כ אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס] - דף 6 - סקס אדיר

אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס]

51
[QUOTE=yigal_dv]'ערבה אנושית', אני אודה לך מאד מאד על חוות דעתך בשאלה הבאה : במקומות שאילנה עבדה, תמיד נכנסתי רק איתה, והיא יודעת את זה, מעין נאמנות קבועה בלתי כתובה. כך היה בכל המקומות שפגשתי את אילנה, החל מרח' הקונגרס ועד לגאולה הנוכחי. וכשאני רוצה לפעמים 'לגוון' ולטעום משהו אחר, אני הולך למקומות לגמרי אחרים.

אני לא יודע מי זו אינגה אבל קראתי עליה הרבה מאד דברי שבח, כולל שלך, יכול להיות שראיתי אותה, אבל לא ידעתי שזו אינגה.

ורציתי לשאול אותך : אם ארצה עכשיו להכנס עם אינגה, האם אילנה עלולה באיזה אופן להפגע (אני משער שקיימת אפשרות כזו) ? אני לא רוצה לפגוע בשום צורה בקשר הטוב והנעים והמיוחד והוותיק שלי עם אילנה. ויחד עם זה אני די סקרן לגבי אינגה ובא לי לנסות איתה. אולי הכי טוב זה לקבוע עם אינגה כשאילנה לא נמצאת, אבל אילנה כידוע "וורקוהוליסטית" מכורה לעבודה, ותמיד תמיד נמצאת, ביחוד שהיא הבוסית ומנהלת את העניינים.

יש לך איזה עיצה וטיפ בעניין ? תודה .

[/QUOTE]
חיי יגאל,

אני גם חושב כמו סקסחנטר שאילנה לא תפגע, תעשה זה עם חיוך, היא תקבל בהבנה.

אינגה כידוע מחרימה אותי מאז שנכנסתי עם אחרת, אבל יחסים בינונו לא היו יחסי זונה ולקוח למרות ששלמתי לה (מסיבות אישיות לא אפרט). לא רואה שום סיכוי שתפגוש אינגה ללא ידיע של אילנה אז הרבה יותר טוב לעשות את זה בגלוי עם חיוך.

52
תודה 'ערבה אנושית' ו'סקסהאנטר', ותשובות ל'מ מבת ים'. נראה לי שאתם צודקים, אבל בכל זאת אתה רואה כמה שהעניין יכול להיות רגיש, גם אם אלה היו אצלך יחסי חברות ממש, קשה לצפות בוודאות תגובה של בחורה, ומבחינתי יש יתרון עצום להפגש במסגרת הזו עם בחורה שיש איתה היכרות ותיקה וטובה מאשר בכל פעם עם בחורה לא מוכרת, וחבל לי לקלקל את זה.

בכל זאת למרות שכפי שאתה אומר, ערבה אנושית. אין סיכוי שאמצא שם את אינגה לבד, אני אנסה לברר אם בכל זאת יש לאילנה איזה יום עבודה קצר יותר ואינגה אולי נשארת אחריה. שמע 'ערבה אנושית', אתה אומר שאין סיכוי שאילנה לא תדע, וזה ממש מלחיץ, לך תדע אם אין שם סידור בחוץ וגם בפנים עם מצלמה שמקליטה רצוף על מחשב ואילנה עוברת כל יום או פעם בשבוע על כל הצילומים, זה מה שאמרתי, היום כבר אין שום דיסקרטיות בשום מקום.

'מ.מבת ים' : כן, המחיר כמו שהיה תמיד, 130 ש"ח. המיקום החדש נחמד, נקי ומסודר. לטעמי עדיף לבוא לשם בשעות החשכה, מסיבות של דיסקרטיות, (אבל איפה עוד יש היום דיסקרטיות, כשבכל מקום מצלמים אותנו במצלמות אבטחה, גם בלילה).
וכן, יש כמובן מקלחת, מהקטנות האלה של מטר X מטר, עם הקירות זכוכית, ואין אמבטיה, אבל יש שם בפנים מספיק מקום סביר לשני אנשים. ויש יתרון שמכונת הכביסה לא בקרבת מקום.

