כ אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס] - דף 5 - סקס אדיר

אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס]

43
ערבה אנושית וכולם, אז הנה שוב הטלפון של אילנה (שכבר פורסם כאן בעבר) , שעברה לאחרונה למיקום חדש מסודר נקי וממש נחמד ליד הטיילת ושפת הים, קרוב לפינת רחוב הירקון :

הטלפון של אילנה : 054-4428652 ,(וזה הטלפון הפרטי והקבוע שלה).

עד כמה שהבנתי ממנה, היא תשמח שיתקשרו, ואז תמסור מיקום מדוייק לאן ואיך להגיע אליה, זה באזור 'מגדל האופרה' ואיפה שרחוב אלנבי מתחבר לטיילת ולשפת הים. ומאד פשוט להגיע למיקום.

אישית אני יכול רק להמליץ על להכיר ולהפגש עם אילנה, מדובר בבחורה טובה עם לב זהב , בחורה ישרה נעימה וחייכנית, סבלנית מאד, עם גוף ובעיקר חזה יפייפה שלא רואים הרבה כאלה, אילנה אסטטית נקיה וסקסית מאד וכייף לעשות איתה סקס. היא לעולם לא תסתכל על השעון ולעולם לא תלחיץ ולא תזרז את הלקוח, מאד ליברלית גמישה וזורמת. בחורה צעירה שנחמד ונעים וכייפי להפגש ולהיות איתה ולהעביר איתה זמן וסקס מהנה, ובהחלט כדאי להכיר אותה, למי שעדיין לא יצא להפגש איתה.

ולפי מה שאילנה אמרה לי, היא מאד תשמח גם לחדש קשר עם כל הלקוחות הקודמים הוותיקים והנאמנים שהקשר איתם ניתק עקב שינוי המיקום שלה.

46
[QUOTE=SEXHUNTER]במקום החדש,אילנה עובדת עם אינגה השותפה (שבזמן אחרון עבדה בהר ציון 38 ) כבר הרבה שנים.[/QUOTE]

לא מכיר נערות ליווי או פרטיות יקרות.

אבל נשים נורמוטיביות מכיר ומכיר.

אין כמו אינגה לא רק בדרום תל אביב, אלה בשכבות חברתיות שהנשים שם איכותיות מאוד.

לא מטפורה שקוחה - לאינגה יש גוף של דוגמנית אמיתית.

נשיות פורצת וחן בלתי מאומן.

נכון היא קפריזית מאז שנפרדנו, אבל לאלה שנותנים לה כבוד - היא עדיין מחזירה שירות אגדי

48
'ערבה אנושית', אני אודה לך מאד מאד על חוות דעתך בשאלה הבאה : במקומות שאילנה עבדה, תמיד נכנסתי רק איתה, והיא יודעת את זה, מעין נאמנות קבועה בלתי כתובה. כך היה בכל המקומות שפגשתי את אילנה, החל מרח' הקונגרס ועד לגאולה הנוכחי. וכשאני רוצה לפעמים 'לגוון' ולטעום משהו אחר, אני הולך למקומות לגמרי אחרים.

אני לא יודע מי זו אינגה אבל קראתי עליה הרבה מאד דברי שבח, כולל שלך, יכול להיות שראיתי אותה, אבל לא ידעתי שזו אינגה.

ורציתי לשאול אותך : אם ארצה עכשיו להכנס עם אינגה, האם אילנה עלולה באיזה אופן להפגע (אני משער שקיימת אפשרות כזו) ? אני לא רוצה לפגוע בשום צורה בקשר הטוב והנעים והמיוחד והוותיק שלי עם אילנה. ויחד עם זה אני די סקרן לגבי אינגה ובא לי לנסות איתה. אולי הכי טוב זה לקבוע עם אינגה כשאילנה לא נמצאת, אבל אילנה כידוע "וורקוהוליסטית" מכורה לעבודה, ותמיד תמיד נמצאת, ביחוד שהיא הבוסית ומנהלת את העניינים.

יש לך איזה עיצה וטיפ בעניין ? תודה .

50
[QUOTE=yigal_dv]'ערבה אנושית', אני אודה לך מאד מאד על חוות דעתך בשאלה הבאה : במקומות שאילנה עבדה, תמיד נכנסתי רק איתה, והיא יודעת את זה, מעין נאמנות קבועה בלתי כתובה. כך היה בכל המקומות שפגשתי את אילנה, החל מרח' הקונגרס ועד לגאולה הנוכחי. וכשאני רוצה לפעמים 'לגוון' ולטעום משהו אחר, אני הולך למקומות לגמרי אחרים.

אני לא יודע מי זו אינגה אבל קראתי עליה הרבה מאד דברי שבח, כולל שלך, יכול להיות שראיתי אותה, אבל לא ידעתי שזו אינגה.

ורציתי לשאול אותך : אם ארצה עכשיו להכנס עם אינגה, האם אילנה עלולה באיזה אופן להפגע (אני משער שקיימת אפשרות כזו) ? אני לא רוצה לפגוע בשום צורה בקשר הטוב והנעים והמיוחד והוותיק שלי עם אילנה. ויחד עם זה אני די סקרן לגבי אינגה ובא לי לנסות איתה. אולי הכי טוב זה לקבוע עם אינגה כשאילנה לא נמצאת, אבל אילנה כידוע "וורקוהוליסטית" מכורה לעבודה, ותמיד תמיד נמצאת, ביחוד שהיא הבוסית ומנהלת את העניינים.

יש לך איזה עיצה וטיפ בעניין ? תודה .

[/QUOTE]
יגאל ערב טוב
שמע,לדעתי אילנה לא תיפגע כי אין לה תחרות עם אינגה.

אחוז יותר גבוה שהיא תיפגע,זה אם אותו לקוח יפגע בכבודה.
Follow your instincts, not your horniness

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”