[QUOTE=צייד מיסטורי]אתה צודק אבל שרון ביחס לבנות האלו ישר אומרת מראש שהיא לא עושה ככה וככה ונותנת בדיוק את מה שהיא מבטיחה , חוץ מזה כשאתה הולך לבנות עובדות מה אתה מחפש חברה להתנשק איתה אחרי שחצי מהגברים בארץ נישקו אותה או אתה מחפש אחת שתתן לך סקס טוב שתהנה ממנו ?[/QUOTE]
אתה בא משלם 500 + נסיעות, אתה רוצה את הטוב ביותר אבל הבחורה אומרת לך שיש הגבלות, אני מבין שהן לא רוצות גמירה בפה, אני מבין שהן לא רוצות אנאלי, אבל לפחות שיתנו יחס שכאילו באים למאהבת.
במידה והיא לא נותנת את האפשרויות האלה אז שהיא תשקול להפחית מחירים לזולים יותר.
סקס שאני אהנה ממנו הוא סקס של משחק מקדים, חירמונים, זה משהו שלא נמצא אצל שרון.
אבל באמת לדעתי כל המדור הפירסום, הוא מדור שבנות מחפשות עשירים, לא מצאתי משהו מתחת ל-300 שקל וזה עצוב.
צריכים לעשות פה רפורמה.
הבנות פה צריכות להבין שסקס הוא מצרך זמין בכל זמן.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3182סקס מסטר - עם כל הכבוד לדעתך האישית , אתה פשוט לא יודע לקרא !!!
או שאתה צריך משקפיים על מנת להבדיל בין פנים ופה ....

למען הגילוי הנאות , אני מת על שרון והיא הגונה לגמרי לגבי ההבטחות מול המציאות .
שב"ש
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3185[QUOTE=sex_master]
[QUOTE=צייד מיסטורי]אתה צודק אבל שרון ביחס לבנות האלו ישר אומרת מראש שהיא לא עושה ככה וככה ונותנת בדיוק את מה שהיא מבטיחה , חוץ מזה כשאתה הולך לבנות עובדות מה אתה מחפש חברה להתנשק איתה אחרי שחצי מהגברים בארץ נישקו אותה או אתה מחפש אחת שתתן לך סקס טוב שתהנה ממנו ?[/QUOTE]
אתה בא משלם 500 + נסיעות, אתה רוצה את הטוב ביותר אבל הבחורה אומרת לך שיש הגבלות, אני מבין שהן לא רוצות גמירה בפה, אני מבין שהן לא רוצות אנאלי, אבל לפחות שיתנו יחס שכאילו באים למאהבת.
אבל באמת לדעתי כל המדור הפירסום, הוא מדור שבנות מחפשות עשירים, לא מצאתי משהו מתחת ל-300 שקל וזה עצוב.
צריכים לעשות פה רפורמה.
[/QUOTE]
צריכים לעשות פה רפורמה.
[/QUOTE]
תראה אין מיגבלה על מחיר , עניין שלה לסים איזה מחיר שבה לה עניין של הצרכן לשלם את זה, אפחד לא אומר לך בכוח ללכת לשרון כול אחד ו מה שמתאים לו.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3186באיחור קל, דיווח קצר
למרות שכבר נאמר למעלה, הכל מאוד טכני ומיכני. מין תפריט שצריך לעבור. העובדה שהיא לא מסתכלת עליך בזמן האקט מוסיפה לתיאור של הטכני ומיכני
נקודת האור- הזיון על כסא הטרמפולינה- מעניין
מציצה טובה אבל כלשון הפרסומת מפעם- לא מצויינת
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3187סתם נקודה קטנה למחשבה חס וחלילה להשוואה:
שרון סליחה על רשימת המכולת :)
אצל שרון אני מקבל 2 מספרים במיטה זוגית בדירה של סטודנטית ב 40 דקות ב 400 נשיקות. (בונוס של איזה תפאורה שאני רק מדמיין מזכירה, אחות, שוטרת וכו') אציין רק ששרון תמיד מתקלחת ונקייה קריסטל, אני תמיד מקבל "משחק מקדים" כאשר שרון עומדת מולי על עקבים ותופסת אותי באיזור חלציי :). עצה צריך פשוט להכנס למשחק לסצנה שאתה בחרת ואז פשוט לזרום.
