המון הצלחה והנאה :) אני מקווה שתענשי כהוגן ובצורה מהנה על כך שהעלית פוסט כזה ביום הכיפורים :)
שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה
352הייתי היום אצל שחר וישבנה המפואר, והוא מפואר ביותר.
בחורה מקסימה, חייכנית וסקסית. התאום היה נוח, יש חניון ליד, הגעתי ושחר פתחה לי את הדלת, לבושה בסט בצבע שחור שמבליט את ישבנה הסקסי. באותו רגע התחשק לי להתנפל עליה ועל ישבנה אולם מכיוון שאני ביישן מטבעי לא עשיתי זאת. מקלחת זריזה והופ למיטה, מיזמוזים חרמונים והופ אני יורד לה, שחר מתחילה להיות רטובה, ואז אני דוחף לה אצבעות, שחר מתפתלת מהנאה, ואני מרגיש בידי את מיציה של העלמה. זה היה מחזה מרהיב לראות את שחר כך, להרגיש אותה רטובה בפנים. שחר הפנתה אותי לאחת המגירות שם יש לה אוסף ויברטורים מכובד, שאלתי אותה באיזה היא מעוניינת והיא ענתה שאני אבחר. בחרתי אחד ודחפתי לה אותו לאט לתוך הכוס הרטוב שלה, לאט לאט הגברתי את הקצב לפי תגובותיה של שחר, עד שדחפתי לה אותו בקצב מטורף, ושחר פשוט התפתלה מהנאה, זה היה מדהים לראות אותה כך, וזה היה אמיתי לגמרי, היא היתה כל כל רטובה שיכולתי לקחת לה שלוקים מהכוס. לאחר מכן שחר עברה לפנק אותי ובסוף הבאתי לה שפריץ מכובד על החזה. לצערי לא יכולתי להישאר לפעם שנייה.
לסיכום, מדהימה, סקסית מאוד, במיטה היא מדהימה, וחוץ מזה נותנת הרגשה ממש טובה, וזה חשוב למישהו ביישן כמוני.
שחר, אני בטוח אחזור, ומבטיח לפצות אותך ...
בחורה מקסימה, חייכנית וסקסית. התאום היה נוח, יש חניון ליד, הגעתי ושחר פתחה לי את הדלת, לבושה בסט בצבע שחור שמבליט את ישבנה הסקסי. באותו רגע התחשק לי להתנפל עליה ועל ישבנה אולם מכיוון שאני ביישן מטבעי לא עשיתי זאת. מקלחת זריזה והופ למיטה, מיזמוזים חרמונים והופ אני יורד לה, שחר מתחילה להיות רטובה, ואז אני דוחף לה אצבעות, שחר מתפתלת מהנאה, ואני מרגיש בידי את מיציה של העלמה. זה היה מחזה מרהיב לראות את שחר כך, להרגיש אותה רטובה בפנים. שחר הפנתה אותי לאחת המגירות שם יש לה אוסף ויברטורים מכובד, שאלתי אותה באיזה היא מעוניינת והיא ענתה שאני אבחר. בחרתי אחד ודחפתי לה אותו לאט לתוך הכוס הרטוב שלה, לאט לאט הגברתי את הקצב לפי תגובותיה של שחר, עד שדחפתי לה אותו בקצב מטורף, ושחר פשוט התפתלה מהנאה, זה היה מדהים לראות אותה כך, וזה היה אמיתי לגמרי, היא היתה כל כל רטובה שיכולתי לקחת לה שלוקים מהכוס. לאחר מכן שחר עברה לפנק אותי ובסוף הבאתי לה שפריץ מכובד על החזה. לצערי לא יכולתי להישאר לפעם שנייה.
לסיכום, מדהימה, סקסית מאוד, במיטה היא מדהימה, וחוץ מזה נותנת הרגשה ממש טובה, וזה חשוב למישהו ביישן כמוני.
שחר, אני בטוח אחזור, ומבטיח לפצות אותך ...
353מישהו יודע לאן נעלמה שחר? הטלפון לא זמין...
נתינה היא העונג הגדול מכולם
תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...
תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...
354[QUOTE=lover23]מישהו יודע לאן נעלמה שחר? הטלפון לא זמין...[/QUOTE]
לא נעלמה, תקופה לחוצה. תמשיך לנסות.
355תקופה של סוכות אני מניח אחרי החג היא תיהיה זמינה. קח בחשבון שיש לה משפחה חברים וכדומה.
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"
356הי חברים 

חזרתי היום לארץ ועדיין צריכה להתאושש
כך שאהיה זמינה בטלפון רק ממחר לתיאומים בלבד ולמפגשים מיום ג' והלאה.
שיהיה המשך יום קסום ושבוע נפלא
שחר

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה
357ערב טוב לכולם:)

הייתי עכשיו אצל שחר לפינוק אחרי הצהוריים:)
נפינוק היה מושלם תודה שחר היה פשוט מדהים!!!
והתחת שלך פשוט פינוקי:)

358[QUOTE=yellow-horny]ערב טוב לכולם:)

[/QUOTE]
הייתי עכשיו אצל שחר לפינוק אחרי הצהוריים:)
נפינוק היה מושלם תודה שחר היה פשוט מדהים!!!
והתחת שלך פשוט פינוקי:)

תודה מתוק שלי..
תמיד כיף לראות אותך שוב 

359בוקר טוב 

נכון לתקופה הקרובה ניתן יהיה להתארח אצלי בימי א'-ה' ובשעות 9:00-18:00 בלבד.
בסופ"שים ולאחר השעה 18:00 ניתן להזמין אותי לליווי באיזור ת"א והסביבה הקרובה.
שיהיה לכולנו יום טוב ושבוע נפלא :)
נשיקות..
שחר

360[QUOTE=השפחה שחר]

[/QUOTE]
בוקר טוב 

נכון לתקופה הקרובה ניתן יהיה להתארח אצלי בימי א'-ה' ובשעות 9:00-18:00 בלבד.
בסופ"שים ולאחר השעה 18:00 ניתן להזמין אותי לליווי באיזור ת"א והסביבה הקרובה.
שיהיה לכולנו יום טוב ושבוע נפלא :)
נשיקות..
שחר

[/QUOTE]
נשיקות בחזרה... לא שכחתי את מה שקבענו...