוד לקוח כמוך.

אבל אני מאשימה בזה רק את עצמי כי אני לא עשיתי סינון נכון ולא הקשבתי לתחושות שלי שאמרו לי להמשיך ולא לקבוע איתך.

רק שתדע לך שזו פגיעה הכי גדולה בנערה עובדת - ואני מתכוונת לפרסום השם הפרטי שלי.

אם זה מה שרצית, הצלחת בגדול.

אני רק לא מבינה מה עשיתי לך רע שאתה פגעת בי כל כך.

אני מבקשת ממך - אם יש לך טיפת כבוד לבני אדם - לא לפרסם יותר שום פרטים עלי.

כועס
19LOLx82011-05-16 19:19:40

מאהבת דיסקרטית קטי

35
ערב טוב קטי ...

זה נכון שגיליתי עניין לדגום עוד בחודש דצמבר 2009 .. אך יצרתי איתך קשר טלפוני בלבד רק כדי לברר את אופן השירות .

ואין שום קשר בין הדברים שאת טוענת שסירבת להיפגש איתי... הרי איזו סיבה הייתה לך לדחות אותי ... את לא ידעת בכלל

מי אני ומה אני . חיפשתי עליך מידע בפורום (כל אותה תקופה) וגם דרך ה"פ בין חברים ... הרי את גובה סכום של 500 ... ולא רציתי ליפול .

אז רציתי לדעת פחות או יותר לקראת מה אני הולך . וביולי 2010 הגעתי אליך ודגמתי אותך ...

אני דיי משוכנע שאין לך מושג מי אני בכלל לפי האופן שבו תיארת את המפגש ביננו .(אני יכול להוריד לך את האסימון ...
בתיאור של כמה מילים על עצמי ואז את תיזכרי בדיוק מי אני , אך לי אין שום עניין להיכנס לזה ).

כשאני הולך לאירוח פרטי ... ובמקרה מרגיש חשוף (כמו שקרה לי אצלך ) .. שניתקלתי באדם שירד בחדר המדרגות ..
איזה אינטרס יש לי לשאול אותו בכלל אם קיימת דירה דיסקרטית בבניין ? תחשבי קצת בהגיון ......

איך ידעתי שזה שכן ? ... עשיתי 1+1 , יום שבת בצהריים בן אדם יורד במדרגות עם מכנסים קצרים גופיה ופח זבל ....
אז תיארתי לעצמי שזה אחד מדיריי הבניין

בחיי שירדת על ברכיך בסלון ומצצת לי את הזין ... אני כתבתי את הדיווח הזה באותו היום שהייתי אצלך , והוא מדוייק .

ואני רוצה להרגיע אותך - ממש אבל ממש לא חיטטתי לך בתיבת הדואר !... זה מידע שאני יודע רק משבוע שעבר .

ומישהו שהיה לו עניין לדגום אותך , בדק את זה בדרכים מיוחדות (ושיתף אותי במידע הזה )...

זה אמנם מידע ממשרד הפנים ... אבל הבדיקה נערכה ממחשב ביתי.

אני יכול להבטיח לך שאם אני יגיע אליך לדוגמא לביקור בדירתך בעוד כמה ימים (את אפילו לא תזהי מי אני ).

אבל תהיי בטוחה שזה לא יקרה !

אני מבין שנפגעת מכל הסיפור הזה ... אז אני מבקש ממך סליחה בעניין זה ..

ואל תידאגי , אני לא מתכוון לעקוב אחריך , ואין לי שום עניין להמשיך לחפור בחיים האישיים שלך ..

רק רציתי להראות לך , שאני יכול להשיג כל מידע שאני רוצה ולא רק עלייך אלא על כל אחת .

מאחל לך רק בריאות .

ואני לא מעוניין להגיב יותר בפוסט שלך .. תעשו מה שבא לכם , אתם אדונים לכספכם !

אחת התכונות השליליות שלי ... זו סקרנות יתר - תמיד הייתי כזה , ואין לי שליטה על זה ... ולפעמים אני מגיע לסיטאוציות ..

מהסוג הזה .

