כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 40 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

392
את רואה ליה? gunner הודיע שלא יגיע,

אז הגיע gunner90210...

[QUOTE=gunner90210]ליה,
מה אוכל להגיד על הערב שעברנו היום?
את פשוט מדהימה, מכל הבחינות.
תודה על ערב בלתי נשכח.
מחכה כבר לראות אותך שוב...[/QUOTE]

קישקשתא2011-12-27 08:38:28
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

393
[QUOTE=Enigma][QUOTE=nhl99]אחרי שראיתי את התמונות ..... אני מבין מה הוא כוחו של פירסום .. שיווק , תקראו לזה איך שתרצו !
יכול להיות שליה היא באמת בחורה נחמדה ואשת שיחה מדהימה .
אבל בשביל 600 שח אני רוצה לזיין מישהי שנראת הרבה יותר טוב , ובמחיר הזה זה קיים !! ועוד איך קיים.
אני יודע שעל טעם וריח .... אבל זאת דעתי האישית שלי !
[/QUOTE]

מסכים איתך לחלוטין!

עם כל הכבוד, זאת לא בחורה של 600 ש"ח!

[/QUOTE]

זו פשוט תופעה נוראית שמתפשטת פה בפורום- כולם פה נהיו רואי חשבון ומנהלי חשבונותמבולבל

נכנסים אחד לכיסו של האחר...מטיפים מוסר ללקוח ששילם סכום גדול על מישהיא (כאילו שהם עבדו עבור הכסף)

מתווכחים עם בנות על כמה כסף הן דורשות כדי למכור את גופן???

עם כל הכבוד,מישהי שלא מאצת חן בעיניי לא אלך אליה גם ב-100 ש"ח...אז מה זה משנה כמה היא מבקשת?

ואם לייה הייתה מבקשת 200 ש"ח, כן הייתם הולכים אליה???

כל אחד שינהל את עינייניו הכלכליים לעצמו ולא ייתערב בכיסו של האחרכועס

זכותה של כל אחת לבקש כמה שהיא רוצה...וזכותו של כל אחד ,אם בא לו,לשלם.

394
[QUOTE=rd06][QUOTE=Enigma][QUOTE=nhl99]אחרי שראיתי את התמונות ..... אני מבין מה הוא כוחו של פירסום .. שיווק , תקראו לזה איך שתרצו !
יכול להיות שליה היא באמת בחורה נחמדה ואשת שיחה מדהימה .
אבל בשביל 600 שח אני רוצה לזיין מישהי שנראת הרבה יותר טוב , ובמחיר הזה זה קיים !! ועוד איך קיים.
אני יודע שעל טעם וריח .... אבל זאת דעתי האישית שלי !
[/QUOTE]

מסכים איתך לחלוטין!

עם כל הכבוד, זאת לא בחורה של 600 ש"ח!

[/QUOTE]

זו פשוט תופעה נוראית שמתפשטת פה בפורום- כולם פה נהיו רואי חשבון ומנהלי חשבונותמבולבל

נכנסים אחד לכיסו של האחר...מטיפים מוסר ללקוח ששילם סכום גדול על מישהיא (כאילו שהם עבדו עבור הכסף)

מתווכחים עם בנות על כמה כסף הן דורשות כדי למכור את גופן???

עם כל הכבוד,מישהי שלא מאצת חן בעיניי לא אלך אליה גם ב-100 ש"ח...אז מה זה משנה כמה היא מבקשת?

ואם לייה הייתה מבקשת 200 ש"ח, כן הייתם הולכים אליה???

כל אחד שינהל את עינייניו הכלכליים לעצמו ולא ייתערב בכיסו של האחרכועס

זכותה של כל אחת לבקש כמה שהיא רוצה...וזכותו של כל אחד ,אם בא לו,לשלם.

[/QUOTE]
צודק לחלוטין!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

396

היי חברי פורום יקרים ואורחים נכבדים:
לצערי אין לי אינטרנט עד שבוע הבא. אני גם משתגעת רק מהספרים המפחידים שלי...Dead
מבקשת ליצור איתי קשר טלפוני עד להודעה חדשה קשה לי לענות לכולם כי אני בבית קפה ויש פה הרבה אנשים זה מפריע לי להיכנס לאווירה... הרבה זקנים שיעשו התקף לב רק מהתמונות שליקריצה
אוהב סבתות יקר - ראיתי את הקליפ לפני כמה ימים ואני עדיין מסמיקה בטירוףEmbarrassed תודה רבה! קלים מדהים! הבחורה ההיא מכוערת אבל... איכס. אני יותר יפה ממנה בוא להתרשם בעצמך קריצהקריצהקריצה

