כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 4 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

31
טוב שתקתי הרבה אבל כאן אני חייב להגיב למה שקורה כאן.

עם כל הכבוד ל-LAVELLE גם אני לא חושב שסיפורי אליסה בארץ הפלאות מתאים לכאן ואני מבקש להפסיק עם זה.

אני מבקש דיווחים אמינים (לטוב ולרע) ולא פנטזיות, אתה יכול לפתוח נושא חדש בשביל זה.

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

32
מיכוון שתגובתי היתה פה סוג של עילה לשרון הינה הבהרה:
הייתי עם שרון, התאכזבתי נורא, אבל פה היתה אשמתי מכוון שרמת הציפיות שלי היתה אחרת פיזית וברמה שירות.
אני עדיין על הגדר מבחינת החלטה על שירותיה. מה שכן (לצערי, כי מאד בא לי לנסות שוב), היום אני מאד נגטיבי עליה וזאת ממספר סיבות:
א. מן המשתמע פה, שרון עבדה מאד לא בהגינות, ועם כל התירוצים בעולם, עליה להתבייש ולא לנסות לחמוק!
ב. ההתנצחיות פה מול כל כך הרבה אנשים לא תורמות לשמה אלא לחובתה ליישר הדורים. אין פה צודק אלא חכם, ולדעתי שרון ממש לא מתנהגת בחוכמה. אנא שרון נהגי בתבונה והאזיני יותר ותנקמי פחות!
ג. מרוב שטויות פה בפורום שלך לא ממש רואים טעם. לא מעניין אותי אם לבל זה את או לא (אני נוטה לחשוב שכן לפי מה שראיתי מאופייך). מה שחשוב הוא שלי בא לראות תגובות על התנסות איתך ולא שטויות במיץ על פנטזיות של משועמים שיש להם יותר זמן לכתוב מאשר לעשות (להיות איתך -> מקסימום שעתיים, אבל לכתוב על זה ->ארבע שעות מינימום). את רוצה חשיבה שיווקית? מי באמת בא אליך אחרי שהוא קורא את תגובות לבל??? בכנות אני לא מאמין שאף אחד! ואם כן, אל תעשי זאת על חשבונינו!
לסיכום: שרון אנא ממך, נסי להיות פחות מילטנטית ויותר שירותית. נהגי בפורום כפי שהוא נועד: מקום לדו שיח ולא חד שיח (דיאלוג ולא מונולוג) ע"י מיעוט הקשקשת. נהגי בהגינות שלא מנצלת במה לשיווק בלבד!
אני בכנות במקום האדמין פה הייתי מתקשר אליך אישית ומבהיר שאם תמשיכי בהתנהגות הקיימת, ולאור הסיכון בתרגילי שיווק לא הגונים, עוד פסילה אחת, אבקש שתחפשי את עסקייך עם חברה אחרת ובהצלחה!
בלי שום רגשות שליליים וללא כוונה למשהו אישי, רק מקצועי נטו. כעת נותר לך לכעוס עלי או להקשיב לי. בהצלחה לך.
מאמת האמת ורק האמת ת'אמת

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

33
כול הכבוד,
אני קיבלתי הזהרה חמורה על הצעה הזאות בזמנו. (האמת בגלל שהנהנלה לא התייחסה לבקשות בנושא קצת נסחבתי בגנאי)

והרי יש דוגמא חיובית: הרלי הנהדר פתח פוסט על טמי. פוסט נפרד.

אפשר להנות מרמה אמונותית גבוהה של לבלה, אבל בפוסט מיוחד.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

34
[QUOTE=ערבה אנושית]כול הכבוד,
אני קיבלתי הזהרה חמורה על הצעה הזאות בזמנו. (האמת בגלל שהנהנלה לא התייחסה לבקשות בנושא קצת נסחבתי בגנאי)

והרי יש דוגמא חיובית: הרלי הנהדר פתח פוסט על טמי. פוסט נפרד.

אפשר להנות מרמה אמונותית גבוהה של לבלה, אבל בפוסט מיוחד.
[/QUOTE]
* טלי קריצה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

36

OK רימינג מעשי

דיווחים מגוונים?

