כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 37 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

361
[QUOTE=הר_אדם]

את הסיפתח שלי עם המקצועניות עשיתי עם ניקי בשבוע שעבר

כבר כמה חודשים שאני בוחן את השוק, קורא דווחים ומתלבט

חברה - הפורום הזה עושה שירות מדהים לציבור ולאנשים כמוני זה ממש ביתספר

ועכשיו תורי לרוץ לספר

למה פתחתי עם ניקי - בגלל הפורום וגם בגלל הסרט הבנזונה שיש לה באתר ויצאתי מרוצה, מאוד מרוצה.

לא יכול לתת השוואות כי זאת הפעם הראשונה שלי - אבל הנה מה שאהבתי

1.אשכרה סבבה לדבר איתה - לפני, אחרי באמצע נכון, לא דיברנו על מכבי

אבל מהזה כיף שיש גם בנאדם ולא סתם מכונה

2.מקלחת בהתחלה וגם בסוף - בלי שום לחץ, בכיף, ברגוע

4. שיער סקסי בטירוף

5. מציצה מדהימה מדהימה סוף כל סוף תופסאת הקטע של גרון-עמוק. גם מדליק לראות את הזין שלך מעלם עמוק בגרון שלה, והיא עושה משהו משגע שאתה מרגיש את הפה שלה לאורך כל הזרנוק נראה לי שהתמכרתי

6. אולי היא נשלטת אבל היא בטח לא פסיבית - הרגישה בדיוק מה מדליק אותי ועשתה יותר מזה כשהרגישה שאני קרוב לסוף רק הגבירה את הקצב. מטורף

7. רוצה להצדיע לכל מי שמדווח שהוא מסוגל לפעמיים. אני הרגשתי כמו אלוף העולם כבר אחרי הפעם הראשונה. בדיוק מה שרציתי ובעוצמה שהפתיעה אותי

לסיכום - האם אני ממליץ? בודאי - היא הכי טובה שהיתתי אצלה עד היום

מה הלאה? בא לי לחזור אליה ולבדוק אם היא באמת ללא גבולות[/QUOTE]

תודה רבהחיוך
אני שמחה שהחוויה איתי הייתה לך טובה ומהנה וזה גם מה שאני הרגשתי.
אהבתי את מה שכתבת כאן "
הרגישה בדיוק מה מדליק אותי ועשתה יותר מזה "Tongue
איתך היה קל להבין מה אתה אוהבקריצה

מוזמן תמיד בכייף

רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

362
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=אוליב]אני  חושב שהיא יותר בקטע של נישלטת מאשר פאסיבית[/QUOTE]אני מודה שלא הבנתי מה כתב אוליב. אוליב, אנא הסבר למי שמתקשה כמוני.[/QUOTE]

סופר לה טיב ידידי, אם אתה עם החדות שלך לא הבנת, אז רק בגלל שהנושא של נשלטת זר לך. ההבדל בין נשלטת לפאסיבית הוא ענק. ובגלל זה אני חושב שגם אצל yellow-horny אין שום סתירה בדיווחים.

ניקיטה - ללא גבולות

363
טוב אז נתחיל בזה שאני הרבה זמן לא כתבתי כאן בגלל שהייתה לי בת זוג הרבה מאוד זמן עד לפני 3 חודשים.

החלטתי לחזור לפורום אחרי הפסקה ארוכה ובחודש האחרון אני כבר בודק את הפוסט של ניקיטה.

לפני שבוע עזרתי אומץ והתקשרתי אליה וקבענו לשעת ערב מוקדמת כשאני בחששות לגבי ועל תפקודי עם נערה עובדת לאחר הפסקתי הארוכה.

אני הגעתי 5 דקות לפני הזמן וניקיטה כבר הייתה מוכנה בזמן הזה והזמינה אותי להכנס.

כנראה שראתה שנכנסתי קצת בחששות ושאלה אותי מאיפה הגעתי אליה ואני לא אמרתי לה שמהפורום אלה אמרתי שאני חושב שמאיזה אתר שגלשתי בו ואני שמרתי את הטלפון שלה.

בקיצור:
שאלה אותי מה אני שותה אמרתי לה כלום ואם אפשר להתחיל, כמובן לאחר שאמרתי לה מה אני אוהב וסגרנו דברים.

מאותו רגע אני הייתי בסרט או בחלום, אני לא יודע מה זה היה אבל לא היה רגע שלא נהנתי מהמציצה ואיך שהיא זזה לי עם הלשון בתוך הפה כשהיא מעבירה אותו לאורך כל הזין.

אני חייב לומר שהיא נתנה לי הרגשה שבת הזוג שלי לא נתנה לי (חייב לומר את זה).

