כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 36 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

351
בוקר אור חברי הפורום היקרים.
קראתי את מה שרשמתם וכן ידוע לי שיש הרבה גברים שאוהבים אישה דומננטית שלוקחת שליטה ולפעמים שגם שולטת.
זה נכון שבעולם השליטה יש גם מה שנקרא מתחלפת שזה גם שולטת וגם נשלטת אבל אני סבית בלבד שזה אומר בצד הנשלט [שבעולם הbdsm זה בצד של הריצוי ביטול ןהכנעה עבור האדון תוך כדי היכולת שלי כנשלטת לעמוד בדרישותו]
נשלטת לרוב תלך מאוד רחוק ולפעמים גם עד הקצה אבל ממקום של שליטה של ציוי ועמדות ברורות מי השולט ומי הנשלטת וכמובן בקוווים שסוכמו מראש ואולי בגלל היותי סבית במפגשים שלא בפאן השליטה מורגש בי כפחות יוזמת או פחות דומננטית אבל בדיוק כמו שאמר good נותנת לגבר לעשות בי כרצונו, סאבית שלא מתחלפת לרוב לא תצליח להיות גם שולטת כמו שלרוב תלך מאד מאד מאד רחוק כדי לרצות את מי שמולה ובגלל זה העלתי אתר שכולו מדבר על הצד של ניקי כנשלטת http://www.bdsm-nikki.co.il/
צר לי שהיו כאילו שהרגישו שחסר להם הצד השולט במפגש איתי אבל אני לא מסוגלת לביים וגם לא עבור כסף דמות של מה שאני לא כי כולי סבית ולא מתחלפת המשך יום מהמם לכולם שלכם ניקי

administrator2013-04-25 08:18:49
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

355
האמת שאני מבולבל. לפי הדיווחים אנשים מרוצים עד הגג, מספרים על הפתעות ריגוש וכו, ומצד שני התמונות והגישה כאילו משדרת פאסיביות.
האם באקט, לא בסשן, אני יכול לצפות לgfe ולגוד טיים ? או לבחורה פסיבית לגמרי?
הייתי פעם עם בחורה שאמרה לי תעשה בי מה שאתה רוצה... מעדיף לפעול ביחד מאשר כל אחד לחוד. אחד עושה והשנייה ממתינה להוראות

וסחטיין על התמונות. עושות חשק ויותר מוצלחות מהראשונות!

המבולבל
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

ניקיטה - ללא גבולות

357
[QUOTE=שחור אדום]האמת שאני מבולבל. לפי הדיווחים אנשים מרוצים עד הגג, מספרים על הפתעות ריגוש וכו, ומצד שני התמונות והגישה כאילו משדרת פאסיביות.

האם באקט, לא בסשן, אני יכול לצפות לgfe ולגוד טיים ? או לבחורה פסיבית לגמרי?

הייתי פעם עם בחורה שאמרה לי תעשה בי מה שאתה רוצה... מעדיף לפעול ביחד מאשר כל אחד לחוד. אחד עושה והשנייה ממתינה להוראות

וסחטיין על התמונות. עושות חשק ויותר מוצלחות מהראשונות!

המבולבל[/QUOTE]

אולי תלמד קצת על עולם ה-BDSM
http://he.wikipedia.org/wiki/BDSM

administrator2013-04-28 09:46:45
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

ניקיטה - ללא גבולות

358
אדמין, פה בדיוק חוסר ההבנה שלי, מה קורה באקט לעומת סשן.

ניסיתי סשן עם בחורה אחרת שמפרסמת כאן [וכתבתי דיווח :)]. זה לא אני. משני הצדדים של הסשן אני לא מצליח להגיע לחיבור או למקום הנפשי הדרוש כנראה.

השאלה נבעה מכך שאני שוקל לפנות לשירותיה של הגברת, ורציתי להבין מה צפוי. ידוע לי שהכל כימיה ושונה מלקוח ללקוח וכו', אבל אם מראש מדובר במתן/קבלת הוראות, אני לא בעניין. מצד שני, הגברת נראית מצויין ונשמעת מעניינת.

מאחר ואין חכם כבעל ניסיון, אני מקווה לדווח פה בקרוב מה היו מסקנותיי...
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

ניקיטה - ללא גבולות

359

את הסיפתח שלי עם המקצועניות עשיתי עם ניקי בשבוע שעבר
כבר כמה חודשים שאני בוחן את השוק, קורא דווחים ומתלבט
חברה - הפורום הזה עושה שירות מדהים לציבור ולאנשים כמוני זה ממש ביתספר
ועכשיו תורי לרוץ לספר
למה פתחתי עם ניקי - בגלל הפורום וגם בגלל הסרט הבנזונה שיש לה באתר ויצאתי מרוצה, מאוד מרוצה.
לא יכול לתת השוואות כי זאת הפעם הראשונה שלי - אבל הנה מה שאהבתי
1.אשכרה סבבה לדבר איתה - לפני, אחרי באמצע נכון, לא דיברנו על מכבי
אבל מהזה כיף שיש גם בנאדם ולא סתם מכונה
2.מקלחת בהתחלה וגם בסוף - בלי שום לחץ, בכיף, ברגוע
4. שיער סקסי בטירוף
5. מציצה מדהימה מדהימה סוף כל סוף תופסאת הקטע של גרון-עמוק. גם מדליק לראות את הזין שלך מעלם עמוק בגרון שלה, והיא עושה משהו משגע שאתה מרגיש את הפה שלה לאורך כל הזרנוק נראה לי שהתמכרתי
6. אולי היא נשלטת אבל היא בטח לא פסיבית - הרגישה בדיוק מה מדליק אותי ועשתה יותר מזה כשהרגישה שאני קרוב לסוף רק הגבירה את הקצב. מטורף
7. רוצה להצדיע לכל מי שמדווח שהוא מסוגל לפעמיים. אני הרגשתי כמו אלוף העולם כבר אחרי הפעם הראשונה. בדיוק מה שרציתי ובעוצמה שהפתיעה אותי

לסיכום - האם אני ממליץ? בודאי - היא הכי טובה שהיתתי אצלה עד היום
מה הלאה? בא לי לחזור אליה ולבדוק אם היא באמת ללא גבולות

ניקיטה - ללא גבולות

360
[QUOTE=שחור אדום]אדמין, פה בדיוק חוסר ההבנה שלי, מה קורה באקט לעומת סשן.

ניסיתי סשן עם בחורה אחרת שמפרסמת כאן [וכתבתי דיווח :)]. זה לא אני. משני הצדדים של הסשן אני לא מצליח להגיע לחיבור או למקום הנפשי הדרוש כנראה.

השאלה נבעה מכך שאני שוקל לפנות לשירותיה של הגברת, ורציתי להבין מה צפוי. ידוע לי שהכל כימיה ושונה מלקוח ללקוח וכו', אבל אם מראש מדובר במתן/קבלת הוראות, אני לא בעניין. מצד שני, הגברת נראית מצויין ונשמעת מעניינת.

מאחר ואין חכם כבעל ניסיון, אני מקווה לדווח פה בקרוב מה היו מסקנותיי...
[/QUOTE]

מניחוש מושכל אני מניח שמה שצפוי לך זה שירות מצויין אך לא יוזם לבד. אני מניח שניקי תעדיך שאתה תכוון אותה למה אתה רוצה ואוהב, ואת זה היא תעשה על הצד הטוב ביותר.
זאת בניגוד לבנות אחרות שמכוונות אותך...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”