כ הבלונדנית - דף 5 - סקס אדיר

הבלונדנית

41
[QUOTE=sandbox] זה אני Anetka 
גברים יקרים, שביניכם יש גברים מאוד טובים,אבל יש גם כאלה מוזרים שאומרים עליי לא בדיוק את האמת. 
למרות כש באים עלי הם כל כך נחמדים וטובים. 
 אתם מפחדים שאני יעלה את המחיר אל תדאגו,המחיר אני לא מתכוונת לעלות. 
למרות שיש לי הרבה גברים שכותבים ומתקשרים עלי
ואני אפילו לא נתתי פירסום בימים האחרונים כי אני עכשיו בחופש, אני נסעתי לאילת לעשות צלילה.
לא בדיוק ברור על 40 דקות. אני חושבת  על הדרך הטובה ביותר לעשות את זה, ושזה יהיה טוב בשבילכם.
אני אחשוב על תקנות החדשות שלי.
צברתי מספיק גברים האהובים עליי ששמחים, לחזור לאהוב אותי.
לגבי החזה שלי
החזה שלי אמיתי עשיתי ניתוח לפני 3 שנים להקטנת חזה בגלל בעיות בגב התחתון. 
1 ביולי אני חוזרת לת''א אוהבת אותכם, נשיקות 
[/QUOTE]

לא העלית מחירים אבל אין יותר את העסקה של 15 דקות ב-200₪

הבלונדנית

42
תלתן, אני פגשתי אותה בדיוק פעם אחת. וזה היה השבוע.
ואין לי שום קשר אליה ואני גם לא מאוהב בה. אין לי שום אינטרס חוץ מלהיות הוגן.
ואני גם ממש אבל ממש לא תמים. יש לי דעה מאוד ריאלית לגבי המין הנשי בכלל ולגבי זונות בפרט.

אני אישית קיבלתי תמונות אמיתיות לחלוטין. ביליתי אצלה הרבה מעבר לזמן שנקבע. היא לא זירזה בכלל. נהנתה מהסקס.

ראיתי במודעות הראשונות שלה באתר הלבן היא פרסמה עם תמונה לא אמיתית. אולי בהתחלה היא פחדה לשים תמונות.

אני פגשתי בחורה שעושה רושם שהיא מאוד כנה. מאוד ישרה. אוהבת סקס. וגילתה לדעתי הרבה אומץ לנסוע למדינה זרה לבדה, כדי להשלים פרנסה.
כמובן שאני לא מכיר אותך ולא יודע איך התנהגת. אבל הפער בין מה שאתה מספר לבין מה שאני חוויתי איתה- קיצוני.

הבלונדנית

43
מה שכן, התמונות שהיא שלחה הם כנראה מלפני הקטנת החזה.
וזו ידיעה מאוד מצערת. כי ההרגשה של חזה לאחר ניתוח הוא לא אותו הדבר בכלל. ודווקא היה מתאים לה יותר גדול.
חבל שלא עשתה אימוני גב במקום לחתוך.

הבלונדנית

45
zayan - אני שב ואומר שלא הייתי אצלה ולא בדקתי את הכימיה ביננו.
כשאני מגיע לבחורה עובדת (כלומר, אני מוציא כסף כדי לקבל שירות מסויים והמדוברת היא אכן בחורה עובדת ולא עושה את זה כי זה תחביב) אני מצפה ליחס בסיסי ולקבל את מה שהיא מצהירה שהיא מוכנה לתת תמורת הכסף שאני משלם!
אם השירות הבסיסי אצלה תלוי כסף+כימייה ומשהו במשוואה לא קיים, שתוותר על שניהם עם מי שלא מתאים לה.
הבעיה שלי עם התנהגות כמו שלה, זה שהיא לוקחת את הכסף (ולא מעט) ונותנת שירות נמוך ממה שהצהירה, בחלק נכבד מהמקרים. ולא מעט חברים סיפרו על החוויות ממנה.

ותאמין לי, יש לי היסטוריה לא קצרה של יחס נאות לבחורות האלה ועם חלקן אני שומר על קשר גם מחוץ לתחום עיסוקן.

בכל מקרה, מי שרוצה ללכת אליה-שילך, מי שלא-לא
אניה- מאחל לך חופשה נעימה באילת וחיים מאושרים
אני סיימתי עם השרשור הזה
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

הבלונדנית

46
היא לא סגורה על עצמה, ממציאה תקנות תוך כדי הביקור. פתאום המחיר כולל אקט קצר אחד ואקט ארוך אחד לא שני אקטים ארוכים, (מה זה בכלל ארוך וקצר?). מרוב קשקושים עסקיים, נפל לי הזיין ונגמר החשק. אין כימיה, אז תחזירי את הכסף, ואל תרמי בזמן. ממש לא לא קשור ליחס נאות. מציע לא להתקרב אליה.