אתה מוזמן לדווח עליי חיוך גדול

[/QUOTE]
לאחר מחשבה של יום החלטתי לכתוב דעתי על שרון.
למען גילוי נאות, הפעם האחרונה שבקרתי אותה הייתה לפני כשנתיים בערך, ומפאת הזמן מה שאנסה להעביר הוא ההתרשמות שלי תוכונות ומאפיינים שונים הקשורים בשירות שהיא נותנת. סוג של מאזן אם תרצו , ואני משאיר לכל אחד את ההחלטה האם היא מתאימה לו.
על צד החיוב:
אשת שיחה בהחלט רהוטה, במבחינתי אולי לא לשיחות נפש, אך בהחלט לSMAL TALK כי יש לה חוש הומור לא רע.
המשכן שלה תמיד מבריק בנקיונו, והקפה בסוף בהחלט מוסיף.
הזמן שלה מוקפד ומדוייק, אתה אומר את שתרצה ומקבל בהתאם לתפריט ולזמן.
שומרת על חיים ספורטבים ובהחלט נראת חטובה.
על צד השלילה.
אין GFE , לפחות לא באופן מוצהר ולא היה איתי.
התכנון המדוייק והתהליכי גורם להרגשה מיכנית למדי. לא היה אצלי תיקתוק, ושרון עבדה ונתנה את מה שהבטיחה בדיוק לפי הספר, אך לא היה בזה שום דבר מרגש או מסעיר.
במשפט אחד - עבורי זאת הייתה חוויה של לבוא, לפרוק מטען וללכת ולא מעבר.
כמה כדאי לשלם עבור חוויה כזאת נתון לשיקולו של כל אחד מכם.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

37
אני קורא קורא ומוכרח להעיר. הפוסט החדש הזה מתחיל להזכיר את הפוסט של ליה המילפית (מישהו זוכר?) שהצליחה למשוך מחברי הפורום אש עד שנשלחה לתחתית שרשור הזבל ובכלל שכחנו שהיא הייתה מהזיונים היותר טובים ויותר מושקעים. חיוך גדול אני מגיע לשרון מעת לעת להתפרק במקום נקי באווירה כיפית. אני לא מחפש בה חברה ולא מאהבת. את זה יש בבית. אצל שרון יש משהו אחר. מכונת מין מעולה. ועוד בונוס - היא נראית מצויין. זה חסר לרבים מאיתנו בבית - ושרון מספקת את הסחורה. היא לא זולה, לא מתנשקת, ולא מעמידה פנים (מחוץ מתרגיל השיווק המבריק שלה לפני כמה חודשים צחוק; אבל בעצם גם התמנון המבריק גלעד/שימי/עמית על שמונת החברים, גם הם עבדו על כולנו במשך שנים ועמדנו בזה ...מוחא כפייה). לאלה המחפשים אצל נערה עובדת חום אנושי להתנחם בו - אין מה לעשות אצל שרון. אבל בכל הכנות - רובנו - גם אם לא כולנו - הולכים לנערה עובדת כדי לקבל שירותי מין. כדי לקבל מציצה הגונה. כדי לגמור בפה (ולא לשמוע רגע לפני הגמירה את הגברת מכריזה "אל תשכח לא לגמור לי בפה ..." כועס) כדי לזיין בתחת ולא לשמוע "לא לא לא, זה כואב". כדי להתענג על שדיים מוצקים שטרם נכנעו לכח המשיכה. לרובנו זה חסר בבית. בכי ואת כל זה מקבלים אצל שרון באיכות ובאדיבות. היא דייקנית, אדיבה, אשת שיחה, נראית מצויין, יודעת להזדיין ולמצוץ. מהתרשמות שלי - גם אכפת לה מהלקוח. מה באמת צריך יותר מזה אצל נערה עובדת? נכון שהיא לא היחידה כאן שמספקת את הסחורה. הבחירה בין אחת לשניה היא רק עניין של טעם וריח וגם גיוון לא מזיק. אני לא צריך לדרג את שרון כי היא עברה מאות ועדות מדרג של מומחים ממני. אני מכל מקום, אמשיך לחזור אליה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

38
רימינג מעשי דיווח בדייקנות על השרות המובטח והניתן על ידי שרון.