53
[QUOTE=yigal_dv]תודה 'ערבה אנושית' ו'סקסהאנטר', ותשובות ל'מ מבת ים'. נראה לי שאתם צודקים, אבל בכל זאת אתה רואה כמה שהעניין יכול להיות רגיש, גם אם אלה היו אצלך יחסי חברות ממש, קשה לצפות בוודאות תגובה של בחורה, ומבחינתי יש יתרון עצום להפגש במסגרת הזו עם בחורה שיש איתה היכרות ותיקה וטובה מאשר בכל פעם עם בחורה לא מוכרת, וחבל לי לקלקל את זה.

בכל זאת למרות שכפי שאתה אומר, ערבה אנושית. אין סיכוי שאמצא שם את אינגה לבד, אני אנסה לברר אם בכל זאת יש לאילנה איזה יום עבודה קצר יותר ואינגה אולי נשארת אחריה. שמע 'ערבה אנושית', אתה אומר שאין סיכוי שאילנה לא תדע, וזה ממש מלחיץ, לך תדע אם אין שם סידור בחוץ וגם בפנים עם מצלמה שמקליטה רצוף על מחשב ואילנה עוברת כל יום או פעם בשבוע על כל הצילומים, זה מה שאמרתי, היום כבר אין שום דיסקרטיות בשום מקום.

'מ.מבת ים' : כן, המחיר כמו שהיה תמיד, 130 ש"ח. המיקום החדש נחמד, נקי ומסודר. לטעמי עדיף לבוא לשם בשעות החשכה, מסיבות של דיסקרטיות, (אבל איפה עוד יש היום דיסקרטיות, כשבכל מקום מצלמים אותנו במצלמות אבטחה, גם בלילה).
וכן, יש כמובן מקלחת, מהקטנות האלה של מטר X מטר, עם הקירות זכוכית, ואין אמבטיה, אבל יש שם בפנים מספיק מקום סביר לשני אנשים. ויש יתרון שמכונת הכביסה לא בקרבת מקום.
[/QUOTE]

אין בעד מה יגאל.

יש לי הצעה בשבילך,למה שלא תלך על שניהן (?) כלומר אורגיה.

אם במידה וישנה האופציה.
Follow your instincts, not your horniness

54

יגאל

אל תהיה פראנואי, לא בודקים במצלמות, יש להן בעיות יותר חשובות מזה.
את אינגה לא אהבו בגלל הפופולריות שלה ואני נכנסתי סתם בגלל ריב קטן, ובנות מייד ספרו לאינגה.

סקסחאנטר צודק. הן עושות אורגיה ואחר כך אפשר להסביר יפה לאילנה שאתה רוצה לגוון טיפה, פעם ב3 חודשים נגיש. לא יקרה כלום.

או שתיקח איתך את סאקסחאנטר ותעשו אורגיה של 4 משתתפים.

אני מוחרם ע"י אינגה אבל אם לא הייתי באה איתך

55
ערבה אנושית וסקסהנטר, תשמעו משהו מצחיק, בקשר לאורגיה. לאחרונה כשביקרתי את אילנה, חיכיתי בצד השני ממול שתתפנה, הדלת נפתחה ואז ניגשתי ונכנסתי, ואז עוד היו בפנים אנשים, ובדיוק כשנכנסתי, הם יצאו, ארבעה, אני מניח שהם קשורים בעבודה של הקירות גבס שסדרו שם כדי להוסיף חדרים. אחרי שיצאו הארבעה (הם נראו די בסדר) שאלתי את אילנה ככה ברוח טובה ובצחוק : "מה זה ? עשיתם אורגיה ? והיא ענתה : "לא, הייתי עם כל אחד לחוד ..." זהו, אז שכל אחד יסיק מסקנה לבד, אם אילנה עושה אורגיות או לא, בכל אופן, היא אמרה את זה כל כך בפשטות בטבעיות ובספונטניות, שזה פשוט נשמע לי האמת, ואולי 4 הגברים האלה לא היו מעוניינים בכלל באורגיה, ובעיקרון היא כן עושה, אין לי מושג, אולי פעם אשאל אותה סתם בשביל הסקרנות.

