כ הטוב , הרע והמכוער - דף 5 - סקס אדיר

הטוב , הרע והמכוער

43
[QUOTE=פטישון60]הייתי רוצה להביע את דעתי בעניין
הזה ולפי דעתי אוליגפול צודק
בעניין הזה
אתם נותנים פתח לפריצת מחיר סביר
ולא ירחק היום ואנחנו נשלם יקר
יותר עבור הטיפולים....
בעלי המכונים בטח קוראיםאת ההתנצחות הזאת בין החברים
וזה ייתן להם פתח להעלות מחירים

חוץ מיזה נראה לי שאתם יורדים נמוך
בירידות אחד על השני ....Disapprove
[/QUOTE]
אתה יודע מה הוא צודק

אז זה לא פייר שאנשים קונים מרצדס בחצי מיליון שקל, זה מעלה את המחיר של המרצדס, כולה אוטו שאפשר לקנות גם בחמישים אלף
עכשיו בגללם אני לא יכול לקנות מרצדס
זה לא פייר, אני הולך לכתוב בכל פורום של מכוניות על זה, אני אראה לכולם מה זאת מחאה
כולם לקנות סוסיתא!!!
זה זול וזה גם עם 4 גלגלים

נו באמת...
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

הטוב , הרע והמכוער

46
[QUOTE=אחים של גברות]אני חושב שרוני גולן כתב את מה שrdחושב ואת מה שאני חושב
והתנסח נכון.
יש מקום להחזירו לפורום .אבל דיי להרוס פוסטים
[/QUOTE]

אחים של גברות - אני אפילו לא צריך להסביר את עצמי ...אתה ורוני ועוד שוחחו עמי בפרטי אמש .
דבר ראשון - לא מגיע לאחת שהיא מחמשת הגדולות שלי והיו לי הרבה קריצה , שככה הפוסט שלה יתלכלך !
העברתי את כל זה לפורום קשקשת תחת הכותרת "הטוב, הרע והמכוער " - אני הרחקתי אמש את אוליגופול ,
לא מתוך סערת רגשות ולא מתוך חמימות מזג !
יש לפורום הזה אדמין מעליי שיחליט על הסנקציות הראויות לו - אמליץ את המלצתי - והוא שיקבע .
*אני יכול להגיד לספר לכם באופן אישי - שאתמול היה לי ערב עצוב וכמה מחבריי יודעים עד כמה עייף הייתי.
חדי ההבחנה יכלו לשים לב שנרדמתי תוך כדי סידור הפוסט והעברתו מכאן ....צחוק
אוליגופול - אני מקווה שעשית חשבון נפש בלילה , תעמוד היום מול האדמין ותקבל את זכותך לומר את דבריך .
אני לא יכול לקבל יותר מדווח וותיק שבמקום לעזור לי מחרב לי !
*יש לי סנקציות במחשבה הרבה יותר נכונות מאשר הרחקה - אך הכלים היחידים שיש לי הם הרחקה ולכן השתמשתי בכך .
לא יהיה פה פוסט נעוץ של המחירים ! חבל על הוויכוח - זה לא קשור לדעתי , זה קשור לדעת הכלל ! אם פוסט מסוים
היה פופולארי , לא צריך לנעוץ אותו הוא היה נשאר למעלה...
*התפרצות כזו כפי שהייתה פה אמש לא שייכת לפורום שהייתי רוצה . לא כלפיי רק כי אם כל הכבוד לך אוליגופול
אתה לא מהדור שלי ...מהדור שלי נשאר רק רבנדל בכי
אבל פגעת פה באנשים ולא משנה מי היו או איך חזרו - אל תשכח שכל אדמין הגיע עם אג'נדה משלו ...
המבין הבין . אני אולי הייתי בין אלו שהחלו בבנייה - אך הם הדור של "תור הזהב" מחזור 2009 צחוק
שבנו את הפורום !!!!! אני מזכיר לך שאת הפורום עושים האנשים שבו .
*הזכרת פה שמות , שאני לא מבין איך אתה יכול לומר אותם בנשימה אחת אתך , אך כנראה שאינטיליגנציה I.Q
לא הולכת יד ביד עם אינטיליגנציה רגשית.
*אתה חושב שאתה המצאת את הויכוח על המחיר ? מימי בריאת הפורום דיברו על המחירים ... אני אגלה לך סוד ,
אם היית גאון כלכלי -כפי שאתה מעיד על עצמך , היית מבין שהכל זה היצע וביקוש ! ושווי נמדד לפי כמות ההיצע שלו
לעומת הביקוש לו הוא זוכה (אני מתבייש בעצמי שאני מדבר בצורה כזו בכלל על נשים ומבקש סליחה ! פשוט חייב להסביר)
ההבדל בינך לביני כבני אדם פשוט - אתה רואה בנותנת השירות - מוצר ! ואני רואה בה בת אדם , נפש שיש לכבד !!
מימייי לא התווכחתי על המחיר עם אף אחת !!!!!!! כמה שאמרו לי זה היה המחיר , היה לי - הייתי מבקר לא היה?
הייתי מוותר !! דיווחים כמו שלי לא העלו את המחיר מעולם , רק נתנו עניין בפורום .
לסיום : אתה רוצה עצה מחבר וותיק ממך ? במקום לקפוץ בכל דיווח ולחרב אותו - תתחיל לדווח - צא החוצה !!
רוץ בין הבנות תביא לנו דיווחים על בנות שלוקחות פחות מ400 ש"ח . כשאתה פתחת את הפוסט על המחאה
אני פתחתי פוסט מקביל על דיווחים על בנות כאלו ...אתה יודע מה - אני נכנסתי לתפקיד והיה לי קשה לחפש חדשות
ואתה המשכת במחאות . זה ההבדל בין מי שעושה לבין מי שרק מדבר .
תודה לכולכם על תשומת הלב Heart

הטוב , הרע והמכוער

47
rd היקר,
אני באמת שלא רוצה להכנס שוב לויכוחים על המחירים... כי המלחמות בעניין הזה לא נגמרות..
אבל אני כן חייב לציין משהו בנוגע למשפט שכתבת "היית מבין שהכל זה היצע וביקוש ! ושווי נמדד לפי כמות ההיצע שלו לעומת הביקוש לו הוא זוכה"
אבל אפילו בעולם מושלם, יש השפעה לפרסום ולשייוק על ההיצע והביקוש..
ומה לעשות, שפה בפורום, כל בחורה שמקבלת כמה מילים בפורום הופכת לבלתי ניתנת להשגה.. והמחיר עולה והשרות יורד.
כלומר, ברור שזה היצע וביקוש, אבל השיווק כאן מעלב מאד את הביקוש וכתוצאה מכך את המחיר....

ומעכשיו מבחינתי נתתי את שני הגרוש שלי ומיציתי את נושא המחירים.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”