כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 40 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

391
מה ז"א מי עושה לי יקירי? אני עושה לי.

אחת לחודשיים בערך אני הולכת לעשות פדיקור ואז הפדיקוריסטית עושה לי, אבל בשאר הזמן זו אני לעצמי.

כי אם אין אני לי מי לי.

אני שמחה שאהבת. גם אני אוהבת. אני חושבת שכף רגל של אשה חייבת להיות מטופחת ועדיף מקושטת קריצה

393
[QUOTE=פייס]לפני כשבועיים החל להתנגן בראשי השיר רותי "מה רבו הכיסופים".
הגעגוע גבר על החור בכיס ושבתי לבקר את רותי.

כרגיל רותי היתה במיטבה ולאחר המקלחת ערכנו משחקי כח, עד שהיא התישבה לי על הפנים עם הישבן השובב שלה.

משם המשכנו לסקס כאשר אני בעבודת כפיים קשה מביא אותה לגמירה ולפתע אני רואה שהיא יושבת במרכז המיטה בתוך שלולית של גמירה נשית.

כמובן שאח"כ היא המשיכה לענג אותי עד לפירפור וגמירה שלי.

רותי את מדהימה.מוחא כפייה
[/QUOTE]

וואו תיאור קצר ומרשים מוחא כפייה, שמח שזכית לראות את רותי גומרת בשלולית זה מחזה מדהייים חיוך גדול. ואני מקווה שמתישהו רותי תתיישב גם לי על הפנים במהלך משחקי הכוח שלנוצחוק.

אגב גם אני ביקרתי את רותי , וגם ערכנו משחקי כוח, ניציחתי אותה ב3 הפעמים הראשונות, אבל די בקושי, בקרב השני היא השכיבה אותי , יצאה מ"מספריים" שעעשיתי על ראשה, וקיפלה לי את הרגל, אבל נחלצתי מזה ובסוף היא נכנעה. היא הייתה קצת מתוסכלת ערכנו עוד קרב, ודי מהר מצאתי את עצמי על הגב, כאשר רותי שוכבת עלי "בהצלב" באזור הכתפיים. לאחר כשתי דקות של מאבק נכנעתי. רותי תמיד אימפריה במין, אבל גם במשחקי הכוח, מהפורפליים המחרמנים ביותר, היא הולכת ומשתפרתמוחא כפייה

אח"כ ירדתי לרותי, הפעלתי את האצבעות, לקראת הסוף רותי הפעילה ויברטור על הדגדגן ולבסוף באה על סיפוקה, אם כי לא הייתה זאת גמירה רטובה.

לאחר מכן הייתי מאו חרמן, רותי כמעט שלא הייתה צריכה למצוץ, ההאבקות והגמריה שלה הבאיאו אותי למצב של סף גמירה ממש. לאחר הלבשת החליפה חדרתי לתוכה קודם בדוגי , ואז ברכיבה. התחת של רותי התחכך באשכי, הכוס שלה נסגר לי על אבר המין, והדבר הביא אותי שוב, כצפוי עם רותי, לאחת הגמירות החזקות ביותר בחיי, אם כי במעט יותר חלשה מזו שהייתה לי באחת הפעמים הקודמות עם רותי. הגמריה החזקה השביעה אותי, כך את שארית המפגש העברתי במסאג'ים בגב של רותי ובליטופים בחלק העורפי של הברכיים שלה (בין האיברים הרגישים אצל הג'ינג'ית האהובה עלינו קריצה). כרגיל היה מאוד מהנה ואני בוודאי אשוב לבקר עוד ועוד.

395
תודה רבה לכל המדווחים האחרונים, מתה עליכם Heart

תודה רבה רבה רבה רבה רבה ל"אוהב סבתות". ריגשת אותי עד מאוד כי פשוט קלעת בול ושמת את אחד השירים האהובים עלי.

ועכשיו, הודעה חשובה:

שלום! אני נוסעת! Tongue

החל ממחר אני יוצאת לחופשה קצרה. אחזור בערך בעוד שבוע.
אני מקווה שתחזיקו מעמד בלעדי

396
חופשה נעימה!
[QUOTE=redhead]
תודה רבה לכל המדווחים האחרונים, מתה עליכם Heart

תודה רבה רבה רבה רבה רבה ל"אוהב סבתות". ריגשת אותי עד מאוד כי פשוט קלעת בול ושמת את אחד השירים האהובים עלי.

ועכשיו, הודעה חשובה:

שלום! אני נוסעת! Tongue

החל ממחר אני יוצאת לחופשה קצרה. אחזור בערך בעוד שבוע.
אני מקווה שתחזיקו מעמד בלעדי

[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”