ללא ספק סקסית, אבל תעשייתית מידי...
רק בריאות ואושר :)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3112neil
אני מציע לך להפסיק לזיין בשכל
במה שקשור לשרון ופשוט ללכת לזיין אותה

אח"כ תוכל להחליט מה מתאים לך ומה מגדיל לך
40 דקות ברוטו או נטו
בכל מקרה שרון לא נושכת, אולי קצת אבל בעדינות 

הכל ברוח טובה כמובן
אולי אני נוסע בסקודה
אבל אני בטוח דופק את אוקטביה
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3113כוסמין, אני בניגוד אליך הגבתי עניינית למה שכתבת ולא אישית עליך, לדעתי תגובה כמו שלך רק מראה כמה קטן אתה (או אולי יחצן של שרון).
אתה באמת לא פסיכלוג ולא קרוב לזה ואכן כמו שסופרלטיב כתב אני לא ערבי ולא חרדי.
כנראה שיש לך גם קושי להבין דבר מתוך דבר, אני ניסיתי להסביר לך (אולי כשמסבירים לך לאט אתה תבין) שההשוואה לעלות של יציאה עם שרון או עם כל
בחורה אחרת אינה רלוונטית לעניין עלות השרות של הבחורה.
דבר אחרון ידידי המלומד, ישנם כאלו שחשוב להם דברים אחרים באשה שהם חיים איתה ולא אם היא מוצצת, כנראה שאצלך זה הכי חשוב.
את הטפות המוסר שלך תשמור למישהו אחר
שיהיה לך המשך שבוע נעים וחיים מעניינים עם המוצצת שלך.
אתה באמת לא פסיכלוג ולא קרוב לזה ואכן כמו שסופרלטיב כתב אני לא ערבי ולא חרדי.
כנראה שיש לך גם קושי להבין דבר מתוך דבר, אני ניסיתי להסביר לך (אולי כשמסבירים לך לאט אתה תבין) שההשוואה לעלות של יציאה עם שרון או עם כל
בחורה אחרת אינה רלוונטית לעניין עלות השרות של הבחורה.
דבר אחרון ידידי המלומד, ישנם כאלו שחשוב להם דברים אחרים באשה שהם חיים איתה ולא אם היא מוצצת, כנראה שאצלך זה הכי חשוב.
את הטפות המוסר שלך תשמור למישהו אחר
שיהיה לך המשך שבוע נעים וחיים מעניינים עם המוצצת שלך.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3114חברים יקרים
אני מבקש בכל לשון של בקשה...
לא לרדת לפסים אישיים!!!
אני חושב שכך יהיה טוב לכולם.
אדמין
אני מבקש בכל לשון של בקשה...
לא לרדת לפסים אישיים!!!
אני חושב שכך יהיה טוב לכולם.
אדמין
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3115בכבוד רב
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3116שרון מנתחת
זוכת פרס הספורטאית המזדינת של ישראל
פליק פלאק מאחור לחיזוק שרירי החור

זוכת פרס הספורטאית המזדינת של ישראל
פליק פלאק מאחור לחיזוק שרירי החור

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3118תחת של חולי רוח
או חולים על התחת?
אולי אני נוסע בסקודה
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3119שרון אחרת.
אני מחפש כבר כמה זמן, בחורה שנראית טוב, ותהיה מוכנה למשחקי שליטה. (שלה לא שלי..) שלחתי הודעה פרטית לשרון בנושא. והיא ענתה שאין בעייה מבחינתה. הגעתי אתמול אליה בפעם הראשונה. קודם כל היא נראית טוב יותר במציאות מאשר בתמונות ובסרטים, שגם שם היא נראית לא רע אחרת בכלל לא הייתי מגיע. לאחר מקלחת קצרה, היא שלחה אותי למיטה. שם היא קשרנ את ידי למיטה. היא התיישבה עלי, כאשר במשך דקות ארוכות, אני מלקק לסירוגין את ישבנה, איבר מינה וכפות רגליה. בכל הזמן הזה היא משחקת עם איבר מיני כרצונה. לאחר זמן רב למעלה מ 20 דקות בהן היא נעה על פני כרצונה ומעבירה את כפות רגליה עלי. היא שלחה אותי לשבת במקלחת. היא ניצבה מעל ראשי כאשר הנוזל הצהוב שלה, יורד עלי מלמעלה למטה. לאחר שסיימה, הורתה לי לשטוף את עצמי ולחזור למיטה. כשחזרתי, היא שוב השכיבה אותי על המיטה, הלבישה את הקונדום על איברי, ועלתה עלי. היא עלתה וירדה ונעה ולמעשה היא זו שזיינה אותי, עד שלא יכולתי להתאפק וגמרתי. 40 דקות מושלמות למי שחובב שליטה. היתרון הגדול של שרון על מלכות שזה עיסוקן. שהן עוצרות בקטע המיני, ואצל שרון יש שליטה מינית מלאה עד הסוף. ההערה היחידה שביקשתי ממנה לפעם הבאה או ליתר דיוק לפעמים הבאות, זה שתהיה פחות נחמדה בסשן עצמו, ומלבד המעשים, גם תתנהג בקשיחות כמו מלכה.. חוויה מומלצת מאד לחובבי הז'אנר..
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3120[QUOTE=ארנבון]
שרון אחרת.

שרון אחרת.
אני מחפש כבר כמה זמן, בחורה שנראית טוב, ותהיה מוכנה למשחקי שליטה. (שלה לא שלי..) שלחתי הודעה פרטית לשרון בנושא. והיא ענתה שאין בעייה מבחינתה. הגעתי אתמול אליה בפעם הראשונה. קודם כל היא נראית טוב יותר במציאות מאשר בתמונות ובסרטים, שגם שם היא נראית לא רע אחרת בכלל לא הייתי מגיע. לאחר מקלחת קצרה, היא שלחה אותי למיטה. שם היא קשרנ את ידי למיטה. היא התיישבה עלי, כאשר במשך דקות ארוכות, אני מלקק לסירוגין את ישבנה, איבר מינה וכפות רגליה. בכל הזמן הזה היא משחקת עם איבר מיני כרצונה. לאחר זמן רב למעלה מ 20 דקות בהן היא נעה על פני כרצונה ומעבירה את כפות רגליה עלי. היא שלחה אותי לשבת במקלחת. היא ניצבה מעל ראשי כאשר הנוזל הצהוב שלה, יורד עלי מלמעלה למטה. לאחר שסיימה, הורתה לי לשטוף את עצמי ולחזור למיטה. כשחזרתי, היא שוב השכיבה אותי על המיטה, הלבישה את הקונדום על איברי, ועלתה עלי. היא עלתה וירדה ונעה ולמעשה היא זו שזיינה אותי, עד שלא יכולתי להתאפק וגמרתי. 40 דקות מושלמות למי שחובב שליטה. היתרון הגדול של שרון על מלכות שזה עיסוקן. שהן עוצרות בקטע המיני, ואצל שרון יש שליטה מינית מלאה עד הסוף. ההערה היחידה שביקשתי ממנה לפעם הבאה או ליתר דיוק לפעמים הבאות, זה שתהיה פחות נחמדה בסשן עצמו, ומלבד המעשים, גם תתנהג בקשיחות כמו מלכה.. חוויה מומלצת מאד לחובבי הז'אנר..
[/QUOTE]