כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 31 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

302
ערב מהמם לכול חברי וחברות הפורום אוליב חחחח אבל בתפוז המכני הוא עוטף אותה בניילון נצמד וסוגר אותה במרתף לשבוע אתה עשית חישוב כמה זה יעלה חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול אוליב בגלל שלא ביקרת אותי לאחרונה צלמתי לך את שני הלחמניות החצי מרוקאיות לזכורת כמה טעימה מופלטה אני חולה עליך חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

306
מזמן כבר לא כתבתי בפורום הנכבד. אמנם הייתי פעיל בעבר אבל כבר עבר זמן רב מפעילותי האחרונה בסצנה.

עקב סיבות כאלה ואחרות החלטתי שבא לי קצת לחטוא אחרי זמן רב של התנזרות. כמובן שנכנסתי לפורום כדי להתעדכן ולראות מה השתנה. עיניי נתקלו בשירשור של ניקיטה. נראה מבטיח וגם בא לי להתנסות בסשן שהבחורה מפרסמת. ניסיון לקבוע עם הגברת עבר בהצלחה אך לצערי כעבור שעה נאלצתי לשנות את השעה מאחרה״צ להערב ב-21:00. לשמחתי הגברת הסכימה אך הפלא ופלא חצי שעה לפני השעה היעודה ביקשה לדחות ל-22:00. הסכמתי כמובן. וש״ס הופס ב-21:00 לערך עוד מיסרון שמודיע לי שאמנם קבענו לסשן של שעתיים לשליטה, הגברת עייפה ורצתה ביקור רגיל. כבר אז הייתי צריך להריח שמשהו כאן לא ממש עובד, אבל אתם מכירים את התופעה של זין עומד והשכל בתחת. בקיצור הסכמתי וקבענו שו ל-22:00. עקב בעיות קלות בחניה הגעתי באיחור אופנתי של 10 דקות והתקשרתי לגברת כדי לקבל את קוד הכניסה (כך אמרה) אך פתאום, ״קבענו ל-22:30״. ואני עוד עונה לה ״לא ממש, קבענו ל-22:00 והחלפנו כמה וכמה הודעות״. ברור שניקיטה עשתה דאבל בוקינג ומנסה לצאת מהתסבוכת הלא נעימה ואומרת ״תן לי לבדוק את האסאמאסים ותחזור אלי עוד דקה״. אני לתומי אומר בסדר. וממשיך ללכת לכיוון דירתה של ניקיטה. מתקשר, אין מענה. מתקשר שוב, אף אחד לא עונה, שולח כמה מיסרונים, שקט אלחוט.

בקיצור, לא יודע איך ההתנהלות הרגילה של ניקיטה אבל בפעם הזאת הייתה ממש לא לעיניין. ניקיטה הערה אישית לי אלייך. אפשר ויותר מכובד להודות בטעות של דאבל בוקינג ולהתנצל ולנסות לקבוע מועד חדש. הייתי מבין ומקבל את רוע הגזירה אבל לא לענות לאחר בקשתך לבדוק את מקור הטעות זה כבר ממש לא בסדר. עזבי את המקצוענות אבל לגרום לאדם לצאת אלייך (מה לעשות, יותר מחצי שעה נסיעה לכל צד) ואז כשלא נוח להתעלם מהטלפונים ומההודעות? פשוט לא יפה ולא מכובד.

אני מקווה בשבילך ובשביל החברים היקרים כאן שזו טעות מבחינתך אבל אם לא, וזהו דפוס התנהגות אז אני מניח שתאבדי לקוחות טובים וחוזרים.

לא יודע עם תתייחסי לפוסט הזה, אני מקווה שכן כי אשמח לקרוא את תגובתך. לפיה גם אחליט האם לפקוד את מעונך שוב (בתקווה שלא תבריזי) או לא. ואז פשוט ההפסד הוא גם שלך.

