Hi Meirav
מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
361use them for your advantage
כ
Hi Meirav
rd מה יהיה איתך? הברכה לבדה הייתה מספקת אותי- בהודעה פרטית היה יותר נחמד, אבל הוידאו פשוט לא במקום... מחק נא יא זלמה
כמה שמדהים לי איתה בכל פעם שאנחנו נפגשים זה רק הולך ומשתפר אם זה יתכן בכלל, כמה כבר יותר טוב יש ממדהים? וואלה יש...
כנראה זה החיבור בינינו וגם העובדה שהיא גורמת לי להרגיש בתיכון כשאני יושב לידה על הספה והלב דופק מהר עד לנשיקה, היא גורמת לזמן לעמוד מלכת כשאני אצלה וזה לא דבר קטן בעולם האינטרנט מהיר, המזון המהיר והסקס המחושב פר דקה, אין לה שעון על היד, אין לה שעון בבית, הפלאפונים רחוקים מאיתנו ולידי יושבת אישה יפה ואמיתית שלא נמצאת במירוץ למיליון. אני מוזג לנו שמפניה לתוך כוסות גבוהות ומאכיל אותה במקרונים שהבאתי לה במיוחד .
הפלייליסט נפתח בפול סיימון שמזכיר לנו סיפורים מהעבר, ואני מספר לה על ההופעה שלו ושל גרפונקל בארץ
אחריו מירב שמה לי קצת דייר סטרייטס, היו גם קצת דיבורים על מארק נופלר אבל משום מה הוא לא הצליח לעלות אצלה לשידור
כדיי לאזן מעט את האווירה, אחרי שהועלו כמה זיכרונות נהדרים שגרמו לנו להתרפק על העבר ולהתלונן על המוסיקה העכשווית שמתי לה את איימי ווינהאוס
אנחנו בכוס השמפניה השנייה והבועות כבר מציפות לנו את המצב רוח כשהיא משמיעה לי זמרת שבשבילי היא חדשה, ועל אף שדאפי בלונדינית היא מזכירה את אריתה
אחרי שאנחנו מדברים קצת על כמה קשה לשמוע עם אנשים את דילן, היא מוכיחה לי עד כמה אני טועה ועד כמה אני שיכור
כשאנחנו מגיעים למיטה היא מעלה את מייק אולדפילד לבמה והוא מנצח על סקס לוהט וארוך במיוחד, סקס עם אנרגיה של ימי הסדיר הרחוקים
לסיום היא משמיעה לי עוד זיכרון קטן של הופעה עתיקה, כי היא פשוט "מאמי"
הדקות הפכו לשעות, ואלה הפכו לזיכרונות חדשים מלאים בריח, טעם, מגע, צליל ומראה פניה של מירב. אני עדיין מתאושש, למרות שאני מרגיש שירדו לי איזה חמש שנים מהגיל הכרונולוגי, אין דברים כמוה, אין יותר GFE מזה...
פרטי התלונה | |
*נגד מי התלונה? |
מירב(זונה מאושרת) |
*נושא: |
ביצוע מעשים מגונים |
תאריך המקרה: |
אחד האמשים |
פרטים (בקצרה): | |
באחד האמשים בעת פגישה עיסקית השקתה אותנו הגברת לשוכרה וביצעה בנו את זממה מספר רב של פעמים עד שבאה על סיפוקה.(אי אלו פעמים עלינו לציין![]() ![]() |
|
מדוע דרך פעולת הרשות אינה
צודקת? |
|
היה כל כך טוב ומענג שזה גורם לנו לחלומות עם זקפה כואבת בלילה וחוסר יכולת לבלות עם נשים שמספקות שרות נחות ממנה. ![]() ![]() |
|
מה עשית עד עכשיו כדי לפתור את הבעיה?
|
|
התחלנו לחסוך כסף לקראת המפגש הבא עלינו לטובה ![]() |
|
סעד מבוקש | |
אשל"ג בע"מ מבקשים סכום של 600 ש"ח לצורך המשך ביצוע המעשים המגונים בנו
![]() |
|
פרטי
המתלונן |