[QUOTE=tom2205]
גם אני סומך את ידי מילה במילה על התיאור של rd06, על בסיס 2-3 מפגשים עם שרון.
[QUOTE=אחים שלו גברים]
חסרונות: 5 משפטים שלמים במשך שעה
[/QUOTE]
וכמה מילים על נושא הדיבור: אסור לשכוח שאפילו שרון (שחלק כאן מתייחסים אליה כאל "מכונת סקס") היא בן אדם, ויש להוקיר אותה על כך שהיא מוכנה להעניק לנו קירבה אינטימית גבוהה (כן, כן, סקס זה עדיין סוג של קירבה אינטימית) ואי אפשר לצפות שביחד עם זאת נקבל גם קירבה נפשית. נהג מונית מחוייב לקחת אותך לכל מקום שתרצה, אבל הוא לא מחוייב לנהל איתך שיחה ידידותית, למרות שזה בהחלט הופך את הנסיעה לנעימה יותר. הביקורים שלי אצל שרון היו דיבור בלתי פוסק, לפני, אחרי ותוך כדי כל הדברים האחרים (חוץ מאשר במקרים שבהם פיה של שרון היה עסוק בדברים חשובים יותר ואז זמן האויר היה כולו שלי...).
זה נכון שאין סימטריה בין נותן שרות ללקוח, ואחד מאי-הסימטריות הללו מתבטאת בכך שממש לא היינו רוצים שהבנות היקרות האלה ידווחו עלינו: מי לא עמד לו, מי גמר עוד לפני שהתחיל, מי לכלך, מי הסריח, ומי סתם היה מגעיל.
אני מציע לכולנו להיות זהירים בהקפדה על אובייקטיביות הדיווח. זה לא שאסור להתבטא בסובייקטיביות, אבל מן ההגינות להוסיף "לדעתי" או "לטעמי".
[/QUOTE]
[חברינו היקר, אני לא חייב להגיד תודה לשום בחורה כעובדת, זה לא שהיא עושה לי טובה, היא מקבלת כסף מלא, בעצם מלא כסף על השירות הזה, איפה תרוויח 400 שקל בחצי שעה??
להוקיר עאלק, אם לא היא נמצא חור אחר, לא חסרים חורים טובים יותר בהרבה פחות