כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 5 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

41

שוב דיווח מדהים מהטוחן

הערה קטנה : המחיר גבוהה מדי לחלק מהחברים במיוחד כשזה לא כולל תוספים מעניינים.

אני מחכה שתודיעי איפה את מתמקמת ומתי כמו שהבטחת כדי שגם אנשים עם תקציב נמוך יותר יוכלו להרשות לעצמם לבקר אותך פעם ראשונה או לחזור אלייך כמוני, רק אל תשכחו שמילה של משה זאת מילה !

אני הייתי הראשון שדיווח עלייך בפורום ועל זה מגיע לי פעמיים זין (חחח לא נשמע ככ טוב ) מההנהלה בסמל שלי

הנה דיוח החשיפה שלי לפני 5 חודשים

[Quote=MOSHE_+60]

אחרי שהבאתי לכם את אורטל

עוד תגלית שירותית במקום לא ככ אהוד אבל כנראה לזמן קצוב.

מיקי נראית בערך בת 25-28 מצטער אבל לא מצאתי תמונות שלה

פנים יפייפיות ואפילו מדהימות בעיניי (בעיקר המבט המבוייש/מחוייך)

מבנה גוף מעט מלא (בפירוש לא מוגזם ובטח שלא שמנה או דבה) 1.75 מ בערך (גבוהה כמעט כמוני)

חזה: בינוני + ולדעתי נראית יותר טוב מאורטל באופן כללי אבל זה רק טעם אישי שלי.

לא אאריך בדברים ואסכם שהשירות שלה הוא שופרא דשופרא
החל בעובדה שלא נותנת לך שום תחושה של תקתוק גם אם הגעתם בזמן לחוץ (יום שישי, כמוני) והיו לא מעט ממתינים ולמרות זאת לא היה שום לחץ מצידה וכלה במפרט השירות שסיכמנו עליו (הבחורה זורמת).

נשיקות - יש
רימינג מענג - יש
גמירה בפה - יש
אנאלי - יש ועוד איך

הבחורה ישראלית ! יחסית בהירת עור (אולי לא הספיקה להשתזף ) נותנת ממש הרגשה כמו של חברה ובת שיחה (אוףףף יש לה קול עדין) מאלפת.
טוענת שיוצאת לחופשה בת 3 חודשים בקרוב מאד (שבוע/שבועיים הקרובים)

אז מי שרוצה לטעום יצטרך להזדרז כי אחרי זה יתחילו כאן בפורום השאלות .... מי יודע איפה מיקי

[/QUOTE]

מנהל בכיר 60+ מחפש שיננית צעירה... לנשיקות תאווה תמורת תשלום או תמיכה.

google is no1... אז תן לאצבעות ללכת חשופות

43

משה!!! התגעגעתי ולא יצא לי עדיין להודות לך על הדיווח. אז תודה מכל הלב.

ועכשיו, אחרי הנשיקות והחיבוקים ניגש לעניין:

מה שאני מציעה הוא עולם אחר לחלוטין, הבדל של לילה ושעת צהריים באוגוסט.

כל מה שנותר לי להגיד הוא שמי שהיה איתי בביתי יודע שהמחיר שווה כל דקה ואין צורך להכביר במילים.

בנוגע לדירה הדיסקרטית שהבטחתי להצטרף אליה למשמרת שבועית אחת, זה לא יקרה כל כך מהר: בגלל שאני נפגשת עם אדם אחד ביום (במקרים יוצאי דופן עם שניים) כדיי לתת לו את מלוא תשומת הלב, הלו"ז מתמלא במהירות וכבר אמרו לי בהודעות פרטיות שיותר קל לקבוע תור לסריקת מוח.

לכן כרגע אני רוצה לספק את התאווה של אלו המחפשים אחר חוויה משותפת ובעתיד אתפנה לאלו אשר רוצים לחוות את אותו הדבר בזמן קצוב בהרבה ובמחיר קליל יותר על הכיס.

בקרוב אפרסם דיווח נוסף על החוויה שעברתי היום עם אנתוני פארקר בפוסט של הכתיבה המקורית- באישורו כמובן- הולך להיות רותח וגם כנראה יגלוש מהסיר. לאנתוני בינתיים אכתוב תודה ושהיה לי מדהים .

לטוחן: שיחקת אותה ובגדול, התרגשתי מכל מילה ומההשקעה המטורפת בדיווח, מי כמוני יודעת כמה קשה לשבת ולכתוב דיווח באורך שכזה. .

באהבה. מירב.

זונה מאושרת2009-11-29 23:45:23
קישור לאתר הפרטי שלי:

44

טוב, אז ככה,

הייתי אתמול אחה"צ אצל מירב ושורה תחתונה - פיצוץ.

