כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 48 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

471
[QUOTE=דנידין הגדול]שרון,
געגועים לתחת האלוהי שלך (תמשיכי עם האופניים כן).
זכיתי עד כה רק לשני סיבובים עליו (בשלישי גמרתי לך בפה) ואחרי חודש שלא תקעתי אותך אני מתחרפן מול התמונות שלו באתר שלך-זה גובל בחוסר אנושיות.
מת כבר לתקוע לך תתחת.
חולה עלייך!
[/QUOTE]

ברכותי לרואה ואינו נראה שלאחר כשנתיים ימים בחר לסיים את הסדר המעגלי הדרוש להמליך את בחירת ליבו, ולהודיע לכולנו קבל עם ועדה על הממצאים. אומנם לקח לך מעט זמן, אך עד כמה יוכלו לכשכמותי להלין על כל דבר תמידית. קריצה

אם בתקיעות עסקינן, כידוע לך ( או שלא ), בימים ימימה עת זרקו על גופינו בד בצבע חאקי מוזר, הסבירו לנו כי ישנו כנראה איזה עקרון תאגידי שבו דברים תמיד מתחלקים לשלשות. אי לכך, ובהתאם למסורת אבות, במעגל התקיעות הבא שלך אני ממליץ לך לתזמן את קצב התקיעות שלך את ישבנה של העלמה ש . על פי אותו עקרון המשולש הנהוג בתקיעת השופר.

ראשית ברכה, בצע תקיעה, ואחריה שלושה שברים ותרועה, ושוב תקיעה , וחוזר סדר זה שלושה פעמים שבסופם גמירה.צחוק

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

476

הגעתי לדירה שלה . פצצת על .. הכל זרם בכיף יין משובח (מרלו) מוזיקה ברקע נשיקות לוהטות אמרתי לעצמי רן זה היום שלך .איך שאני מתפשט ישר היא קופצת ואומרת לי עם חיוך רן... אני רוצה שתרד..הייתי בהלם. ישר היתלבשתי פתחתי את הדלת וירדתי נורא נעלבתי כניראה שאני מאוד רגיש בזמן האחרון . StarHeart אוהב אותך שרון ...

החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

477
[QUOTE=מוסלי] לא. אתה חוצפן ישראלי ו - [/QUOTE]

[QUOTE=אמריקאי]ואולי אתה חוצפן ישראלי ו-Pig....[/QUOTE]

אמריקאי: תתחדש על החתימה החדשה שלך מוחא כפייה

"לכל הגברים והאחים שלהם, אני מנענע רק את שרון"

Pig Animated Gif

קישקשתא2011-12-11 01:43:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”