כ הבלונדנית - דף 4 - סקס אדיר

הבלונדנית

31
יכול לקרות שאין כימיה ואז נהנים פחות. זה ידוע ומקובל. אם לא בא לה לרכב ולא בא לה משהו אחר, זה כבר חצי כימיה וחצי שירות עלוב.

אבל לשלוח תמונות שלא משקפות את המציאות זה לא קשור לכימיה.
ולשלם על שעה ולקבל 40 דקות כי לא מתחשק לה יותר, זה לא קשור לכימיה.
זה יותר קשור לקרימינולוגיה.

הבלונדנית

32
אני יכול להעיד שהתמונות משקפות בדיוק. התמונות שלה ועדכניות.
אין פה שום שקר. מדובר בחורה בת 25. אוהבת סקס. אוהבת גברים. מתמסרת ונהנית. התרשמתי שהיא באמת נשמה טובה.
אני לא אדם תמים. לא נולדתי אתמול. ברור לי שהיא גם אוהבת כסף.
אבל בביקור שלי אצלה גלשנו הרבה מעבר לזמן. באתי עייף אז לא זרמנו לעוד מספר. אבל היא מצידה בשמחה היתה זורמתלעוד מספר.

יש מספיק נוכלות שאפשר לחשוף את התיקתוק שלהן. אבל אניה לא אחת מהן. באמת שלא. היא אמרה לי שחשוב לה שלא יהיו אי הבנות עליה.
אם היא זירזה אותך וקיצרה את הביקור- רוב הסיכויים שאתה עשית משהו לא בסדר, או שפשוט לא היתה כימייה בינכם.
לא נורא. זה קורה. לא צריך להגיד שיש פה מקרה "קרימינולוגי".

הבלונדנית

34
חברים-בניגוד לכל מי שמפחד שהזונה תראה את הפוסט אני חושב שזה רק עושה שירות מצויין.העובדות בשטח מדברות שבעל עסק שמקבל ביקורת שלילית יש לו רצון לשפר את השירות ולנסות שהלקוחות יהיהו מרוצים.הבחורה רוצה כסף-היא לא עושה את זה כי בא לה להזדיין-אלה כי הכסף קל ונוח,וגם היא סבבה עם להזדיין-ההבנה שלה שברגע שהבקורת תהייה טובה היא תוכל לעוף במיחירים ותהייה דרישה גבוהה לשירות שלה-זה המנוע מאחורי כל עסק מצליח(עכשיו אני שומע את כל אלה שאומרים -זה בדיוק מה שלא רצינו שיעלה לה השתן לראש והיא תעלה מחירים)אז מי שטוען את זה-סליחה אבל אתה צודק

הבלונדנית

35
לא ביקרתי אותה ולפי הדיווחים פה סביר שלא אבקר.
אין לי שום בעיה עם אניה בתור אישה, בת-אדם ותיירת אצלנו. להיפך, כן ירבו..

אבל

[QUOTE=Zayan Lavan2]

יש מספיק נוכלות שאפשר לחשוף את התיקתוק שלהן. אבל אניה לא אחת מהן. באמת שלא. היא אמרה לי שחשוב לה שלא יהיו אי הבנות עליה.
אם היא זירזה אותך וקיצרה את הביקור- רוב הסיכויים שאתה עשית משהו לא בסדר, או שפשוט לא היתה כימייה בינכם.
לא נורא. זה קורה. לא צריך להגיד שיש פה מקרה "קרימינולוגי".
[/QUOTE]

אם במסגרת עבודתה פה כנערה עובדת היא דורשת תשלום גבוה לשעה שלמה, לא מספקת את השירות המצופה ומקצרת זמנים -אז היא מתקתקת. וכנראה שזה קרה ללא מעט גברים, למעט מספר מצומצם של יחידי סגולה (מפרגן לכם).

אניה -
אם את באמת מתכוונת למה שאת אומרת על כך שאת לא רוצה אי הבנות:
לא מתאים לך? את יכולה להגיד בהתחלה "לא מתאים, תודה" ולא לקחת כסף.
קיצרת את הביקור כי פתאום אין כימיה? תחזירי חלק מהכסף שקיבלת ומתאים לחוויה שלא סיפקת.

לקחת את כל הכסף ולחתוך באמצע?? זה נקרא לתקתק!
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

הבלונדנית

36
שפונגל, יש משהו מאוד לא תקין ביחס שלך.
מדובר בבן אדם. יש לה רגשות. היא לא מכונת סקס. לא רובוט.
לפי הדיבור שלך פה אתה כנראה מתייחס ממש לא נכון בזמן המפגש. רוב האנשים פה מדווחים שהיה להם טוב.
אולי כדאי שתשאל את עצמך איפה טעית.התנהגות ישראלית מכוערת טיפוסית. זה מה שהורס בחורות טובות שמשקיעות. בסוף זה פוגע בכולנו.

הבלונדנית

37
זיין,
האופן שבו אתה מגונן על הזונה הזאת מתחיל להיות חשוד...
כולם עשו משהו לא בסדר, רק הזונה היתה צדיקה קדושה. נו, באמת.
אתה יכול להיות בטוח לגמרי שלא עשיתי שום דבר לא בסדר. אני יכול להעביר פה קורס שלם לחברים איך להתנהג ולהיות בן אדם. אתה שוב חוזר על המנטרה שלך שאולי לא היתה כימיה. אתה פשוט לא מבין את ההבדל בין חוסר כימיה לחוסר הגינות. כשאני אומר את זה אני מדבר בנימוס, ושפונגל גם הוא היה עדין שקרא לזה תקתוק, כי זאת פשוט רמאות מצידה.
בקשר לתמונות, אתה לא יודע מה היא שלחה לי. אני אומר בוודאות שהיא שלחה לי תמונה אמיתית אחת ועוד הרבה שאינן קשורות לאיך שהיא נראית. אתה בטח תגיד שזה מוכיח שהיא קדושה, אבל האמת היא שגם זאת רמאות.

הבלונדנית

39
[QUOTE=Zayan Lavan2]אגב, ראיתי שיש לה צלקות מסביב לפטמות- כלומר היא עשתה ניתוח להדלת חזה. ועדיין הוא לא גדול. בחורה מאוד לבנה, בסגנון שחסר לנו בארץ.[/QUOTE]

מסביב לפטמות - זה ניתוח ל ה ק ט נ ת חזה.

המגביה עוף - ירחיק ראות

הבלונדנית

40
זה אני Anetka

גברים יקרים, שביניכם יש גברים מאוד טובים,אבל יש גם כאלה מוזרים שאומרים עליי לא בדיוק את האמת.
למרות כש באים עלי הם כל כך נחמדים וטובים.
אתם מפחדים שאני יעלה את המחיר אל תדאגו,המחיר אני לא מתכוונת לעלות.
למרות שיש לי הרבה גברים שכותבים ומתקשרים עלי
ואני אפילו לא נתתי פירסום בימים האחרונים כי אני עכשיו בחופש, אני נסעתי לאילת לעשות צלילה.

לא בדיוק ברור על 40 דקות. אני חושבת על הדרך הטובה ביותר לעשות את זה, ושזה יהיה טוב בשבילכם.
אני אחשוב על תקנות החדשות שלי.
צברתי מספיק גברים האהובים עליי ששמחים, לחזור לאהוב אותי.
לגבי החזה שלי
החזה שלי אמיתי עשיתי ניתוח לפני 3 שנים להקטנת חזה בגלל בעיות בגב התחתון.
1 ביולי אני חוזרת לת''א אוהבת אותכם, נשיקות

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”