[QUOTE=קישקשתא]
נראה לי שהגברת הבינה ששני המשפטים לגבי הצורך באסרטיביות של לקוחותיה
ושמי שמגיע אליה צריך להתאים את עצמו אליה ולא להיפך, היו משפטים די אידיוטיים,
אז לפני שתערוך את הודעותיה הכוללות את המשפטים הללו,
כשרות לאורח, אביא לכם הודעות אלה במלואן: (המשפטים הרלוונטיים מודגשים בצהוב)[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=shyguy]כמישהו שכבר היה אצלה כבר פעמיים..
שרון כנראה הנפילה הכי גדולה בפורום הזה.. לא אכפת לי לכתוב את זה... למען כולם פה באמת.
לקרוא לה רובוט זאת העלבה לרובוטים, תקבל שרות יותר טוב כשאתה מנסה להתנתק מהוט.
מי שתוהה, מתבלבל, כמעט משתכנע או מתפתה, תן פרסה בכל הכוח .. לא יופי, לא אופי, לא שירות ולא זיון תמצא כאן.
אז הנה.. ושלא יעבדו עליכם :)
[/QUOTE]
שלום למשתמש shyguy
אכן היו לי איתך 2 פגישות . בפגישה הראשונה היית מבקר מאוד "קשה" וממש קרעתי את עצמי איתך. יצאת מרוצה ובפוסט הישן שלי יש דיווח שלך.
מכיוון שאני אף פעם לא שופטת לפי הפגישה הראשונה נתתי לך צ'אנס ונפגשתי איתך בפעם השניה. המקרה חזר על עצמו.
אחזור על מה שאמרתי לך בפגישה שלנו :
"או שתתאים את עצמך אליי או שכדאי לשנינו שלא נפגש יותר ". מאחלת לך הרבה הנאות

[/QUOTE]
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=רימינג מעשי]
השירות שלה שנוי במחלוקת. המפוכחים יותר לא מצפים שבחורה בתשלום תתאהב בהם. ועדיין, לשרון יש בעיה עם אנשים מסויימים באופן שבו היא מקרינה ומעבירה מגע . אני מניח שיש כמה שנושא הזה קריטי עבורם, דבר המשתקף שוב ושוב בבקורות עליה בגרסאות שונות וחוזרות. אל לך לבוז לעניין בכזו קלילות כי יש המחפשים בסקס שלהם , גם אם הוא בתשלום, משהו שהוא קצת מעבר לתיקתוקיה משודרגת.
[/QUOTE]
רימינג מעשי היקר
לגבי הפרטים הטכניים שרשומים בפרסומת שלי ונמסרים על ידי בטלפון - לגבי זה שמתי לב שאין תלונות. מקיימת את מה שמבטיחה.
הנושא הבעייתי כפי שאני מבינה הוא הזרימה בפגישה , יש כאלה שמרוצים ויש כאלה שלא.
מודה! הזרימה מאוד תלויה בכימיה הדדית ובאסרטיביות של המבקר.
אתן לך בתור דוגמה את הדיווח שלך ... [QUOTE=רימינג מעשי]
לאחר מחשבה של יום החלטתי לכתוב דעתי על שרון.
למען גילוי נאות, הפעם האחרונה שבקרתי אותה הייתה לפני כשנתיים בערך, ומפאת הזמן מה שאנסה להעביר הוא ההתרשמות שלי תוכונות ומאפיינים שונים הקשורים בשירות שהיא נותנת. סוג של מאזן אם תרצו , ואני משאיר לכל אחד את ההחלטה האם היא מתאימה לו.
על צד החיוב:
אשת שיחה בהחלט רהוטה, במבחינתי אולי לא לשיחות נפש, אך בהחלט לSMAL TALK כי יש לה חוש הומור לא רע.
המשכן שלה תמיד מבריק בנקיונו, והקפה בסוף בהחלט מוסיף.
הזמן שלה מוקפד ומדוייק, אתה אומר את שתרצה ומקבל בהתאם לתפריט ולזמן.
שומרת על חיים ספורטבים ובהחלט נראת חטובה.
על צד השלילה.
אין GFE , לפחות לא באופן מוצהר ולא היה איתי.
התכנון המדוייק והתהליכי גורם להרגשה מיכנית למדי. לא היה אצלי תיקתוק, ושרון עבדה ונתנה את מה שהבטיחה בדיוק לפי הספר, אך לא היה בזה שום דבר מרגש או מסעיר.
במשפט אחד - עבורי זאת הייתה חוויה של לבוא, לפרוק מטען וללכת ולא מעבר.
כמה כדאי לשלם עבור חוויה כזאת נתון לשיקולו של כל אחד מכם.
[/QUOTE]
התייחסות למה שהדגשתי באדום בתוך הדיווח שלך:
אין GFE , לפחות לא באופן מוצהר ולא היה איתי - (אם אתה מתכוון במונח הזה רק לנשיקות בפה, אז אכן אין. אם הכוונה לא רק לנשיקות בפה אז זה עניין של זרימה משותפת )
התכנון המדוייק והתהליכי גורם להרגשה מיכנית למדי. לא היה אצלי תיקתוק, ושרון עבדה ונתנה את מה שהבטיחה בדיוק לפי הספר, אך לא היה בזה שום דבר מרגש או מסעיר - כדי שהפגישה תהיה מרגשת ומסעירה אתה גם צריך ליזוםולהיות יותר אסרטיבי. אתה בחור נורא חמוד ותאמין לי שהייתי זורמת איתך בכיף כמובן במסגרת הגבולות שלי.
במשפט אחד - עבורי זאת הייתה חוויה של לבוא, לפרוק מטען וללכת ולא מעבר -
יש לא מעט אנשים שבאים אליי במטרה להתפרק עם כוסית. מדבריך אני מבינה שהציפיות שלך מהמפגש היו אחרות , אבל כדישהציפיות שלך יתממשו אתה צריך להתנהל טיפה אחרת.
רימינג מעשי, מה שכתבתי למעלה נכתב ברוח טובה ולא התכוונתי חס וחלילה להעליב אותך. אתה מאוד חמוד ומאוד נהנתי לבלות איתך.
[/QUOTE]
[/QUOTE]