כ אילנה גרון עמוק ביהוד - דף 4 - סקס אדיר

אילנה גרון עמוק ביהוד

31
המודעה סיקרנה אותי והחלטתי לבדוק.

אחרי מספר ניסיונות תיאום הצלחתי להיפגש איתה באיזה לילה.
תשמעו אני חדש בתחום הזה ויש לי המון מטרות על הכוונת מהדיווחים כאן. מתחיל להיות יקר העסק.

אין לי מה לחדש. הבחורה במראה ממוצע מינוס ובהחלט לא שווה את הסכום של 500. במחיר הזה וגם פחות זיינתי בתקופה האחרונה פצצות.
אם היא הייתה לוקחת 200 אז מילא אבל במחיר הזה ממש לא שווה. גם ההיגיינה שלה לא משהו וזה שהמקלחת לא בתוך החדר כנראה תורם לחוסר ההיגיינה בזמינות המקלחת.
ממש לא נהניתי ובכלל התבאסתי על הכסף.

חוסך קצת כדי ללכת על משהו טוב שאמצא לי בממבה.

אילנה גרון עמוק ביהוד

33
[QUOTE=RC]

רגליים רזות חלקות ולא יודע למה הרגליים שלה חירמנו אותי. הם היו חטובות כאלה אולי בגלל זה.

לפני שהגעתי אליה ביקשתי ממנה לצבוע את הציפורניים שלה הן ברגליים והן בידיים בלק, (אצלי זה מוסיף הרבה נקודות לבחורה) וכך עשתה .

[/QUOTE]

מחלה !!!
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

אילנה גרון עמוק ביהוד

34
[QUOTE=blueeyes]המודעה סיקרנה אותי והחלטתי לבדוק.

אחרי מספר ניסיונות תיאום הצלחתי להיפגש איתה באיזה לילה.
תשמעו אני חדש בתחום הזה ויש לי המון מטרות על הכוונת מהדיווחים כאן. מתחיל להיות יקר העסק.

אין לי מה לחדש. הבחורה במראה ממוצע מינוס ובהחלט לא שווה את הסכום של 500. במחיר הזה וגם פחות זיינתי בתקופה האחרונה פצצות.
אם היא הייתה לוקחת 200 אז מילא אבל במחיר הזה ממש לא שווה. גם ההיגיינה שלה לא משהו וזה שהמקלחת לא בתוך החדר כנראה תורם לחוסר ההיגיינה בזמינות המקלחת.
ממש לא נהניתי ובכלל התבאסתי על הכסף.

חוסך קצת כדי ללכת על משהו טוב שאמצא לי בממבה.

[/QUOTE]
אז אולי תאיר את עיננו המשוועות לכוסיות ,לכמה שאנחנו לא מכירים מהכוסיות שניפגשת איתן?
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

אילנה גרון עמוק ביהוד

35
אני מוכרח לציין שגם אני נפגשתי עם הגברת והיא אכן לא כוסית. היא נראית כמו מישהי שרובנו לא נסובב אחריו את הראש. אבל היא נותנת שירות מצוין הטוב שקיבלתי מכל נערה עובדת. היתרון הגדול שלה שהיא הבודדה שביקרתי שבאמת נותנת הרגשה שהיא נהנית מזה. בנוסף היא מוצצת מצוין, והיא אדם נחמד בסך הכל. האם שווה 500 ש״ח ? לדעתי היא שווה יותר מניקיטה, מישל נועה וכל החבורה. יש תופעה שישראליות פרטיות ולא יפות במיוחד, גובות בין 500 ל600 טיבין ותקילין. בין החבורה הזו היא מומלצת, אך לדעתי המראה המאוד ממוצע הופך את העסק ללא כדאי או חד פעמי. לשיקולכם

אילנה גרון עמוק ביהוד

36
[QUOTE=gama light]אני מוכרח לציין שגם אני נפגשתי עם הגברת והיא אכן לא כוסית. היא נראית כמו מישהי שרובנו לא נסובב אחריו את הראש. אבל היא נותנת שירות מצוין הטוב שקיבלתי מכל נערה עובדת. היתרון הגדול שלה שהיא הבודדה שביקרתי שבאמת נותנת הרגשה שהיא נהנית מזה. בנוסף היא מוצצת מצוין, והיא אדם נחמד בסך הכל. האם שווה 500 ש״ח ? לדעתי היא שווה יותר מניקיטה, מישל נועה וכל החבורה. יש תופעה שישראליות פרטיות ולא יפות במיוחד, גובות בין 500 ל600 טיבין ותקילין. בין החבורה הזו היא מומלצת, אך לדעתי המראה המאוד ממוצע הופך את העסק ללא כדאי או חד פעמי. לשיקולכם[/QUOTE]

תפסיקו לתת לגיטימציה למחירים מופרזים, אחרי זה אתם מתפלאים למה המחירים בשמים
זאת הסיבה לעליית מחירים וגם לשירות גרוע במחירים נמוכים יותר
אין הצדקה למחירים כאלו גם אם הבחורה שירותית
אגב אני בדיעה שכל בחורה צריכה להיות שירותית, אם היא לא כזו אין טעם ללכת אליה בכלל ללא קשר למחיר שלה

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

אילנה גרון עמוק ביהוד

37
האמת היא שהמודעה שלה ללא ספק שונה ומיוחדת כך שגם סקרנה אותי ....
אבל הרושם שקיבלתי מהמודעה היא שמדובר באיזה שירות שקשור לסאדו וכאלו...
לרגע לא חשבתי שלגברת יש גרון עמוק ותחת נקי ....
אלך לדגום אותה ואתרשם .

אילנה גרון עמוק ביהוד

38
דגמתי את אילנה, בהחלט חמודה שירותית ונותנת מכל הלב. לא היה לי חוויה כזו בחיים. הבעיה שהיא לא הטעם שלי , גוף נחמד חזה נפול והפנים לא לטעמי. 500 ₪ בשביל חוויה חד פעמית , עישנו רקדנו התנשקנו(אי אפשר שלא ליזרום איתה) ועשינו סקס מטורף, היא מזיינת אותך ולא להפך.
לא אחזור.

אילנה גרון עמוק ביהוד

39
דיווח יפה בלאגן !!!

אני מתלבט אם להיפגש איתה ונתת לי עוד חומר למחשבה.

יש לי שאלה למי שהיה אצל אילנה -
לדעתכם, אם אבקש שלא תעשן, זה יפגע מאד בהתנהלות שלה, כלומר בזרימה ובחווית ה - gfe ?

תודה למי שיכול לעזור במענה

avud2014-03-10 07:43:58

אילנה גרון עמוק ביהוד

40
היי

היא זורמת בגלל שהיא מעשנת. בלי זה היא לא מתפקדת. ככה נראה לי מהפגישה איתה
מי שרוצה שיילך. אני לא חושב שהיא שווה 500. אולי במאתיים.
האמת שיש כל כך הרבה כוסיות פצצות שאפשר להשיג ב 500 שחבל על ביזבוז הכסף איתה. זו הסיבה שדיווחתי לחסוך ממי שמצפה לפצצה.
בואו נגיד שאף אחד מכם לא היה מסובב אחריה את הראש ברחוב. אז עוד להוציא על זה 500 שח?
בחורות מהסוג שלה אתה מוצא בחינם בצטים...בטן של לידות וחזה נפול כמו שקיות שוקו מרוקנות...לא ממש מעורר.

UMA2014-03-10 13:34:28

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”