בברכה
סקי
-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

ניקיטה - ללא גבולות

307
לילה טוב לכול חברי הפורום היקרים מקווה שכולם אחרי מופלטה [:D לילה טוב גם לך אז אני אכן מגיבה למה שכתבת היום בשעות אחר הצהרים התקשרת וביקשת פרטים עבור סשן מכאן לשם החלטת שזה מה שרוצה סגרנו ולאחר שעה סימסת לי שמבקש לדחות את המפגש ל9 בערב אמרתי לך בכייף המשכנו להסתמס ורשמתי לך שאני על טוקמן [מגבלת בהודעות] לקראת הערב שלחתי לך הודעה שאני לא במצב לסשן כי שתיתי אבל בשמחה למפגש רגיל [כאן נגמר לי הכרטיס] התקשרת אלי ואמרת לי תקשיבי קבענו לעשר לסשן ואני עניתי לא קבענו אתה פשוט הגעת לרחוב שלי והתחלת להתקשר ולסמס ואז שעניתי לך אמרת לי שאיתך קבעתי אחרי שאמרתי לך בהודעה שלא יכולה כרגע לעשות סשן וכאן בנקודה הזאת בחרתי לא לענות לך כי פשוט החלטת להופיע אצלי בעשר אחרי שהסברתי לך שלא יכולה לבצע מפגש של סשן נכון להרגע אז עם היה לי דיט כפול למה אמרתי לך בכייף מפגש רגיל? ב. איזה אינטרס יש לי להגיד לא ל1500? ג. כול מה שרשמתי כאן מופיע אצלי בהודעות יוצאות ונכנסות ככה שמי שרוצה הוכחה רק צריך לבקש מה שאומרת זה בסדר להגיד להעיר שזה נכון מותר גם לא לאהב אבל בין זה לבין להוציא אותי באור כול כך לא יפה לא לעניין אני ישרה וישירה כי עם לא הייתי כזאת מה הבעיה 1500 שעתים של חפיפ ויאללה הביתה נהפוכו אז בבקשה לא להכפיש אותי שלא לצדק המשך לילה מהמם לכולם
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

308

לא מבין למה בחורה עובדת מחזיקה טוקמן שמוגבל בהודעות.
במיוחד היום, כשחבילת סלולרי ללא הגבלה הינה בעלות 80-90 ש"ח (ואף פחות מכך)
כאשר את מגבילה עצמך בהודעות (או שיחות) - את פוגעת בפרנסתך שלך.
המגביה עוף - ירחיק ראות

ניקיטה - ללא גבולות

310
ניקיטה יקירתי

כנראה לא הסברתי את עצמי בבהירות מספקת.
1. המהלך העיניינים שתיארת נכון.
2. הגעתי אלייך ב-22:00 לאחר שהסכמתי לבקשתך למפגש רגיל ולא סשן כך שכאן לא הייתה שום אי הבנה בינינו. זאת הסיבה שהגעתי בשעה היעוד למקום המיועד
3. כן, אכן סימסתי והתקשרתי מספר פעמים אך ללא מענה. חבל
4. לא כוונתי להכפשת שמך. בסך הכל דיווחתי כאן על מה שקרה שלצערי לא יצא לנו להיפגש למרות שקבענו.

הרשי לי להדגיש מספר דברים. בטלפון את נשמעת בחורה נעימה ואינטיליגנטית. כך גם כתיבתך. טעויות קורות אבל אני רוצה להאמין שלקחי את הביקורת שלי כביקורת בונה ולא ביקורת לשם ביקורת. כתבתי את מה שכבתי ואת ההבהרה כאן מכיוון שהשירשור שלך הוא מעולה וצריך ורצוי שישאר כך. ראי דוגמת השירשור מעבר של מירב הזונה המאושרת שהפכה אנשים רבים כאן למאושרים. גם לה היו טעויות לא במזיד ואני מניח שגם את נוהגת באותו האופן.

אשמח לנסות ולקבוע זמן חדש לסשן איתך.

-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”