כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 41 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

401
שרון יקירתי,
מקבל ההערה שלך על לפחות 4 מפגשים, נסחפתי . את בטוח יותר סגורה מבחורות שאני הכרתי. אומר את זה בכלל לא כביקורת. זכותך המלאה להיות כמו שאת.
שאני אמרתי שבעיה בי ולא בך, אמרתי בכנות. משהו קצת נשבר בתוכי בתקופה אחרונה (היו סיבות) וכמו שכתב Andre2011 על עצמו - אני כבר לא מחפש אתגרים. אם כול הכבוד לאלה שנהנים איתך, אני מכיר את עצמי וחושב שמבין אותך, אז עבורי זה כן אתגר.
אני כמו שאת יודעת סומך אל למברוזו הרבה יותר מעל התוקפים אותך. אבל את B&C אני מכיר. וזה בחור כן להפליא. אז כמו שהיושר שלי דורש לתת עדותו של ידידי למברוזו, ככה הוא דורש לתת עדותו של B&C
כמובן שאני לא חושב שיחס שהוא קיבל נובע ממעמדו הצנוע בפורום. הוא מחפש יחס לבבי. כמוני. כמו למברוזו. למברוזו הצליח לפתוח אותך בלי מאמץ ובטח לא בגלל פורום. לא כולם כמוכו. לא הייתה טיפת ביקורת כלפיך במה שכתבתי.
יש לך הרבה מעריצים. אני לא מומחה מה זה שירות טוב. הדרישות מין שלי מינימליות: מציצה חשופה, עדיף אנאלי ואם לא: דוגי ומיסיונרי. אם הרבה חדירות. זה הכול. מה זה לבביות אני מבין מצויין. Andre201 ו B&C שייכים לאותה קטגוריה של מחפשי לבביות (אצלם אולי דרישות השירות גבוההות משלי).
כול אחת ואחד בנישה שלו. אני לא חלק בויכוח על השירות שלך שאני לא מכיר וממש נגעל מדיון על הגיל שלך (למרות שלמברוזו לא כתב מה ענית על שמו של הבן האמצעי שלך ). חיוך
אם היית קראת אותי ללא דעה קדומה, היית רואה שאני דוקא מגן אליך בלהסתמך אל למברוזו. לא מבקר.
שיהיה לך שבוע טוב, הרבה לקוחות מרוצים.
תאמיני לי שאני מאחל לך רק דברים טובים.

ערבה אנושית2011-11-19 12:02:14

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

402
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

בוקר טוב ערבה אנושית חיוך גדול

התגובה שלי בורוד בתוך הציטוטים

[QUOTE=Andre2011]

[QUOTE=ערבה אנושית]

טוב, אני לא משוחד שרון, אבל אני משוחד של לומבוזו.
אז ככה, לו הייה לי רצון ללכת לשרון, אחרי 3 מפגשים הייתי מקבל ממנה את הלינק לפאסבוק שלה (אם יש לה כמובן) וגישה לכול הפרטים.
לפחות 4 מפגשים קריצהצחוק
אחד אפס לתאגיד
מסיבות אישיות שלא קשורות לשרון בכלל, אני לא אלך אליה. אין לי כבר כוח לאתגרים חדשים.

לא מעט אנשים נהנו איתי ולא מעט גם לא, אז זה לא כזה אתגר .. כל עוד לא איכפת לך להיות עם מאותגרת GFE

אז אין לי הוחכה חד משמעית שלמברוזו צודק, אבל יש לי הוחכה נסיבותית.
יש בחורה שאני מכיר יותר מצויין ממצויין. היא לא קוראת בפורום. ויש אליה ביקורת ממש קטלנית ואני בטוח מוצדקת.
אבל ללמברוזו היא נתנה יחס כמו שהייתה נותנת לי ובתקופת יחסינו לכולם.
למה? בטח לא בגלל הפורום אלה בגלל אישיותו.
B&C בחור רגיש וטוב לב, אבל צעיר כדי למצוא מפתח לבחורה מנוסה בשירותי מין כמו שרון. והוא בצדק באה להנות ולא לשבור קרח.

איך אתה יכול לקבוע מי יצליח למצוא מפתח אליי ומי לא... אולי אני רק אפתח את הדלת ואתמוגג ממנו ... כמו שאני מתמוגגת מהלבלר למשל

אז לרובם לצערי המקרה שלו הוא הדוגמה (צודק אש"ג).
לאומתו ידידיAndre 2011 אדם עם ניסיון חיים וניסיון עם נשים יכול היה להצליח כמו לומברוזו. האם זה שווה?
כנראא שלא. רק אם הוא מחפש בנוסף להנאה וקרש לבבי גם אתגר.