בקשר למצלמות, נכון, לא בודקים אם לא קורה שום דבר מיוחד והכל שיגרתי. אבל אם קורה, כשקורה משהו, בסביבה, המשטרה שמה יד על כל ההקלטות של מצלמות אבטחה באזור, ואיפה אין היום מצלמות אבטחה ? יש בכל מקום ובכל פינה , ואז הפרטיות הלכה פייפן. שלא נדע !

ויש לי רעיון, בפעם הבאה אשאל את אילנה על מי השותפות או השותפה שלה, ואז היא תספר ויכול להיות שבעצמה תמליץ לי לנסות, די מתאים לה, ביחוד אם הן לא בתחרות, כי לאילנה יש ממש לב זהב, ואפילו כשהיא לחוצה ויש לי סיבה להיות עצבנית (ולמי אין לפעמים), היא שומרת הכל יפה יפה בפנים ובשליטה, ולא מוציאה את זה החוצה.

56
[QUOTE=yigal_dv]ערבה אנושית וסקסהנטר, תשמעו משהו מצחיק, בקשר לאורגיה. לאחרונה כשביקרתי את אילנה, חיכיתי בצד השני ממול שתתפנה, הדלת נפתחה ואז ניגשתי ונכנסתי, ואז עוד היו בפנים אנשים, ובדיוק כשנכנסתי, הם יצאו, ארבעה, אני מניח שהם קשורים בעבודה של הקירות גבס שסדרו שם כדי להוסיף חדרים. אחרי שיצאו הארבעה (הם נראו די בסדר) שאלתי את אילנה ככה ברוח טובה ובצחוק : "מה זה ? עשיתם אורגיה ? והיא ענתה : "לא, הייתי עם כל אחד לחוד ..." זהו, אז שכל אחד יסיק מסקנה לבד, אם אילנה עושה אורגיות או לא, בכל אופן, היא אמרה את זה כל כך בפשטות בטבעיות ובספונטניות, שזה פשוט נשמע לי האמת, ואולי 4 הגברים האלה לא היו מעוניינים בכלל באורגיה, ובעיקרון היא כן עושה, אין לי מושג, אולי פעם אשאל אותה סתם בשביל הסקרנות.

בקשר למצלמות, נכון, לא בודקים אם לא קורה שום דבר מיוחד והכל שיגרתי. אבל אם קורה, כשקורה משהו, בסביבה, המשטרה שמה יד על כל ההקלטות של מצלמות אבטחה באזור, ואיפה אין היום מצלמות אבטחה ? יש בכל מקום ובכל פינה , ואז הפרטיות הלכה פייפן. שלא נדע !

ויש לי רעיון, בפעם הבאה אשאל את אילנה על מי השותפות או השותפה שלה, ואז היא תספר ויכול להיות שבעצמה תמליץ לי לנסות, די מתאים לה, ביחוד אם הן לא בתחרות, כי לאילנה יש ממש לב זהב, ואפילו כשהיא לחוצה ויש לי סיבה להיות עצבנית (ולמי אין לפעמים), היא שומרת הכל יפה יפה בפנים ובשליטה, ולא מוציאה את זה החוצה.
[/QUOTE]

יגאל,

עוד כשאילנה עבדה בלוינסקי 87 לפני כמה חודשים (יחד עם אנג'לינה/אנג'לה עם החזה המסולקן וגם אינגה שלא היתה במשמרת) ביקרתי שם יחד עם חבר..ובדיוק כשניכנסנו לדירה לפנינו ניכנס מבוגר בן 65 לאילנה ולפניו יצא גבר אפריקאי כושי ובחור מוזר ככה שאילנה רק היא היתה עסוקה ואילו המסולקנת ישבה בסלון-חדר המתנה. Sleepy

אני כמעט בטוח שאילנה תסכים (תלוי גם באינגה) ובמידה וכן יהיה לך דיווח בלעדי על אורגיה עם שניהן .