חולה כוס2011-05-17 00:25:53
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

מאהבת דיסקרטית קטי

36
ח"כ נכבד,
קראתי את השתלשלות העינינים ואני מוצא לנכון להגיב אם יורשה לי.
גם לי צרם מעט האינפורמציה המיותרת שסיפקת וכל הכבוד להנהלה שהיתה ערננית מספיק למנוע את זה.
בכלל יש רבים שמבקשים מהבנות לשלוח תמונות אמיתיות ולהיחשף כאשר הם עצמם רוצים דיסקרטיות מוחלטת.
בפוסט האחרון שלך אתה מתנצל חצי התנצלות אבל מייד טוען שרצית להראות לה שאתה יכול להשיג כל מידע שאתה רוצה ולא רק עליה אלא על כל אחת שאתה רוצה... למה??Shocked
האם זה באמת נחוץ? האם זה ראוי? כבד את הפרטיות של האחר כפי שגם לך נחוצה פרטיות ודיסקרטיות.
אתה גם מודה שאחת התכונות השליליות שלך היא הסקרנות, אז אנא דכא את היצר הזה לפחות בתחביב הזה שלך.
גילוי נאות - לא הייתי עם קטי ואני לא מכיר אותה. ואין לי כל כוונה להתנצח רק התרשמותי מהנכתב.
בידידות,חיוך
א.

מאהבת דיסקרטית קטי

37
חולה כוס -
נכנסתי לפוסט הזה בטעות (מה לעשות, אין כאן לא ציצים גדולים ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, אין כאן את מירב "המאושרת"), וחשכו עיני.

מה הוא עושה, שאלתי את עצמי.

אני מבוגר ממך בקרוב ל20 שנים.

קח עצה ממבוגר אחראי: תתנצל באופן כן ותגיד מודה ועוזב - ירוחם.

אתה פוגע קודם כל בשמך הטוב ואח"כ באשה, שאם השירות שלה לא מוצא חן בעיניך, אז פשוט תכתוב את זה ותלך לדוג דגים אחרים בים.

מה שעשית זו עבירה ולו היית חבר פורום אחר, קשה לי להאמין שהיית זוכה לכזה יחס מקל מההנהלה שגורמת לי למעט חששות מאופן התנהלותה לאחרונה. אם נודה על האמת, כל חבר פורום אחר היה מושעה מיידית על עבירה כזו. זה לא כרטיס צהוב - זה אדום עם דיון בוועדת המשמעת.

תחשוב מה זה יעשה לבנות אחרות שמפרסמות בפורום, לדעת שמישהו עשוי לפלוש לפרטיות שלהן ולחשוף אותן.

I fart in your general direction

מאהבת דיסקרטית קטי

38
אני מצטרף למוכיחים את חולה-כוס, על אף הערכתי הרבה לו על פועליו בפורום ותרומתו לכלל.

ובכלל, אני מוצא שיש תופעה - בחורה שפותחת כאן פוסט, מוצאת עצמה תחת מטר של 'ירידות', שאחרות, ללא פוסט, אינן זוכות להן.

הפוסטים של הבנות מתחלקים לשניים, נבדלים זה מזה בקיצוניות: פוסטים של דברי שבח וקילוסין (רותי הג'ינג'ית, מירב, איב) מחד, ופוסטים של ירידות והשמצות (אמילי, קטי ועוד) מאידך.

תנו מנוחה לבנות, דווחו עינינית לתועלת שאר חברי הפורום. מה היה למישהי בתיבת הדואר אינו מעינינו של איש.
המגביה עוף - ירחיק ראות

מאהבת דיסקרטית קטי

40

קריצה לי זה היה פשות מאוד.
כדי לכתוב תגובה חדשה על משהו ישן ולהיזהר צריך לבדוק חומר ישן.
וכך עשיתי .
הלכתי לפוסט שלי ושם בקישור הוי כל התאריכים וגם תגובות
אז הסתמכתי על מה שתיעד חייכ בעצמו.
אתה גם יכול לראות הכול כתוב בפוסט שלי
הרגז אותי שעוד לא הייתי במדור פרסומי הוא כתב כתבת שלי כמעט מדויקת. בלי לשאול אותי אם אני רוצה בכך.
בכף חמוד.
אם זה מספק ?

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”