רק אחרי ש- Andre 2011 יבקר אצלי נדע אם הוא נהנה או לא ... בהקשר זה אני הולך עם כיוון מחשבתו של מחבב הגריאטריות כשרואים מדורה בוערת לא צריך להכניס את היד בכדי להבין שיש סכנת כוויה.

[/QUOTE]

ערבה אנושית ידידי,

אין לי מילים כמה שאתה
נחמד.

אני מזמן כבר לא מחפש
אתגרים. כל נפילה חדשה בשבילי זה מכה חזקה בפרצוף ובנפש ויותר ויותר קשה לי להחזיק
מעמד. אני לא בחור צעיר. עכשיו מנסה ללכת רק על בטוח. לא סתם לא רצתי מייד
למלוכסנת המפורסמת. נראתה לי סקסית ושירותית אבל התלבטתי הרבה זמן. עכשיו הסיפור נגמר.
בטוח שלא חשוב לה אחד יותר אחד פחות. יש לה קהל
ג'נטלמנים
אמיתיים ושייהנו.

[/QUOTE]

[QUOTE=Andre2011]

ערבה אנושית ידידי,

אין לי מילים כמה שאתה
נחמד.

אני מזמן כבר לא מחפש
אתגרים. כל נפילה חדשה בשבילי זה מכה חזקה בפרצוף ובנפש ויותר ויותר קשה לי להחזיק
מעמד. אני לא בחור צעיר. עכשיו מנסה ללכת רק על בטוח. לא סתם לא רצתי מייד
למלוכסנת המפורסמת. נראתה לי סקסית ושירותית אבל התלבטתי הרבה זמן. עכשיו הסיפור נגמר.
בטוח שלא חשוב לה אחד יותר אחד פחות. יש לה קהל
ג'נטלמנים
אמיתיים ושייהנו.

היי Andre2011

לא אשכנע אותך לבוא , אם תרצה לבוא בכיף ...
החברים קיש את אוהב מתבקשים להכניס אייקון של אקדח מופנה לרקה.

אם תחליט לבוא , אני מאחלת לך להנות איתי

אגב זה ממש לא משנה אם תגיד לי את הכינוי שלך בפורום או לא - ודאי שהיא רוצה שתכתוב לה לפני , בכדי שתוכל לומר לך מה לכתוב אחרי.

[/QUOTE]

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

404
[QUOTE=קישקשתא] נראה לי שהגברת הבינה ששני המשפטים לגבי הצורך באסרטיביות של לקוחותיה

ושמי שמגיע אליה צריך להתאים את עצמו אליה ולא להיפך, היו משפטים די אידיוטיים,

אז לפני שתערוך את הודעותיה הכוללות את המשפטים הללו,

כשרות לאורח, אביא לכם הודעות אלה במלואן:

(המשפטים הרלוונטיים מודגשים בצהוב)
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=shyguy]כמישהו שכבר היה אצלה כבר פעמיים..
שרון כנראה הנפילה הכי גדולה בפורום הזה.. לא אכפת לי לכתוב את זה... למען כולם פה באמת.
לקרוא לה רובוט זאת העלבה לרובוטים, תקבל שרות יותר טוב כשאתה מנסה להתנתק מהוט.
מי שתוהה, מתבלבל, כמעט משתכנע או מתפתה, תן פרסה בכל הכוח .. לא יופי, לא אופי, לא שירות ולא זיון תמצא כאן.

אז הנה.. ושלא יעבדו עליכם :)

[/QUOTE]

שלום למשתמש shyguy

אכן היו לי איתך 2 פגישות . בפגישה הראשונה היית מבקר מאוד "קשה" וממש קרעתי את עצמי איתך. יצאת מרוצה ובפוסט הישן שלי יש דיווח שלך.
מכיוון שאני אף פעם לא שופטת לפי הפגישה הראשונה נתתי לך צ'אנס ונפגשתי איתך בפעם השניה. המקרה חזר על עצמו.
אחזור על מה שאמרתי לך בפגישה שלנו : "או שתתאים את עצמך אליי או שכדאי לשנינו שלא נפגש יותר ".

מאחלת לך הרבה הנאות Hug

[/QUOTE]

[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=רימינג מעשי]
השירות שלה שנוי במחלוקת. המפוכחים יותר לא מצפים שבחורה בתשלום תתאהב בהם. ועדיין, לשרון יש בעיה עם אנשים מסויימים באופן שבו היא מקרינה ומעבירה מגע . אני מניח שיש כמה שנושא הזה קריטי עבורם, דבר המשתקף שוב ושוב בבקורות עליה בגרסאות שונות וחוזרות. אל לך לבוז לעניין בכזו קלילות כי יש המחפשים בסקס שלהם , גם אם הוא בתשלום, משהו שהוא קצת מעבר לתיקתוקיה משודרגת.
[/QUOTE]

רימינג מעשי היקר

לגבי הפרטים הטכניים שרשומים בפרסומת שלי ונמסרים על ידי בטלפון - לגבי זה שמתי לב שאין תלונות. מקיימת את מה שמבטיחה.