אמרתי לה שאני אוהב תנוחת דוגי והיא שמה לי כובעון ומייד הסתובבה ונעמדה עם התחת הפצצתי שלה מול הפנים שלי, הזין נעמד לי כאילו הוא עומד להתפוצץ.

חדרתי אליה ואני חייב לומר שהיא צרה ברמות על, זה והמציצה שלה שעשתה לי שניות קודם והתזוזות שלה כשאני מזיין אותה בדוגי גרמו לי להתפוצץ תוך 5 דקותEmbarrassed

חשבתי שאני כבר צריך להתלבש וללכת (ככה הורגלתי) אבל נקיטה רואה שאני נעמד ואומרת לי למה אתה ממהר?
חשבתי שאני לא שומע טוב או שהיא צוחקת עלי והיא אומרת לי תשכב כאן ליידי ואני כמו דביל אומר לה את בטוחה?
היא אמרה לי מה אתה עוד עומד? שכב ליידי וכמובן ששכבתי ועדיין מנסה להבין מה קורה כאן.
ניקיטה התחילה ללטף אותי ופתאום שמוליק התחיל להגיב שוב, ברגע שהיא ראתה שיש חיים לשמוליק התחילה לעבוד עליו בצורה של הפנטזיה שאמרתי לה שאני אוהב ואני חייב לציין שבחיים שלי לא היה לי כזה דבר, אבל בחיים שלי...............

ניקיטה חלום רטוב שלי, אין עליך.
אני עדיין בהלם ואני בטוח יחזור אליך, תודה לך על ערב מקסים ומיוחד לאחר הרבה זמן שהייתי בהפסקה.

מזל שיש את הפורום הזה

administrator2013-05-05 00:53:09

ניקיטה - ללא גבולות

364
היי לכולם , הייתי אצל ניקיטה השבוע ופשוט אין לי מילים , חוויה לא נורמלית .

התקשרתי כדי שתכוון אותי לדירה , הגעתי ואפשר להגיד שהייתי קצת בשוק של 2-3 שניות , התמונות אמיתיות 1 ל 1 .
המקום דיי מרווח נקי ומושקע , ישבתי עם ניקיטה בספה ודיברנו קצת ואני עדיין מנסה לעכל את זה שאני יושב עם מישהי כל כך יפה .
שילמתי , נכנסתי להתקלח ואז נכנסנו לחדר . היא התחילה במציצה אחת הטובות ואחרי כמה דקות ירדתי לה לעוד כמה דקות , החלפנו ל 69 (זה היה דיי כיף חיוך גדול) ואז עוד פעם מציצה עד שגמרתי לה בפה.

עשינו הפסקונת של כמה דקות ודיברנו קצת (דיי מעניין וכיף לדבר איתה) ואז חזרנו לפעם שנייה , התחילה במציצה כדי להעמיד אותו ועברנו לדוגי , אחרי זה עברנו לדוגי בעמידה עוד כמה דקות ואז עברנו למיסיונרית וכאן קצת התחרטתי כי בסוף "הקוטג' לא יצא" , הייתי צריך להישאר עד הסוף עם הדוגי בעמידה כי הרגשתי דיי טוב בתנוחה הזאת .
לבסוף התקלחתי , דיברנו לעוד כמה דקות , נשיקה + טיפ ויצאתי.

לסיכום: למרות שזה היה לשעה הרגשתי שזה עבר מהר והיה בא לי להישאר עוד ... או אפילו לתמיד צחוק
זאת הייתה חוויה בלתי נשכחת , באמת שאין דברים כאלה ואין ספק שעוד אחזור פעם הבאה אפילו לשעתיים .

ניקיטה , תודה רבה על הזמן הבלתי נשכח איתך חיוך

ניקיטה - ללא גבולות

365
שבוע טוב לכול חברי הפורום היקרים המון המון תודה על הפוסטים המהממים כנראה ששם המשחק כימיה כימיה כימיה וללא ספק הייתה כאן המון כימיה נהנהתי מכול רגע תודה לכם על מפגשים מדהימים מוזמנים תמיד המשך שבוע טוב לכולם Tongue שלכם ניקיטה
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

370
שלום לכולם

אני כותב לכם בשם ניקיטה בגלל שאתמול היא קיבלה אנגינה והיא הייתה אתמול עם 39 מעלות חום.
אתמול הבאתי לה כדורים SOS לבית והיום היא כבר מתחילה להרגיש קצת יותר טוב והחום ירד ל 38.

היא כנראה כבר תחזור לעבוד ביום רביעי והיא מתנצלת על זה שהיא כרגע לא עונה לטלפון, היא פשוט במנוחה. (וזו גם הוראה ממני קריצה)

בברכה
אדמין

administrator2013-05-27 13:10:29
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”