חברים,
אני יכול לדווח שהייתי היום בערב עם אורטל.
תראו - הבחורה בהחלט לא קטנה, חזה גדול, בטן גדולה יותר. היא חמודה, נעימה, המסאז' טוב אבל יותר עושה ביד מאשר בודי.
לי היא לא עשתה את זה, אבל הכל עניין של טעם.
כ
חברים,
אני יכול לדווח שהייתי היום בערב עם אורטל.
תראו - הבחורה בהחלט לא קטנה, חזה גדול, בטן גדולה יותר. היא חמודה, נעימה, המסאז' טוב אבל יותר עושה ביד מאשר בודי.
לי היא לא עשתה את זה, אבל הכל עניין של טעם.
אוקיי, חברים, אז הייתי אתמול בערב עם אורטל.
מה אגיד לכם, איפה לין ואיפה אורטל... מדובר בבחורה חסרת תודעת שירות מינימאלית, תקתקנית למופת, וגם בחורה גדולהההההההה....
אמנם היא די חמודה, אבל ישר כשנכנסתי הבנתי שהערב אני עומד להיות מתוקתק. היא שאלה אותי מה אני רוצה. ביקשתי מציצה. היא מבקשת על מציצה תוספת של 150 ש"ח (איפה המחירים של לין...), אבל היא מבטיחה לך את המציצה של החיים...
התחילה במסאז' סתמי לחלוטין, כשאני שוכב על הגב, מגדגדגת קצת בין דפנות הטוסיק, ויורדת לכיוון האשכים והזין, מתחילה לשפשף ביד, עד שבאיזהו שלב היא מתחילה למצוץ, תוך שהיא מזהירה אותך כל רגע שלא תגמור לה בפה (איפה הבליעות של לין...), לבסוף היא עושה לך ביד, ואתה גומר על החזה ה-ש-מ-ן של הגברת.
אינני מבין מי זה ניסה להשוות בכלל את השירות שלה לשירות של לין, אלא אם כן זו ההנהלה של המקום ששמו לב שמאז שלין עזבה מעגל הלקוחות ירד פלאים, והם החלו לשווק אותה דרך הפורום... שהרי כל הזמן שהייתי איתה, היא לא הפסיקה לשאול: "גבר, אתה תפציץ עלי בפורום, נכון??? תכתוב שאני עושה מציצה מהסרטים..."
אז רבותי, חבר'ה, אני לא התחברתי לסרטים האלה...
בסופו של דבר הייתי שם בסה"כ 17 דקות (כולל מקלחת והמתנה ארוכה למגבת), ושילמתי - לא תאמינו - 330 ש"ח...
לא חבל ? ? ?
חברים ביררתי איפה אפשר למצוא את לין מסתבר שלין עזבה לגמריי את המקצוע (התחתנה או משהו בסגנון). הייתי שם עכשיו ומסתבר שהעיפו את אורטל !!! כל הכבוד למנהלים סוף סוף מנקים את הבררה ! הייתי היום עם קים שדרך אגב סיפרה לי שסוף סוף סיימה את המחזור והמבין יבין ! המס'ג שלה סבבה לגמריי אבל החלק הכי טוב אצלה מגיע אחרי הבודי ושוב המבין יבין !! נהניתי מאד וגם המחיר היה לטעמי !
אורטל הודיעה כי לין לא עובדת יותר - כמה חבל, סוף סוף מצאתי זמן לנסות.
גם השירשור שלה פה איננו, ואני מכבד מאד את "רצונה" בכך.
המלצות על אחת, סבלנית ומפנקת שלפי התאור כזו היתה לין.
ואם עוד לא אמרתי, האתר מצויין.
ניסיתי לפחות לבדוק לאחר תאורים טובים, אבל לפי דברי אורטל מהמקום, היא עזבה לחלוטין. גם השירשור פה איננו, ואולי "שניהם" ירדו למחתרת, ואני מכבד מאד את ההחלטה, וחבל, ואולי יש משהיא אחרת , שנותנת יחס לבבי GFE כזה כפי שתוארה לין.
חבל
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”