כ ...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 4 - סקס אדיר

...... גל (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

31
[QUOTE=גל (גרון עמוק)]
[QUOTE=booma]הדיל האוראלי של גל נשמע לי מעניין.
קבעתי עם גל פגישה בצהריים. אמרה לי להגיע לרחוב שלה ולהתקשר 10 דקות לפני כדי לקבל הוראות מדויקות.
הגעתי, התקשרתי שוב ושוב אבל אין תשובה. גלוי או חסוי - לא עזר כלום.
בדקתי גם בהודעות הפרטיות אבל אין כלום.
אחרי חצי שעה של אויר צח, התייאשתי ונסעתי.
אחרי שעה קיבלתי הודעה פרטית ושאלה : למה הברזת?
יכול להיות שהיא בודקת מהחלון את מי שמגיע ומסננת מבקרים או שזה סתם בעיית ניהול זמן.
בכל מקרה - קחו בחשבון
[/QUOTE]אני לא עונה למספרים חסומים, ובגלל שקבענו - עניתי בכל זאת. יכולת לשלוח לי אסמס והייתי חוזרת אלייך בעצמי.
דרך אגב, הדירה שלי עורפית, כך שלתיאוריית הקונספירציה שלך אין לה שום אחיזה במציאות. מבולבל[/QUOTE]

בדקתי כמה פעמים ולא ראיתי שום התייחסות לזה שאת לא עונה למספרים חסומים. חוץ מזה שהוא כתב בפרוש ״גלוי או חסוי לא עזר כלום״ - הוא התקשר ממספר גלוי ופשוט לא ענית לו.
קחי אחריות על הפאשלות שלך ותפסיקי להאשים אחרים בהן.

ולעניין הדו מיניות - לכתוב באופן כללי שאת והחברות שלך דו מיניות אמיתיות שזורמות ביניכן באופן חופשי ואח״כ מתברר שלאחת מהן את בכלל לא מוכנה לרדת ( ואני לא יודע על השאר) זה לא פחות מהטעיית הציבור שלא לומר שקר גס.

lover232012-05-22 12:07:59
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

32
סימן קריאהחברים יקרים!סימן קריאה

לאור הביקוש הרב, אני עמוסה בשיחות טלפון והודעות, ולכן אבקשכם לגלות קצת יותר סבלנות.
אם אתם לא מצליחים לתפוס אותי בטלפון - תשאירו לי אסמס (לא הודעה קולית!) ואשתדל לחזור אליכם בהקדם.

אני נותנת יחס אישי לכל אחד, לכן הפגישות שלי לפעמים מתארכות...
Heart
באהבה, גלקריצה

כל יום הוא יום האהבה. peace V

catch me if you can

Well, I'm nothing but trouble, babe

34
מה שמדהים הוא שעל אף כל ההברזות והשקרים הגברת עדיין מוצפת טלפונים והודעות, חבורה של מזוכיסטים, השאלה, אם אתם כל כך אוהבים את הכאב , למה אתם באים ומתבכיינים עליו שוב ושוב........ ?
קצת מזכיר לי את מחאת הקוטג', כולם בעדה ולכולם היה קוטג' בבית.
עוד דבר קטן, מה זה הקטע הזה שהגברת החליפה שם ומחקה את כל ההיסטוריה הבעייתית שלה מהפורום (ובחסות האדמין כפי שזה נראה), האם זה לא בדיוק למה שמיועד הפורום הזה ? כדי להציג מידע טוב או רע ? מה האדמין הפך לקרן הסיוע לעסקים קטנים ? אם אני הייתי פותח יוזר חדש כדי להטעות פה אנשים האדמין היה מיד חוסם לי את שני המשתמשים. ( כל הודעה שלי עדיין דורשת אישור אדמין, מעניין אם ההודעה תפורסם .... ).
סתם נקודה למחשבה.

35
[QUOTE=HardOn]מה שמדהים הוא שעל אף כל ההברזות והשקרים הגברת עדיין מוצפת טלפונים והודעות, חבורה של מזוכיסטים, השאלה, אם אתם כל כך אוהבים את הכאב , למה אתם באים ומתבכיינים עליו שוב ושוב........ ?
קצת מזכיר לי את מחאת הקוטג', כולם בעדה ולכולם היה קוטג' בבית.
עוד דבר קטן, מה זה הקטע הזה שהגברת החליפה שם ומחקה את כל ההיסטוריה הבעייתית שלה מהפורום (ובחסות האדמין כפי שזה נראה), האם זה לא בדיוק למה שמיועד הפורום הזה ? כדי להציג מידע טוב או רע ? מה האדמין הפך לקרן הסיוע לעסקים קטנים ? אם אני הייתי פותח יוזר חדש כדי להטעות פה אנשים האדמין היה מיד חוסם לי את שני המשתמשים. ( כל הודעה שלי עדיין דורשת אישור אדמין, מעניין אם ההודעה תפורסם .... ).
סתם נקודה למחשבה.
[/QUOTE]

כפרה, יש לך בעיה תפנה לאדמין.
הוא יודע מה הוא עושה, וכנראה מאחורי זה יש משהו. לא הכל מלוכלך כמו שאתה רוצה להאמין. Ermm
סתם נקודה למחשבה.

כל יום הוא יום האהבה. peace V

catch me if you can

Well, I'm nothing but trouble, babe

37

גברת גרון עמוק - אז מה הקריירה שלך?

מה האתגרים שלך בחיים?

לאמן את רפלקס ההקאה שלך?

לבדוק האם רקמות רכות בצורת צנרות פיפי באורך 16 ס"מ או שמא 19 ס"מ מעוררות אצלך את הבחילה?

מוחא כפייהאצבע למעלהApprove

ספרי לנו מה הגדרתך את עצמך ואנחנו כבר נדע מה יעודך בחיים.

סתם נקודה למחשבה...
I fart in your general direction

39

סופרימו - מה אתה בשוקו?

למה התגובה המפגרת הזאת כאן? כועס

מה אתם חושבים, שימחקו מכאן הודעות עקרוניות שנוגעות ליחסה של מאותגרת הגרון כלפי לקוחותיה ואנחנו נעבור על כך לסדר היום?

מה פתאום!

יושבו הודעותיו של אחש"ג לאלתר לפוסט של ליה או מה שלא יהיה שמה.

I fart in your general direction

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”