הנושא הבעייתי כפי שאני מבינה הוא הזרימה בפגישה , יש כאלה שמרוצים ויש כאלה שלא.

מודה! הזרימה מאוד תלויה בכימיה הדדית ובאסרטיביות של המבקר.

אתן לך בתור דוגמה את הדיווח שלך ...

[QUOTE=רימינג מעשי]

לאחר מחשבה של יום החלטתי לכתוב דעתי על שרון.
למען גילוי נאות, הפעם האחרונה שבקרתי אותה הייתה לפני כשנתיים בערך, ומפאת הזמן מה שאנסה להעביר הוא ההתרשמות שלי תוכונות ומאפיינים שונים הקשורים בשירות שהיא נותנת. סוג של מאזן אם תרצו , ואני משאיר לכל אחד את ההחלטה האם היא מתאימה לו.
על צד החיוב:
אשת שיחה בהחלט רהוטה, במבחינתי אולי לא לשיחות נפש, אך בהחלט לSMAL TALK כי יש לה חוש הומור לא רע.
המשכן שלה תמיד מבריק בנקיונו, והקפה בסוף בהחלט מוסיף.
הזמן שלה מוקפד ומדוייק, אתה אומר את שתרצה ומקבל בהתאם לתפריט ולזמן.
שומרת על חיים ספורטבים ובהחלט נראת חטובה.
על צד השלילה.
אין GFE , לפחות לא באופן מוצהר ולא היה איתי.
התכנון המדוייק והתהליכי גורם להרגשה מיכנית למדי. לא היה אצלי תיקתוק, ושרון עבדה ונתנה את מה שהבטיחה בדיוק לפי הספר, אך לא היה בזה שום דבר מרגש או מסעיר.
במשפט אחד - עבורי זאת הייתה חוויה של לבוא, לפרוק מטען וללכת ולא מעבר.
כמה כדאי לשלם עבור חוויה כזאת נתון לשיקולו של כל אחד מכם.
[/QUOTE]

התייחסות למה שהדגשתי באדום בתוך הדיווח שלך:

אין GFE , לפחות לא באופן מוצהר ולא היה איתי - (אם אתה מתכוון במונח הזה רק לנשיקות בפה, אז אכן אין. אם הכוונה לא רק לנשיקות בפה אז זה עניין של זרימה משותפת )

התכנון המדוייק והתהליכי גורם להרגשה מיכנית למדי. לא היה אצלי תיקתוק, ושרון עבדה ונתנה את מה שהבטיחה בדיוק לפי הספר, אך לא היה בזה שום דבר מרגש או מסעיר - כדי שהפגישה תהיה מרגשת ומסעירה אתה גם צריך ליזוםולהיות יותר אסרטיבי. אתה בחור נורא חמוד ותאמין לי שהייתי זורמת איתך בכיף כמובן במסגרת הגבולות שלי.

במשפט אחד - עבורי זאת הייתה חוויה של לבוא, לפרוק מטען וללכת ולא מעבר -

יש לא מעט אנשים שבאים אליי במטרה להתפרק עם כוסית. מדבריך אני מבינה שהציפיות שלך מהמפגש היו אחרות , אבל כדישהציפיות שלך יתממשו אתה צריך להתנהל טיפה אחרת.

רימינג מעשי, מה שכתבתי למעלה נכתב ברוח טובה ולא התכוונתי חס וחלילה להעליב אותך. אתה מאוד חמוד ומאוד נהנתי לבלות איתך.

[/QUOTE]

[/QUOTE]
לאחר כמה לבטים הלטתי כי כאן הוא המקום הנכון להגיב על הנאמר, כי מדובר בי ובמאפייני השירות של שרון עצמה.
למעשה , אני חושב שהתגובה של שרון הייתה מהיותר אותנטית שכתבה. במידה מסוימת, היא אף צודקת. מגע מיני מעצם מהותו מצריך התאמה מסוימת משני ( ואף יותר אם יש) השותפים ללא קשר לכוון תזרים האתנן. שרון יכולה להתאים עצמה לטייפקסט מאוד ספציפי של לקוחות: מחפשי הכוסיות, חובבי האנאלי, ובמידה מסוימת גם במעוניינים לחגוג את פורים בכל ימות השנה. אני סוג טיפוס שהאסרטיביות המינית שלו יותר תלוית מגע - ורצוי מגוון במיוחד - מאשר תפאורה. שרון פחות מתאימה לי ולצרכים שלי ושל כמותי בדרך שהיא ממצבת את השירות שהיא נותנת עבור המחיר שהיא מבקשת.
אם המגע לא עושה לי את זה אני פשוט לא נדלק, ואז כל הסקס הוא סוג של (כמו שנאמר באנגלית ) : GOING THROUGH THE MOTIONS. אין כאן משהו שיזמה או יתר אסרטיביות יכלו לפתור כי הם נתקלים בדיוק באותן גבולות ששרון כה הטיבה לאתר כי יש לה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

