כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 322 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3213
בדיוק נכנסתי פעם ראשונה לפרופיל וכבר יש לי הודעה. ממי ? בדיוק ממי שכדי לדווח עליה נרשמתי.

אז אני מכיר את הפורום כבר כמה שנים, ועקב תקופת יובש קשה, החלטתי לעשות מעשה, וללכת לזונה בפעם הראשונה בחיים. ברור לי שאני מעדיף GFE וניסיתי את המובילות פה בזה, רק אף אחת לא ענתה. למעט שרון. אז למרות שהיא לא מתנשקת וכו אמרתי נלך על זה.
דיברנו אתמול ב 18:15 אמרתי שאני רוצה לקבוע ל 19:30. התקלחתי, הצתחצחתי ממש, בגדים נקיים, כסף מהכספומט, נסיעה בתל אביב ברחובות עמוסים וחניה יקרה 30 שח.
חונה ב 19:15 ומתקשר. הרי אם הגעתי והיא פנויה היא בטח תרצה לנצל את הזמן ולהתחיל מוקדם. אין תשובה.
ניחה. עושה סיבוב ברחוב. 19:25 מתקשר אין תשובה (מענה קולי). אני כבר אחרי שתיה ממכולת, מתחיל להרגיש את הלחות בליל חמסין. 19:35+ היא עונה אומרת שהיא מתעכבת, להתקשר אליה ב 20:15-20:20.
ואללה מוזר. אבל מה, אני בחור סבלני. גם יש טיילת חדשה וממזמן לא ראיתי - עושה סיבובים. ומתחיל להיות דביק. בסוף רק המזגן ביוגורט מציל אותי. 20:15 אין תשובה.
20:20 אין תשובה. 20:30 אין תשובה. 20:40 אין תשובה.
יותר משעה מהזמן שקבענו להיפגש, אני מתייבש ברחוב בשביל שהגברת הזאת תבריז לי. נכנסתי לאוטו וחזרתי הביתה. מזל אני מתל אביב. נגיד הייתי מרחוק, הייתי מתבעס רצח.
אז מה היה לנו?
נזק : חניה 30 + יוגורט 20+ שתיה+ נסיעה בעומס (40 דקות הלוך ושוב)+שעתיים שלוש מהחיים + בגדים מזיעים.
תועלת: ראיתי את הטילת. אפילו הפוסיקט לא פתוח בשעות האלה. ולמדתי שגם עם נראה שלגברת יש מוניטין לתחזק, היא יכולה לשים עליך קצוץ.

אני מאמין שהכול לטובה, אז כנראה שאם הייתי נפגש איתה רק הייתי סובל. אבל ההתנהלות הזאת כשלעצמה היא לדעתי לא לעניין בשביל מי שמקבלת את מיטב פרנסתה מהלקוחות פה בפורום וחוגגת על חבריו בפרסומים לרוב.
אצלי בכול אופן היא תעבור למקום ששמור למצבים נואשים בלבד...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3214
WP 20140918 002
ככה תפסתי את שרון כשחזרתי מהמקלחת אחרי סקס מדהים ואורגזמות של שרון המדהימה
היא החליטה לנצל את הזמן הקצר שהיה לה לצביעה של קטע מהקיר שהתקלף בו הצבע

חברים, התמונה לא מפוברקת אלא אמיתית, בדיוק כמו הצבע החדש בקיר

והתחת האלוהי של שרון

היה לה מזל שלא היו לי עוד 600 ש"ח בארנק, אחרת התחת שלה היה מקבל עוד סיבוב

אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3220