306
על ידי seki0045
מזמן כבר לא כתבתי בפורום הנכבד. אמנם הייתי פעיל בעבר אבל כבר עבר זמן רב מפעילותי האחרונה בסצנה.
עקב סיבות כאלה ואחרות החלטתי שבא לי קצת לחטוא אחרי זמן רב של התנזרות. כמובן שנכנסתי לפורום כדי להתעדכן ולראות מה השתנה. עיניי נתקלו בשירשור של ניקיטה. נראה מבטיח וגם בא לי להתנסות בסשן שהבחורה מפרסמת. ניסיון לקבוע עם הגברת עבר בהצלחה אך לצערי כעבור שעה נאלצתי לשנות את השעה מאחרה״צ להערב ב-21:00. לשמחתי הגברת הסכימה אך הפלא ופלא חצי שעה לפני השעה היעודה ביקשה לדחות ל-22:00. הסכמתי כמובן. וש״ס הופס ב-21:00 לערך עוד מיסרון שמודיע לי שאמנם קבענו לסשן של שעתיים לשליטה, הגברת עייפה ורצתה ביקור רגיל. כבר אז הייתי צריך להריח שמשהו כאן לא ממש עובד, אבל אתם מכירים את התופעה של זין עומד והשכל בתחת. בקיצור הסכמתי וקבענו שו ל-22:00. עקב בעיות קלות בחניה הגעתי באיחור אופנתי של 10 דקות והתקשרתי לגברת כדי לקבל את קוד הכניסה (כך אמרה) אך פתאום, ״קבענו ל-22:30״. ואני עוד עונה לה ״לא ממש, קבענו ל-22:00 והחלפנו כמה וכמה הודעות״. ברור שניקיטה עשתה דאבל בוקינג ומנסה לצאת מהתסבוכת הלא נעימה ואומרת ״תן לי לבדוק את האסאמאסים ותחזור אלי עוד דקה״. אני לתומי אומר בסדר. וממשיך ללכת לכיוון דירתה של ניקיטה. מתקשר, אין מענה. מתקשר שוב, אף אחד לא עונה, שולח כמה מיסרונים, שקט אלחוט.
בקיצור, לא יודע איך ההתנהלות הרגילה של ניקיטה אבל בפעם הזאת הייתה ממש לא לעיניין. ניקיטה הערה אישית לי אלייך. אפשר ויותר מכובד להודות בטעות של דאבל בוקינג ולהתנצל ולנסות לקבוע מועד חדש. הייתי מבין ומקבל את רוע הגזירה אבל לא לענות לאחר בקשתך לבדוק את מקור הטעות זה כבר ממש לא בסדר. עזבי את המקצוענות אבל לגרום לאדם לצאת אלייך (מה לעשות, יותר מחצי שעה נסיעה לכל צד) ואז כשלא נוח להתעלם מהטלפונים ומההודעות? פשוט לא יפה ולא מכובד.
אני מקווה בשבילך ובשביל החברים היקרים כאן שזו טעות מבחינתך אבל אם לא, וזהו דפוס התנהגות אז אני מניח שתאבדי לקוחות טובים וחוזרים.
לא יודע עם תתייחסי לפוסט הזה, אני מקווה שכן כי אשמח לקרוא את תגובתך. לפיה גם אחליט האם לפקוד את מעונך שוב (בתקווה שלא תבריזי) או לא. ואז פשוט ההפסד הוא גם שלך.
בברכה
סקי
-----------------------------life is full of beautiful surprises
use them for your advantage