כ דיון שבוער ל-pinokyo = avi920 בדגדגן - דף 5 - סקס אדיר

דיון שבוער ל-pinokyo = avi920 בדגדגן

41

נו, ועל מה שליה כותבת נאמר כבר: "הפוסל, במומו פוסל". חזק מאוד ונכון לגביה בכל פעם שליה מגיבה...

ראו כמה כעס ומרמור נפלטו לה ביחס לתגובתי, בה לא עסקתי בכלל בליה, אלא בהשעייתו של פינוקיו הלא מקורי.

ליה מתיימרת להיות מומחית לניהול עסקים ושיווק. זה אפילו לא מצחיק.

ואלייך ליה: כתבת שאני אחד מהמעטים שנאלצת לא לקבל וסיבותייך שמורות עימך. שקר וכזב. מעולם לא פניתי אלייך ומעולם לא רציתי ל"זכות" בחסדייך. האמת המרה מבחינתך, שאני כנראה נמנה עם חבורה לא קטנה של כאלו שמראש ויתרו על פנייה אלייך, נוכח סיגנונך האגרסיבי והייתי מעז ואומר אף, השונא.

I fart in your general direction

42
gooner תסתכל על הצד הטוב ידידי, כמה סקס נוטף מליה ומתגובותיה.

אתה יודע מה? אם הייתי מקשיב לכל מילה שיוצאת מפיה של אמי, אחותי, הקופאית, המוכרת, התופרת, נפקנית הסקס וכו' וכו'... מזמן כבר הייתי יוצא מדעתי!

בשורה תחתונה

כמו שאנחנו לא באים לנערה להתחתן, כך אל לנו להגיע בכדי לריב. הסקס הוא שיקבע.

נ.ב דיווחים אמינים בבקשה. לא תגובות מפוקפקות מחבר'ה דוגמת:

zivamagniv (ליה)

דיסקסי ( לורן)

ערן74 (אמילי)

קונדסון(מאיה)

* הייתי מוסיף גם את lavelle לרשימה אבל הוא לא מפוקפק, הוא מאוהב.

45
[QUOTE=gunner]

נו, ועל מה שליה כותבת נאמר כבר: "הפוסל, במומו פוסל". חזק מאוד ונכון לגביה בכל פעם שליה מגיבה...

ראו כמה כעס ומרמור נפלטו לה ביחס לתגובתי, בה לא עסקתי בכלל בליה, אלא בהשעייתו של פינוקיו הלא מקורי.

ליה מתיימרת להיות מומחית לניהול עסקים ושיווק. זה אפילו לא מצחיק.

ואלייך ליה: כתבת שאני אחד מהמעטים שנאלצת לא לקבל וסיבותייך שמורות עימך. שקר וכזב. מעולם לא פניתי אלייך ומעולם לא רציתי ל"זכות" בחסדייך. האמת המרה מבחינתך, שאני כנראה נמנה עם חבורה לא קטנה של כאלו שמראש ויתרו על פנייה אלייך, נוכח סיגנונך האגרסיבי והייתי מעז ואומר אף, השונא.

[/QUOTE]

לגבי המשפט המודגש בציטוט - צודק בהחלט !

ולסיום הפרשייה גם דיון זה ננעל !

עמית מנהל הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”