הבלונדנית

47
שלום גברים אהובים שלי זה אני Anetka

אני חוזרת לתל אביב ב -1 ביולי, לאחר הפסקה קצרה. כמעט שום דבר לא השתנה. אני לא מקצוענית, אני תיירת.
אם אתה לא מצליח לגמור פעם שנייה כל 10 דקות נוספות —100 ורדים, אם יש לי זמן פנוי.
אני גם מתרגשת ולא נעים לי אם אתה לא מצליח לגמור בפעם שנייה.
מה אני אוהבת : נשיקות צרפתיות, לקיקה, 69, גרון עמוק, מציצה ללא קונדום. אני אוהבת מין אנאלי בתוספת 200 זה נכון.
פגישה בדירה יפה שלי, בתל אביב
אני סטודנטית לתואר ברפואה, אני אסתטית ובהחלט בריאה
מציצה ללא קונדום רק אם אין לך מחלה נראית לעין.
אני אוהבת לתת הנאה.אני אוהבת להסתכל בתוך עיניים שלך, לנשק אותך, ללקק אותך, להרגיש אותך, לשגע אותך ... אני אנסה לעשות אותך מאושר.

הבלונדנית

49
כל מה שנכתב ויכתב כאן מראה כמה חשוב הכימיה וכמה הכל אינדיווידואלי-

נפגשנו שבוע שעבר. כמעט הבריזה לי. 10 דק לפני המועד שקבענו שאלה אם אפשר לדחות בחצי שעה (האמת שהייתי עוד רחוק מלמצוא חניה אז הסכמתי בלי לחשוד) וכשהגעתי חיכיתי עוד 20 דקות. כנראה מישהו בדיוק יצא. למרות שאמרה לי שהייתה "במקלחת"...בכל אופן פתחה את הדלת עם שיער רטוב. לבחורה פנים פשוט וואו.
סכנת התאהבות אובייקטיבית. פנים נדירות. עיניים מהפנטות בירוק. יש לה ראש על הכתפיים. משרה אווירה מאוד נעימה.
שלחה אותי להתקלח. המשחק עצמו היה נהדר אבל מאוד אישי. מציצות מעולות. ליטופים חיבוקים. אכן לא אוהבת לעבוד קשה מדי אבל אצלי היא רכבה ועבדה לא רע. אחרי הפעם הראשונה עשתה לי גם מסאז ברגליים עם שמן וגם מסאז בגב. הפסקתי להתסכל על השעון אבל הצליחה להרים את החבר שלי פעם נוספת בלי להתבלבל. בדרך כלל אני אפילו לא מנסה פעם שנייה בשעה כי זה מעל לכוחותיי הדלים (וגילי המופלג). שאלתי אותה אם יש זמן (טירון) היא סימנה שלא ממש אכפת לה מהזמן. באמת לא היה אכפת לה. נהנתה מהזיון כמעט כמוני (או לפחות הציגה משחק משכנע מאוד). גמרתי פעם שנייה. הציעה עוד מקלחת. מבחינתה הייתי יכול להשאר עוד. למעלה משעה ו 40 שהייתי אצלה במחיר שסוכם לשעה אחת.
גוף כמו שאמרו-בגלל שהפנים נדירות ברמה של דוב פנדה לבן שנולד בשבי הצפון קוריאני מוותרים לה על הגוף-הוא לא רע אבל רחוק מלהיות מושלם. חזה גדול ממה שאני מעדיף. ישבן גדול ופחות מעוצב ממה שאני מעדיף אבל לבנה מאוד חלקה בכל מקום מריחה סבבה ואוהבת סקס.
כמה דברים נוספים - הבחורה מהפנטת. זהירות. היא נעימה מאוד וכל הזמן מחמיאה שהכל מצויין והכל וונדרפול וונדרפול. או שממש עפה עליי או ששוב שחקנית על אבל מחמאות עדינות לטיפות רכות הכל היה שם. מספרת שאוהבת סקס בלי קשר ואם יוצא לה להרוויח כמה שקלים אז סבבה. סיפרה לי את הסיפור על לימודי הרפואה. תכלס בתור גלאי שקרים אנושי אני לא לגמרי בטוח מה שקר ומה אמת. יש סיכוי קל שזה נכון. הדירה עצמה בבנין נעים מאוד. אין חניה וחם.
מצידי שכל מי שיש לו ביקורת רעה יכתוב אותה כי אני מתכנן לחזור שנית ושלישית ואשמח שאף אחד לא יגרום לי לחכות מזיע בחום...
מבחינתי התגלית של הקיץ כרגע.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”