אפשר להמשיל את השרות למרכז השכרת רכב ספורט, ב.מ.ו שחורה מסדרה 500. הלקוח מקבל אוטו חזק ונוצץ, ריפודי עור מרהיבים, הגה רגיש. למעוניינים ניתן לשכור בתוספת תשלום גם דגם טורבו, עם צמד אגזוזים כפולים. האוטו מגיע נקי ומצוחצח, מניע מייד ונוסע מצויין, הסוכנות לא גונבת דקות. בסוכנות גם עוסקים בשיווק, יש להם ספר אורחים בו הודבקו הרבה תמונות צבעוניות, מבצעי פירסום עם טיזינג. ישנה אפילו אפשרות לבקש את המכונית עם עיצוב מיוחד, כגון תחנת משטרה, משרד או כיתת לימודים. הלקוח נכנס לאוטו, קיבל מפתחות, נהג מיומן יכול אפילו לעשות חראקות, ואז מחזירים את האוטו, ומקבלים קפה שחור כבונוס.

זהו השירות המובטח, ולפעמים ישנה הפתעה.

אתה נכנס לאוטו, ופתאום אתה מבחין בנוסעת לידך. הנוסעת היא נשמה עדינה ומוארת, יפה וריחנית. יש לה כנראה קשר כל שהוא לסוכנות ההשכרה, אבל לא ברור מהו. כל מה שאתה יודע הוא שאתה רוצה להתקרב לנוסעת, להסתכל עליה, לחבק אותה, להשאר איתה. גם כשאתה עוזב, אתה מתעלה מהפגישה עמה.

לא תמיד היא מצטרפת לנסיעה, ולא עם כל אחד. אם תבקש לשכור אותה בסוכנות יחשבו אותך לתם ולא יתייחסו לדבריך.

אלי הצטרפה הנוסעת מספר פעמים, ומקריאה בספר האורחים ברור לי שאני לא היחיד (לא אציין שמות, ואמנם קשה לקרוא בספר בגלל כל התמונות המודבקות - אולי יפתחו ספר חדש בלי תמונות, או יעבירו את התמונות לספר מצוייר ).

יום טוב לכולם, מלומברוזו

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

39
אחר מחשבה החלטנו לכתוב את הדיווח על שרון אותו שמרנו במגירה:
(בוגרשוב 18, עדיין שחורדינית ולפני שדב קליין ארגן לה לכסון)

היינו איתה פעמיים במשכנה הותיק בבוגרשוב 18,
על הפעם הראשונה הדבר הטוב היחיד שיש לנו לכתוב זה על השוקולד שהוגש הכל היה סתמי ולא מהנה.

בפעם השניה (אליה הגענו בהמלצת יוניקורן האגדי שסיפר לנו כמה השתפרה הגברת בשרות ) השרות היה מנוסה וטוב יותר אבל הרבה יותר מיכני ומתוכנן, כשלא גמרנו במציצה תוך הדקה וחצי שהיא הקציבה לנושא היא הפסיקה למצוץ בטענה שהמים התקררו, נגיעה בכוס הוכיחה לה שטעות בידה והיא נאלצה להמשיך עד לביאת הקשיח.

שוקולד לא הוגש הפעם והמסאג' היה גרוע מתמיד, אשת ה"שיחה המרתקת" הוציאה עד כה 2 משפטים מהפה שלה ואת השני היה רצוי שלא תוציא למרות ששקרים זה כנראה רך חיים אצלה.

סיבוב שני ומגיעים לשלב הסקס ומה נגיד לכם כל ניסיון לחרוג מהתנוחה המיסיונרית או דוגי נענה בסירוב (אלה היו המשפטים 3 ו4 של אשת השיחה) ולא מדובר על שום תנוחה לא שיגרתית ושום כסא לא היה בעיניין.
לצערינו הרב בובת מין זזה יותר בעת סקס אז נאלצנו להתאים את עצמינו לשרות של הגברת וביקשנו לעבור למציצה, הפעם הפלא ופלא המים לא התקררו תוך דקה וחצי והצלחנו לגמור.
משפט חמישי ונפרדנו לשלום.

חסרונות: 5 משפטים שלמים במשך שעה, ניסיון לא לספק שרות מובטח תוך שימוש בשקר וסקס שהלוואי והיה מיכני, הגברת לא מומלצת ברמת המחיר בה היא מתייגת את עצמה ומומלץ לקרוא את הדיווחים הצבעוניים עליה בערבון מוגבל.

יתרונות: דירה נקייה, בחורה נאה(לא יפיפיה) ועם גוף חטוב שדיים קטנות וחצופות וכשהיא מוצצת בלי תרוצים היא יודעת את העבודה, סקס איתה לא מהנה ולא מומלץ וכמובן מקפידה על זמנים.

לסיכום לרוב אנחנו שונאים תיקתוק אבל במקרה הזה יחלנו לו.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”