כ אילנה גרון עמוק ביהוד - דף 5 - סקס אדיר

אילנה גרון עמוק ביהוד

44
טוב , ניפגשתי איתה לפני כמה ימים . שילמתי נכנסתי להתקלח כשיצאתי ביקשתי שתתפשט ,ולא להישאר עם בגדים, התפשטה העלמה ו........גוף זוועה קמטים בבטן שדיים שקיות חלב אמרתי לה אני מצטער לא יעמוד לי את לא מגרה אותי,
היא היתה קלילה ביקשתי שתשאיר לעצמה 200 שח ויצאתי לדרכי.
אין לי דרך עדינה להגיד כמה שהגוף שלה לא יפה.

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

אילנה גרון עמוק ביהוד

45
חברים,

קראתי את הדיווח של כוסמין והייתי חייב להגיב. הרי כתבתי פה שתי הודעות שהיא לא מומלצת ונראית לא טוב. אני הייתי אצלה אבל לא הייתי אסרטיבי כמו כוסמין שעזב ואחרי ששילמתי והיא התפשטה כבר הבנתי שהלך החשק והלך הכסף.

כוסמין עוד עשה חסד בתיאור שלה. המראה של החזה הנפול והבטן עם הקפלים והקמטים - מוריד לך את החשק מייד.

דיווחתי כדי שחברים נוספים לא ייפלו.
חשבתי שזו מטרת הפורום - לחלוק מידע כדי גם למנוע נפילות וביזבוז כסף.

אילנה גרון עמוק ביהוד

46
[QUOTE=blueeyes]חברים,

קראתי את הדיווח של כוסמין והייתי חייב להגיב. הרי כתבתי פה שתי הודעות שהיא לא מומלצת ונראית לא טוב. אני הייתי אצלה אבל לא הייתי אסרטיבי כמו כוסמין שעזב ואחרי ששילמתי והיא התפשטה כבר הבנתי שהלך החשק והלך הכסף.

כוסמין עוד עשה חסד בתיאור שלה. המראה של החזה הנפול והבטן עם הקפלים והקמטים - מוריד לך את החשק מייד.

דיווחתי כדי שחברים נוספים לא ייפלו.
חשבתי שזו מטרת הפורום - לחלוק מידע כדי גם למנוע נפילות וביזבוז כסף.

[/QUOTE]

אתה צודק אבל התפריט שלה מגוון ולכן מושך חברים שאומרים התפריט יציל את המצב למרות המנה הגרוע...
אחרי הדיווח שלו אני לא אבקר שם.

.You so need a Daddy, little girl

אילנה גרון עמוק ביהוד

47
חברים יקרים ביקרתי אצל הגברת הנל ומה שנכון היא לא מי יודע מה מבחינה חיצונית טעון שיפור דחוף אבללללללל. להיזדין היא בהחלת יודעת מציצה משובחת מה שכן הגניחות שלה לא הכי אמתיות
יודעת לרצות רק שהמחיר לא מצדיק את המאמץ ...
זה אני

אילנה גרון עמוק ביהוד

48
יכול להיות שהיא זיון 10
אבל מבחינתי בחורה שלא מתקלחת לידי זה כמו לקנות לחם שמישהו לפני בדק אם הוא טרי בידיים חשופות.
לך תדע איפה הידיים שלו היו לפני זה.
שנית הבטחתי לא להגעיל אתכם, אבל כשביקשתי ממנה להתלבש ראיתי שגם לנגב את התחת היא לא יודעת.

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”