כ נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול - דף 5 - סקס אדיר

נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול

41
גבר , אם התכוונת אליי אז אני ממש לא רשמתי את ההודעה הזו אני מקווה שהתכוונת ל״ילד״ אחר.

שמעו אמנם אני בן 20 אבל אין ספק שאני אוכל ללמד אתכם כמה הלכות נימוסים ודרך ארץ , גם בפורום זה שהאנונימיות בלתי מוגבלת וקלה היד על המקלדת אני הייתי שמח אם הייתם מפסיקים עם העקיצות המיותרות , ההתייחסות הכמעט מוחלטת לתפל בהודעות החברים , בכל זאת אני רואה שיש אנשים שמשתפים רגשות וחוויות אישיות טובות ופחות טובות תנו כבוד.

מי שאמר שהתחננתי לבחורה עובדת ממש לא , סקס קבוע ואיכותי יש לי ברוך השם אבל גם אני נדבקתי במחלה המשותפת לרובנו של מין בתשלום סך הכל יש לי את האמצעים והייתי מאוד שמח ״לתנות אהבים״ עם בחורה מבוגרת ומנוסה ממני שגרה קרוב אליי מה גם שהיא נראה לי סקסית ושווה את זה .

שיהיה לכם יום מלבלב :)

42
מתן, אותי היא כמעט לא הכניסה כי נשמעתי לה צעיר באינטרקום.
מצאתי את עצמי משכנע אינטרקום שאני בגיל הנכון.

מה שכן, בפנים גיליתי שבהחלט היה כדאי להכנס. מתוקה אמיתית וגוף חלום (חזה מטמטם. מדי פעם פשוט קופץ לי לראש המראה שלו)

אבל כן, יש לה קטע עם גיל.
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

43
גם אותי היא פסלה כי אני לא בגיל המתאים. יאמר לזכותה שהיא כנראה לא עושה את זה רק בשביל הכסף כי גם כשהצעתי סכום גבוה יותר משמעותית היא לא הייתה מוכנה. קצת חבל, סך הכל אני בחור רגיל לגמרי ואין ספק שהיא לא הייתה סובלת איתי בגלל שאני לא מעל 35...

46
לא חושב שזו הסיבה. לפי טענתה היא בת 32 והיא מוכנה לקבל בני 35 , זה לא כזה פער גדול והיא כן עלולה להתקל בכאלה במקומות בהם היא מבלה.
אני חושב שזה קשור יותר לעניין שהיא חוששת מצעירים שיגרמו לה לבעיות כאלה ואחרות כי הם עדיין כביכול לא בוגרים מספיק באופי שלהם. אחרי הכל , היא מכניסה את הלקוחות לביתה הפרטי, אז אפשר להבינה.

49
הגעתי לנועה בערב אחרי התקשרות בפורום
בגלל שהיא מקבלת מגיל 35 ומעלה הייתי חייב לשקר קצת בגיל בשביל סיכוי למפגש
איתה
בניתי על המראה החיצוני שלי והגעתי אליה
חברים תמיד אומרים לי שאם אני גרוע במשהו זה לשקר
איך שנכנסתי נועה קיבלה אותי במים וחיוך אך לצערי זיהתה שאני צעיר יותר...
ישבה לידי ובמקום לכעוס הסבירה לי תמצב ולמה היא לא תמיד מקבלת צעירים
מבין אך עצוב באתי לעזוב ואז נועה אמרה רגע
אם כבר הגעתה לפחות תראה תשדיים שלי
בתגובה מהירה עניתי טוב אם את מתעקשת
נועה מרימה תשמלה מורידה את החזיה ואני פשוט נכנסתי לשוק
גוף מדהים אין לתאר אחרת
מלאה במקומות הנכונים נכתב עליה
שדיים גדולים מאוד, מלאים ועומדים תחת עגול
עם חוטיני וחיוך מחרמן שקורא לי רק לקחת
נועה מחייכת חיוך שובב ואומרת לי שהיא תשקול אולי פעם הבאה
אני הייתי כל כך מבולבל מהמראה שאת השאר לא שמעתי
נפרדנו בנשיקה ואמרה שתודיע לי ביומיומיים הקרובים
נועה מחכה בקוצר רוח לתגובה מבטיח שלא תצטערי...hazil2013-10-24 19:56:39

50
ביקור אצל נועה :). הייתי לפני מספר ימים אצל נועה, וכמו תמיד היה תענוג. קבענו לשעות הערב, ונועה קיבלה אותי כתמיד עם חיבוק ונשיקה מחרמנת.
לאחר מספר דקות שבהם ישבנו ודיברנו התחלנו במעשים. כבר על הספה התחלנו להתחרמן, וכל מה שעובר לי בראש זה כמה אני רוצה לראות את הציצים האלה שוב. נועה קלטה שאני כבר חרמן בטירוף והחלטנו לעבור למיטה, לפני שאני הופך את הספה.
נועה לבשה שמלה שחורה, גרביונים שאליהם נגיע בעוד דקה, ונעלי עקב. זרקתי אותה למיטה, והתחלנו להתנשק בזמן שתוך כדי אני מוציא את השד הימני מהשמלה. ככל שהדקות עוברות אני מרגיש שנועה רוצה שאני כבר ארד לה ומי אני שהתנגד. קרעתי ממנה את הגרביון באיזור הכוס, והתחלתי לרדת לה, בזמן שאני תופס את הציצים השווים שלה. למרות שאחרי מספר דקות היא גמרה, החלטתי להמשיך ולפנק את הכוס שלה והתחלתי לזיין אותה עם האצבעות.
באיזה שלב הבנתי שאני חייב שנתחיל להזדיין, אבל לנועה היה קודם תפקיד חשוב וזה למצוץ כפי שהיא יודעת. היא התחילה ללקק את הביצים ולמצוץ במשך מספר דקות, ואז התחלנו להזדיין כמו שאני אוהב. איזה כיף לראות אותה מזדיינת כשהיא מתיישבת על הזין והציצים שלה קופצים. יאמר לזכותה שהשובבה הקטנה התחילה לדבר מלוכלך בדיוק כפי שאני אוהב, ועל כל מילה רעה קיבלה ספנק ישר לישבן.
כמו תמיד לא היתה תחושת לחץ והזיון היה מדהים. יאמר לזכותה שרצתה שנעשה שוב, אבל אני הגעתי אחרי יום עבודה מתיש, וגם המשחק המקדים והזיון עצמו לקחו כ 50 דקות, ככה שהתשישות רק התעצמה. נשארתי אצלה עוד מספר דקות ונפרדנו בנשיקה.
מת עליך נועה :)

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”