לא ברור לי מה משך אותי כל כך בבחורה הזו ואיך זה שגמרתי 3 פעמים בשעתיים וחצי אבל זה קרה!

יש בה משהו מיסתורי בבחורה הזו, איזשהו סקס אפיל שלא ברור מאיפה בא, היא לא יפה כמו אנג'לינה, אין לה תחת מושלם כמו נופר וגם לא חזה מפואר אבל , כמו שאמרתי - כל החבילה משדרת משהו סקסי ברמות.

דבר אחד בטוח, מירב היתה חווית ה-GFE הטובה ביותר שהיתה לי, היא מתנשקת צרפתיות כמו בחורה שלא ראתה את אהובה חודשים. מזל שהיא היתה צריכה לצאת אתמול לחוג, אחרת מי יודע כמה זמן הייתי נשאר שם....

בקיצור, הפעם עשיתי לי חיים קלים וביקשתי ממירב שתכתוב בעצמה את מה שהיה.

מירב, את תותחית.

סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

45

לא כותב פה בדרך כלל אבל הנה הגיע היוצא מהכלל...

יכולתי לספר לכם על טכניקת המציצה המדהימה שלקחה לי את הזין לגרון הכי עמוק שאפשר...

יכולתי לספר לכם על ההחלפה בין תה חם ליין קר בזמן המציצה ועל הגלים שזה העביר לי בגוף...

יכולתי לספר לכם על הדרך שבה מיירב מכווצת את הכוס שלה על הזין תוך כדי רכיבה...

או על הדוגי המטריף ועל הגמירה האדירה שלי , או על שלה...

יכולתי לספר ולספר ולספר...

אני בוחר לספר על הנשיקות המופלאות , על האוירה הנהדרת , על החיוך המקסים ועל ערב נהדר של כייף אמיתי.

במילה אחת - נהדר

תודה מירב

46
[QUOTE=זונה מאושרת]

מה שכן אני מנסה להחדיר פה- כמו מעטות ואחרות למקצוע- קונספט חדש של בחורה עובדת שמקדישה את כל כולה לסיטואציה וביחד עם הגבר רוצה לעבור חוויה יוצאת דופן ואינטימית, בניגוד למיני איגודים שעבר זמנם.

[/QUOTE]

מירב הקונספט הזה אולי חדש עבורך אבל יש כאן בנות שנותנות "חוויה יוצאת דופן ואינטימית" כבר הרבה מאוד זמן.

דרך אגב

1) הקונספט הזה לא הולך טוב עם ה"תפריט שלך" (זה כלול, וזה בתוספת הולך דוקא עם איגודים מקצועיים)

2) אחרי שבוע הייתי בטוח שיהיו הרבה יותר זיקוקים בדיווחים עלייך (באמת)

3) לכולם מספיקות שעתיים++ ?

menice2009-12-2 11:34:44
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

47
קודם כל אנחנו רוצים להודות למירב על ערב חלומי.
רצינו לכתוב דיווח אבל להפתעתינו אנטוני פרקר גנב לנו אותו.
לשמחתינו כמות הבנות ששוות ביקור חוזר הוכפלה
למירב תמשיכי להיות את ולהנות מהחיים ותרגישי נוח עם עצמך.
אנחנו כנראה ניפגש שוב.

48

לmenice: ידוע לי שיש כאן בנות שנותנות "חוויה יוצאת דופן ואינטימית" לכן כתבתי "כמו מעטות ואחרות למקצוע" אמנם יש הרבה כאלו אצלנו בפורום, אבל ביחס למספר הנשים העובדות בזנות באיזור המרכז אנחנו עדיין במיעוט.

1. לשאלות חודרניות אתה יכול להשתמש בהודעה פרטית.

2. אני לא מתכוונת לבקש מאף אחד לכתוב עלי דיווח מפורט, אני לא משקיעה את עצמי בסיטואציה בכדיי לקבל דיווח חיובי.

3. בנוסף, כמו שכתבתי הפגישה איתי היא כשעה וחצי.

קישור לאתר הפרטי שלי:

49

מירב לפי התשובה שלך לא נראה לי שקראת מה שכתבתי וזה באמת לא חשוב.

אבל כדאי שתקראי את הפוסטים של "מעטות ואחרות למקצוע" ולא רק מאזור המרכז לפני שאת מנסה "להחדיר כאן קונספט"

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

50
צודק! לא הייתי צריכה להתיימר "בהחדרת קונספט" רק להדגיש שאני עושה את מה שאני אוהבת ונהניית מכל שנייה, כתבתי זאת בתרעומת על התגובה הפוגעת של "פנסיונר". בכל זאת לדעתי יש שאלות שיפה להן פנייה פרטית.
קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”