406
נפגשתי
עם שרון היום בבוקר. התחלנו משיחה על חדשות שהיו לכל אחד מאתנו בתקופה
אחרי הפגישה הקודמת. ניהלנו את השיחה כאשר אנחנו עומדים מחובקים, אני מלטף
אותה ומוריד ממנה עוד ועוד פריט מהבגדים והיא מדי פעם נוגעת בי בעדינות וזה
מחרמן אותי נורא. כאשר שרון נשארה רק בחוטיני השכבתי אותה על הבטן והתחלתי
לעשות לה מאסאז'. היא הצביעה לי איפה להקדיש יותר תשומת לב. לאט-לאט ירדתי
למטה, הורדתי ממנה את החוטיני, נישקתי וחיבקתי את הטוסיק המדהים שלה.
הרגשתי חרמנות כזאת שהחלטתי לוותר על המציצה, שמתי קונדום, הרמתי אותה כך
שתעמוד בדוגי וחדרתי מאחורה. זאת הייתה הרגשה נפלאה, עם כל תנועה גנחתי
מרוב הנאה והרגשתי איך הגמירה מתקרבת. בסוף הורדתי את הגומי והשפרצתי לשרון
על הגב. רציתי שתזמין אותי למקלחת לשטוף ממנה את הזרע ואכן זה מה שקרה.
אחר כך שאלה האם אני זוכר שעוד לא ירדתי לה. דבר כזה אין צורך להזכיר לי.
חזרנו למיטה ונתתי לה ירידה מושקעת עד לגמירה עדירה, כזאת שלא זכורה לי
בשנתיים שאנו נפגשים. קשקשנו עוד קצת והגיע זמן ללכת. היה מדהים, זאת הייתה
דרך הכי מהנה להתחיל את היום.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

407

שמעו מה היה במפגש האחרון שלי עם שרון Star

שרון ואני עובדים כאנשי מכירות בחברה לפיתוח מערכות חשמל סולאריות מתקדמות. יוצא לנו לסוע הרבה ללקוחות בכל רחבי העולם. בדרך כלל אני מציג את המצגות ושרון בדרכיה המיוחדות אחראית לסגור את העסקאות ... קריצה . הנסיעה האחרונה שלנו הייתה למקום נידח אי שם במקסיקו, ללקוח קשה, אבל בסופו של דבר הצלחנו לסגור עסקה ענקית של ארבע מאות מיליון דולר !! חיוך גדול .
בסוף יום העבודה נסענו שמחים ומרוצים למלון. אבל , כשהגענו אליו אמרו לנו בקבלה שנשאר להם רק חדר אחד. לא ידענו מה לעשות. זה בניגוד לכל כללי האתיקה של החברה שנלון באותו חדר. שרון הציעה שלא נספר לאף אחד בחברה ואני הסכמתי. היינו גמורים מעייפות עלינו לחדר, התארגנו לשינה, נכנסנו למיטה וכיבינו את האור.
לא חלפו יותר ממספר דקות ופתאום אני מרגיש רגל חלקה מתחככת ברגל שלי. מייד אחריה יד עדינה מלטפת לי את החזה. שאלתי את שרון: "מה את עושה ?" , והיא אמרה שאין חימום בחדר ושקר לה .. חיוך

ריחמתי עליה והסכמתי שנישן כפיות .. אבל היא ניצלה את המצב והכניסה את היד שלה לתוך התחתונים שלי, ואמרה שהיא תמיד חייבת סקס לפני השינה, אחרת היא לא נרדמת. ידעתי שאני לא יכול לאכזב אותה.
השכבתי אותה על הגב , הנחתי את רגליה על הכתפיים שלי, גיששתי את הדרך פנימה, והתחלתי לחדור לתוכה באיטיות. שרון לא יכלה לסבול את זה. תפסה לי בישבנים והכניסה אותי בבת אחת עד הסוף. הרגשתי אותה בוערת וזיינתי אותה חזק, עד שהתחילה לרעוד מתענוג. אחרי דקות ארוכות שהרגשתי היא נמסה לי מאושר התפוצצתי בתוכה לתוך הסוף המתוק. קריצה

אחר כך כבר באמת לא היה קשה להתרדם, וכשחזרנו הבייתה כבר ביקשנו לצאת לנסיעת עסקים משותפת ביחד ... אצבע למעלה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”