כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 40 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

391
היי ניקיטה,
יש מצב (לא בטוח) שהשבוע אני בתל אביב.
אני לא בקטע שליטה. אני בקטע של עדינות דווקא.
ואז אני חושב לעצמי: אולי קטע של אונס ילמד אותי משהו על עצמי?
ואולי דווקא קטע קינקי שבו בהתחלה אני מכוסה עיניים?
ואולי להיות סתם אני?
בכל מקרה - על פי התמונות, להיות עם אחת כמוך, זה חלום...

ניקיטה - ללא גבולות

392
ובכן, הגיע זמני לדגום את הגברת חסרת המעצורים.

הגעתי לדירה שלה, למגיעים עם רכב יש חניון קרוב שעולה 30 שקלים, אל תבנו על למצוא חנייה ברחוב...

ניקיטה מתגלה לעיניי, כמובן שהתמונות אמיתיות, כוסית.
שילמתי והתחלנו בעניינים, יש כמובן מקלחת- אם תהיו נקיים היא תפנק אתכם יותר! היא אסתטית ומריחה טוב.

GFE לגמרי! שוחחנו מלא על כל מני שטויות כמו ידידים שמכירים שנים, זרם בנזונה, הרגשתי כאילו אנחנו יזיזים שנפגשים כדי להזדיין יחד.

היא החלה במציצה, מציצה מעולה ועמוקה, עמוקה ככל שהיא יכולה, כלומר: זה לא גרון עמוק, גרון עמוק זה זיון גרון, היא מדהימה ומוצצת עמוק ככל שהיא יכולה אבל זה לא גרון עמוק אמיתי (אותו אני עדיין מחפש ומקווה למצוא)

בכל מקרה, זו הייתה המציצה הטובה והעמוקה ביותר שקיבלתי מאז שנפרדתי מהאקסית שידעה לעשות גרון עמוק...

ניקיטה המדהימה נותנת לגמור לה בפה, נותנת שירות מדהים, נותנת לזין להיסחט לה בתוף הפה, אין דברים כאלה! לאוהבי מציצות היא מומלצת בחום, היא כייפית וזורמת, מקשיבה להנחיות של מה שעושה ללקוח טוב ומיישמת.

בהחלט אחזור אליה בעתיד

תודה ניקיטה :)
administrator2013-07-22 17:29:28

ניקיטה - ללא גבולות

396
אז הנה הדיווח שלי,
תאום מהיר ויעיל, לא נראה לי שהיא אחת שמבריזה.
הגעתי לדירתה, בחורה קומפקטית רזה מאוד, סך הכל נראית סבבה.
כסף, מקלחת ויאללה מתחילים. ירדתי לה קצת, נקייה ואסתטית למטה.
לאחר מכן נשכבתי , וניקי החלה במציצה ממש טובה עד הגמירה המיוחלת.
למרות שהזהרתי אותה שאני עומד לגמור, לא היתה לה שום בעיה ולקחה את כל הזרע כמו גדולה.
עשינו הפסקה, קצת פיטפטנו, ניקיטה בחורה מאוד נחמדה ורגישה, מעולם לא היתה לי שיחה כל כך פתוחה עם נערה עובדת.
מספר שתיים, מציצה, זיון בשלל צבעים ותנוחות, וגמירה מספר שתיים.
לסיכום,
בחורה נחמדה ומשקיעה.
לאוהבי הדקיקות היא מדהימה, לאלו שאוהבים שיש מה לתפוס- לא בשבילכם.

ניקיטה - ללא גבולות

397
בהזדמנות זו של אווירת סליחות:
מבקש סליחה מניקי על כל הפעמים ששלחתי הודעה בפרטי, על כך שמחר אני רוצה לפגוש אותה, ובסוף לא הגעתי.
מבקש סליחה מעצמי על כל הפעמים הללו. על כל הפספוסים שלי.

הנה רק בשבוע שעבר. שלחתי הודעה בפרטי שמחר... ואם לא מחר אז מחרתיים... בחיי שפיניתי את הכל, אלא שאז נתפס לי הגב.
ובפעם שעברה היו אלו כאבי שיניים שהכריעו אותי.

מבטיח להבא לא לשלוח הודעות. להפתיע. אותה. את עצמי.