*********- אם אני לא עונה - אני בפגישה. בשום פנים ואופן לא אענה בזמן שכזה אני לחלוטין של הלקוח שאיתי אז סורי. לפעמים אני גם גולשת מהזמן שנקבע אז סליחה מראש על חוסר ההיענות המידיית אבל אין לי כבר מזכירה אז זה בעיה...
עד להודעה חדשה אני זמינה בפלאפון. קישקקשתא אני מתגעגעת לגוף הבלתי נגמר שלך.
וגאנר 90210 - מה אוכל לומר... השארת בי טעם של עוד גם אחרי שגמרנו ונפרדנו לשלום. הייתה פגישת פיגסה ללא ספק. אחת הטובות ביותר שהיו לי. תודה רבה לך! מכורה קשות!Embarrassed
בקרוב יעלו התמונות שצילמתם אז אל דאגה...קריצה אחלה תמונות אגב :)

המתחזה של קישקשתא מתבקש לחשוף עצמו בפומבי בכיניו פה באתר. קישקשתא מצחיק ומיוחד והוא רק אחד. הלקוח האהוב עליי ביותר, אז בבקשה קצת לכבד את היחסים בינינו ולהפסיק לצחוק על זה. הוא חשוב לי.
שבוע טוב!

ליה מורנו2012-01-16 01:43:55
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

400
אני אומנם לא מרבה לדווח אבל לאור ריבוי התגובות על ליה הייתי חייב מתוך סקנות לבדוק על מה מדובר ...
לאחר תקופה ארוכה שאני מנסה להשיג ולתאם איתה ללא הצלחה ( עקב בעיות לוז של שנינו לסירוגין ) הצלחתי סוף סוף לתאם איתה לשישי.
דיברנו בחמישי וקבענו לדבר בשישי ולקבוע שעה ... ואכן כך היה, בצהרי יום שישי התקשרתי וקבענו לצהרי היום.
בדרכי אליה לאורך הרחובות חששתי שאני הולך להסתבך עם עיניי חניה אך לשמחתי חששותי התבדו כשראיתי לא רחוק מביתה חניון ובו שפע של חניה זו כבר התחלה טובה לא?
ולאחר שבעיות החניה באו על פתרונן בשלום התפנתי לעניין הפגישה ( האמת תאמינו או לא זו היתה המטרה הראשונית ... )
התקשרתי לליה והיא פתחה לי את דלת ביתה לבושה בכותונת אדומה וסקסית בצרוף חיוך כובש וחזה מדהים.
לאחר שיחה קצרה התחלנו להתנשק בתשוקה ולליה המדהימה לא חסר בתחום הזה ...
הבחורה סקסית וחרמנית בטרוף !
היא בול הטעם שלי ( נמוכה ומלאה ).
ליה החלה עם הטיזינג שלה ואני מתפוצץ מבפנים, יורדת לי ירדה אלוהית שאני פשוט מתענג ונושך את השפתים.
לאחר מכן עלתה עלי והתחכה עלי על הזין כך שהיא מתענגת ואני מרגיש טוב טוב את הרטיבות שלה ומלקק לה את הפטמות המדהימות שלה ...
ולאחר שהרגשתי שהחרמנות גוברת על כושר העמידה שלי ( בכל זאת כמה בנאדם יכול לשרוד עם כזה טיניזג ? ) ביקשתי ממנה להלביש לי קונדום והיא החלה לרכב במרץ, וואו הבחורה יודעת לזוז - עונג, עונג, עונג !
לאחר שגמרתי נחנו קצת ויצאנו למקצה נוסף ששוב היא ברכיבה עלי.
ומקצה השלישי זה היה תורי לתת עבודה שאני מעליה.
אני חייב לציין שמעבר לסקס האלוהי היה לי חיבור מעולה עם ליה ישבנו ודיברנו גם לפני וגם אחרי והיא בחורה מדהימה עם סיפור חיים.
שורה תחתונה אותי היא כבשה גם באופי וכמובן במיטה - אני עוד אחזור זה בטוח !
ו
מילה קטנה בקשר לכל המהומה פה בפוסט - ליה היא ילדת דווקא והיא חולה על הריבים הקטנים האלה ומי שידע לקרוא בין השורות יבין שאת אותה תשוקה שהיא מביאה פה היא מביאה גם למיטה ומפה אני אשאיר מקום לדימיון שלכם.
ולך ליה תודה על פתיח מדהים לסופש - ותחדשי כבר את החיבור לאינטרנט :-)
איכות ללא פשרות

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”