קפיצה לספא בראשון אני מקבל מספר 1 על קרש עיסוי (גיהוץ) עם דפיקות בדלת אחרי 15 דקות ב 320 נשיקות. מלווים בסימני שאלה למה הבחורה שהרגע זיינתי לא נכנסה להתקלח ?!?
אגב מה לגבי הבדלי הדיסקרטיות כאשר יש ספא בו יושבים עם כמה ח'ברה. כמו כולם עושה אנוכי את השגיאות הללו בגלל המנייאק למטה ותמיד מתרעם בשקט על המחיר המופקע הוא בכל אותם מקומות שמנצלים את הגברים מה לעשות בנקודת התורפה שלהם (שמוליק) ואנחנו שוכחים לחשוב מהשיכייל.
A Gentleman never tells
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3189שלום לחברים
בגדול אני לא כותב בפוסטים כדי לא להכנס בצד מסויים אבל כאן אני כבר חייב להכנס בגלל שזה נוסטלגיה שחוזרת על עצמה.
לכל מי שכותב שהוא מרגיש מכניות או חוסר התלהבות "היא לא מסתכלת עלי בזמן הסקס", ובלה בלה בלה ...
מה אתם רוצים?
אבל באמת מה אתם רוצים מהבחורה?
אהבה?
לא היא לא אוהבת אתכם, אתם באים לקבל פירוק גברי והיא נותנת לכם את האופציה הזו ע"י תשלום שבזה אתם קובעים אם ללכת אליה או לא.
היא כותבת במפורש מה היא עושה ומה לא.
היא כותבת במפורש כמה עולה כל דבר.
היא לא משקרת לכם על מה שהיא עושה או לא עושה, היא אומרת לכם במפורש את מה שהיא עושה והיא לא אומרת אני אוהבת אותך או שהיא חייבת לראות את הפנים שלך מתי שאתה עליה מתנשף ומזיע, אולי אתה נראה מפחיד והיא מעדיפה לא לראות??? חשבת על זה? (זה למי שכתב שהיא לא הסתכלה עליו בזמן הסקס)
חברים יקרים, אהבה יש עם האישה או החברה שהשארתם בבית, בחורה הנותנת שירות לא צריכה לאהוב אתכם.
אהבה זה בבית ולא בחוץ.
תפנימו קצת ותעזבו את שרון על סוג השרות...
היא בחורה שאומרת את האמת ללקוח ולא משקרת שזה יותר חשוב מכל הדירות ששם מבטיחים לכם הכל ומקבלים אוליייי חצי ביום טוב.
אדמין
בגדול אני לא כותב בפוסטים כדי לא להכנס בצד מסויים אבל כאן אני כבר חייב להכנס בגלל שזה נוסטלגיה שחוזרת על עצמה.
לכל מי שכותב שהוא מרגיש מכניות או חוסר התלהבות "היא לא מסתכלת עלי בזמן הסקס", ובלה בלה בלה ...
מה אתם רוצים?
אבל באמת מה אתם רוצים מהבחורה?
אהבה?
לא היא לא אוהבת אתכם, אתם באים לקבל פירוק גברי והיא נותנת לכם את האופציה הזו ע"י תשלום שבזה אתם קובעים אם ללכת אליה או לא.
היא כותבת במפורש מה היא עושה ומה לא.
היא כותבת במפורש כמה עולה כל דבר.
היא לא משקרת לכם על מה שהיא עושה או לא עושה, היא אומרת לכם במפורש את מה שהיא עושה והיא לא אומרת אני אוהבת אותך או שהיא חייבת לראות את הפנים שלך מתי שאתה עליה מתנשף ומזיע, אולי אתה נראה מפחיד והיא מעדיפה לא לראות??? חשבת על זה? (זה למי שכתב שהיא לא הסתכלה עליו בזמן הסקס)
חברים יקרים, אהבה יש עם האישה או החברה שהשארתם בבית, בחורה הנותנת שירות לא צריכה לאהוב אתכם.
אהבה זה בבית ולא בחוץ.
תפנימו קצת ותעזבו את שרון על סוג השרות...
היא בחורה שאומרת את האמת ללקוח ולא משקרת שזה יותר חשוב מכל הדירות ששם מבטיחים לכם הכל ומקבלים אוליייי חצי ביום טוב.
אדמין