כ מאהבת דיסקרטית קטי - דף 5 - סקס אדיר

מאהבת דיסקרטית קטי

41
[QUOTE=סופר לה טיב]האמנם זה רגיל ומקובל ונפוץ ושגרתי לתעד כל שיחת טלפון או ביקור או פעילות דומה ???
מה עוד מתועד? באיזו רמת פירוט ובאיזה אמצעים?

[/QUOTE]
מתפלא עלייך שאחרי זמן כה רב בפורומים פה עוד לא שמעת על המושג "תחקיר מלוכסנת" צחוק
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

מאהבת דיסקרטית קטי

43
מר ח''כ שעזר להמון חברי הפורום(וגם לי),דגם המון הרבה בנות וחסך כסף לאנשים כאשר דיווח על נפילות והזהיר לגבי בנות שלא כדאי ללכת אליהן,גם הפעם פעל לטובת חברי הפורום.
לפי התמונות,קטי בת 50 ולא בת 42,כפי שהיא כותבת.לשלם 500 שקל למישהי בגיל כזה,לדעתי,מוגזם.
ח''כ בסה"כ הוכיח שהיא שקרה לגבי גילה האמיתי

מאהבת דיסקרטית קטי

44
יש לציין שאני די חדש פה בפורום הזה אבל בהחלט מצטרף פה לכמה דעות
500 שח גם לשעתיים הינו מחיר מופרז לכל הדעות בייחוד שמדובר באישה די בוגרת
יש מצב שקטי מעריכה את עצמה יתר על המידה או שכנראה כמה מכאן השאירו לה
סופרלטיבים שהרימו לה את האגו האמת שניתן להשיג ב 300 שח פינוק אם מישהי
הרבה יותר צעירה מקטי קטי אין בכוונתי לפגוע בך זכותך המלאה לבקש כמה שנראה לך
אבל הייתי מציע שתשכללי את כל השווי ותעריכי את עצמך אחרת וכך אולי תוכלי להנות מהרבה יותר
לקוחות ושוב אין בכוונתי לפגוע בך נ.ב הייתי אצלה וזו דעתי

מאהבת דיסקרטית קטי

45
quicksilver7 צפה בגלילה למטה
זרקתה פצצה לפורום ,אתה אומר שיש טובות ב-300 ש"ח , עוד לא ראיתישמישהי תגיע לרמה כזאת של שעתיים במחיר של קטי , אמנם אני לא מצדיק הפקעת מחירים אבל בהחלט שאין כאן הפקעת מחיר 400-500 לשעתיים זה סטנדרתי

תחשוב שהיום לוקחים ל-40 דקות 250 ש"ח ואתה ברוב המקרים נזרק אחריי 15 דקות , אצלה זה שעתיים נטו
19LOLx82011-06-11 14:33:18

מאהבת דיסקרטית קטי

46
boris26 צפה בגלילה למטה, quicksilver7 צפה בגלילה למטהחבר כוס מבקר ולאחר מכן מדווח. את זה , אי אפשר לקחת ממנו. אתם , ללהבדיל, סתם מחרטטים. לא מתאים לכם מבוגרת, בסדר . תתקדמו!!! נכון, אפשר להשיג משהי לפינוק ב300 ש"ח שהיא הרבה יותר צעירה מקטי, רק שבאותיות הקטנות צריך להוסיף לפרק זמן של 20/30/40 דקות. עכשיו אני רוצה לראות את quicksilver7 צפה בגלילה למטהמפרסם שם של צעירה המוכנה לקבל כמעט כל אחד לשעתיים במחיר 300 ש"ח. למען הסר ספק, אני מתכוון לאחת שלא צריך לעבור בשבילה מסדר חסמב"ה ושאר מיני טקסי אש צופיים.

רימינג מעשי2011-06-11 16:40:15

מאהבת דיסקרטית קטי

47
[QUOTE=חרמן בהתהוות] [QUOTE=סופר לה טיב]האמנם זה רגיל ומקובל ונפוץ ושגרתי לתעד כל שיחת טלפון או ביקור או פעילות דומה ???
מה עוד מתועד? באיזו רמת פירוט ובאיזה אמצעים?
[/QUOTE]
מתפלא עלייך שאחרי זמן כה רב בפורומים פה עוד לא שמעת על המושג "תחקיר מלוכסנת" צחוק
[/QUOTE]

סופר לה טוב, זה ממש לא קשה לתעד שיחות טלפון, במיוחד סלולרי!!