ניקיטה - ללא גבולות

398
תשובתה חתכה , חדה וכואבת - "מוותרת". ואני נותרתי שותת אכזבה ופגוע אגו עד מאוד.
לאחר ששלחתי לה כמה פעמים הודעות, בשרשור הזה, בפרטי, ב SMS - ובהן פירטתי עד כמה ברצוני לפגוש אותה והבטחתי שמר או מחרתיים או שבוע הבא.
לאחר שבכל פעם שתכננתי לשחרר מעלי את כבלי המשפחה והעבודה, ולהיפגש איתה, קרה משהו שמנע ממני.
אתמול סוף סןף הכל היה כשר - הכבלים נותקו, הכסף בארנק. אז התקשרתי על הבוקר בכדי לתאם לצהרי היום.
הופניתי למזכירה האלקטרונית, אז שלחתי SMS. ואז היא ענתה לי (מחקתי מהפון את שרשור ההודעות, אז הציטוט לא מדוייק): "כבר היית כאן, ראית אותי ואמרת שאתה מוותר. אז למה עכשיו כן?"
נשבעתי בפניה שבחיים לא הברזתי ככה, ניסיתי לכתוב לה שזו טעות בזיהוי. ואז הגיע ה SMS המכאיב: "מוותרת".
איך אומרים? - נותרתי ותאוותי בידי. מה שאומר שאיחלתי לה יום יפה וחיים טובים, והלכתי לאונן. לא הלכתי לנערה אחרת כי לא רציתי. רציתי רק אותה...
חבל.

אודה אם ה"מבריזן" ירים ראשו ובכך תוכח צידקתי. בספק שזה יקרה.

ולכל אלה שמצליחים להיפגש איתה - אני מקנא... אתם ברי מזל.

לא אטריד יותר בשרשור הזה, וגם לא אותה בשום דרך שהיא. האיחולים, על כל מקרה, הם לא בציניות, אלא מכל הלב.

ניקיטה - ללא גבולות

400
[QUOTE=טלטל] תשובתה חתכה , חדה וכואבת - "מוותרת". ואני נותרתי שותת אכזבה ופגוע אגו עד מאוד.
לאחר ששלחתי לה כמה פעמים הודעות, בשרשור הזה, בפרטי, ב SMS - ובהן פירטתי עד כמה ברצוני לפגוש אותה והבטחתי שמר או מחרתיים או שבוע הבא.
לאחר שבכל פעם שתכננתי לשחרר מעלי את כבלי המשפחה והעבודה, ולהיפגש איתה, קרה משהו שמנע ממני.
אתמול סוף סןף הכל היה כשר - הכבלים נותקו, הכסף בארנק. אז התקשרתי על הבוקר בכדי לתאם לצהרי היום.
הופניתי למזכירה האלקטרונית, אז שלחתי SMS. ואז היא ענתה לי (מחקתי מהפון את שרשור ההודעות, אז הציטוט לא מדוייק): "כבר היית כאן, ראית אותי ואמרת שאתה מוותר. אז למה עכשיו כן?"
נשבעתי בפניה שבחיים לא הברזתי ככה, ניסיתי לכתוב לה שזו טעות בזיהוי. ואז הגיע ה SMS המכאיב: "מוותרת".
איך אומרים? - נותרתי ותאוותי בידי. מה שאומר שאיחלתי לה יום יפה וחיים טובים, והלכתי לאונן. לא הלכתי לנערה אחרת כי לא רציתי. רציתי רק אותה...
חבל.

אודה אם ה"מבריזן" ירים ראשו ובכך תוכח צידקתי. בספק שזה יקרה.

ולכל אלה שמצליחים להיפגש איתה - אני מקנא... אתם ברי מזל.

לא אטריד יותר בשרשור הזה, וגם לא אותה בשום דרך שהיא. האיחולים, על כל מקרה, הם לא בציניות, אלא מכל הלב.[/QUOTE]

טל טל-אתה לא יכול להרים ידיים ככה סתם... אתה חייב להתקשר מחר או מחרתיים או בשבוע הבא ולראות האם ניקי סולחת לך.
אם זה לא יעבוד ויעבור עד מחר או מחרתיים או בשבוע הבא, תשלח לי הודעה ואני מבטיח לעזור לך... מחר או מחרתיים או בשבוע הבא.

שב"שהפרופסור2013-09-22 01:18:00
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”