הרי גם מי שלא מקבל חשבון מפורט, יכול לגלוש לאתר החברה הסלולרית אליה הוא מנוי ולראות שם פירוט שיחות ברמה של תאריך, שעה מדוייקת וכמה זמן ארכה השיחה.

מה שיותר צורם בעניין הוא הפירסום של הפרטים המדוייקים כאן ועל כך מגיעה לח"כ נזיפה, מבלי לשכוח את פועלו לטובת החברים בפורום.

ודרך אגב, יש מפר דברים נוספים שעשה ח"כ וגם חברים אחרים הנחשבים כאן ל"אושיות" שלא ממש מוצאים חן בעיני, אבל כל אחד וטעמו עימו ואומרים גם שכל אחד זכאי ל"טעויותיו".

אני הייתי משתמש במקרים שצורמים ומפריעים לי במיוחד בה"פ מאחורי הקלעים!

אבל קטונתי מלהעביר ביקורת גלויה על "אושיות הפורום" למרות גילי המופלג.....
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

מאהבת דיסקרטית קטי

48
[QUOTE=סופר לה טיב]העניין התמקד בשאלה אם מקובל לשמור ולתעד באופן כולל וזמין נתוני שיחות עבר, כפי שעלה מהדו-שיח שהתנהל בשרשור, והוא שעורר את התייחסותי, הנותרת תקפה גם אחרי ההערה שלך...

שבוע טוב לכולנו.
[/QUOTE]

למרות ששאלתו המקורית של סופר לה טיב התייחסה ישירות לתגובתה של קטי ...

למען הסר ספק, שאלה רטורית: האם הכוונה ב"תיעוד" מתייחסת עדיין לקטי או לחולה כוס ?

כי לדעתי קטי כבר ענתה בצורה שיותר מאשר הניחה את הדעת חיוך

גילעד הנחמד
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

מאהבת דיסקרטית קטי

49
[QUOTE=סופר לה טיב]מומיק שבגילו המופלג צודק כמובן, פשוט לא קרא את ההתייחסות שלי במלואה, אלא רק שורה אחת שאליה התייחס בהומור החרמן בהתהוות...

ובכן מומיק אני מודע היטב ליכולת התיעוד והשחזור באמצעות חשבון מפורט, לא זו היתה הנקודה.

העניין התמקד בשאלה אם מקובל לשמור ולתעד באופן כולל וזמין נתוני שיחות עבר, כפי שעלה מהדו-שיח שהתנהל בשרשור, והוא שעורר את התייחסותי, הנותרת תקפה גם אחרי ההערה שלך...

שבוע טוב לכולנו.
[/QUOTE]

בגילי המופלג, הזכרון עדיין פועל כהלכה ואכן מחזיר אןתי לתקופת בית הספר שבה למדתי את המושג "די לחכימא ברמיזה"...

להתפלמס ולהתנצח על כל פרט ופירוט אפשרי עד שיקרסו שרתי הפורום....

אבל אנחנו כאן למען מטרה שונה בתכלית, כל אחד עם אהבותיו והעדפותיו, לא כולם מפרסמים את כל נטיותיהם וכן.... כנראה שיש גם מי שאוהב היסטוריה ומתעד אותה....

הכוונה הבסיסית היתה להעיר הערה בונה ולא לפתח ויכוח שאינו לגופו של עניין "שלשמו התכנסנו כאן"!

וכמו שאמר כבר אחד החברים המוערכים "צריך לזרום הלאה..."

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

מאהבת דיסקרטית קטי

50
רימינג מעשי,
אני לא סתם מחרטט.זכותה מלאה של קטי לבקש כמה שהיא רוצה,אני ממש לא התכוונתי לפגוע בה.
אבל אני חושב שאמינות זה דבר מאוד חשוב:לפי התמונה שלה,היא לא נראית בת 42.
היא הייתה יכולה לכתוב שהיא בת 48,לדוגמה.אני לא הייתי הולך אליה,אבל יש ביקוש גם לGilf.
כמו כן,אני חושב,שהייתי חייב לתמוך בח"כ.כאשר הוא היה מדווח על בנות שכדאי ללכת אליהן(לדוגמה,פורנו מילף במדור קשקשת),כולם החמיאו לו:"כל הכבוד!תותח!"וכו',כתבו לו אין ספור ה"פ,אך ברגע שחשף שקטי לא כותבת גילה האמיתי,התחילו לתקוף אותו.בעיניי,זה לא נראה הוגן,לכן כתבתי את דעתי.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”