לגביי המצלמות..תוכל לבוא עם כובע,משקפיי שמש,מטריה וכו..כל דבר שיסווה את זהותך..כמו בלש גשש קריצה

כן צריך להיות עירנים וזהירים אצל מארחות פרטיות שיש מצב ששמות מצלמה נסתרת,בדרך כלל זה מצלמת האינטרנט..אני בעבר כבר חשפתי בגלוי לעיניי מארחת אחת,ועוד אחת מבת ים.אצבע למעלה

57

סקסחונטר צודק אבל חבל על כול התסבוכת. אילנה לא תפגע. נקודה. רק תעשה את זה בגלוי עם ראש מורב ואם כבוד לאילנה.

אינגה בחורה מאוד גאה. אם אתה רוצה להנות - תן לה מלאו הכבוד.

אם תרצה תפנה אלי בפרטי - אתן עצות

58
ערבה אנושית וסקסהנטר, תודה תודה עבור הטיפים, הרעיונות על האורגיה מה זה מדליקים ורצים לי עכשיו בראש! מאד יכול להיות שאלך על זה, וטוב שהבהרתם שבכל מקרה, גם אם אכנס מסקרנות או מחרמנות מהולה בסקרנות עם אינגה לבד, לא יקרה שום אסון ואף אחד לא יכעס .

רק שיש לי ההרגשה שבסוף עם כל הרעיונות והתיכנונים, כשאני אהיה שם בדירה (מתכוון להיות שם שוב עוד השבוע), בסוף אכנס עם אילנה לבד, כל כך התרגלתי אליה וכייף לי איתה שאני לא בטוח שאני באמת רוצה משהו אחר, אבל מי יודע ? סקרנות הורגת את החתול , ותמיד וגם שהכל טוב יש סקרנות לגיוון ברקע. מבטיח לספר כאן אם יקרה איתי שם משהו יוצא דופן ושונה מתמיד.

גם אם אהיה הפעם שוב עם אילנה לבד, אני אדבר איתה על הנושא, אשאל אותה מה דעתה על אינגה לבד, ועל אורגיות כן או לא (בהשתתפות אילנה), ומעניין מה היא תגיד.

59
[QUOTE=yigal_dv]ערבה אנושית וסקסהנטר, תודה תודה עבור הטיפים, הרעיונות על האורגיה מה זה מדליקים ורצים לי עכשיו בראש! מאד יכול להיות שאלך על זה, וטוב שהבהרתם שבכל מקרה, גם אם אכנס מסקרנות או מחרמנות מהולה בסקרנות עם אינגה לבד, לא יקרה שום אסון ואף אחד לא יכעס .

רק שיש לי ההרגשה שבסוף עם כל הרעיונות והתיכנונים, כשאני אהיה שם בדירה (מתכוון להיות שם שוב עוד השבוע), בסוף אכנס עם אילנה לבד, כל כך התרגלתי אליה וכייף לי איתה שאני לא בטוח שאני באמת רוצה משהו אחר, אבל מי יודע ? סקרנות הורגת את החתול , ותמיד וגם שהכל טוב יש סקרנות לגיוון ברקע. מבטיח לספר כאן אם יקרה איתי שם משהו יוצא דופן ושונה מתמיד.

גם אם אהיה הפעם שוב עם אילנה לבד, אני אדבר איתה על הנושא, אשאל אותה מה דעתה על אינגה לבד, ועל אורגיות כן או לא (בהשתתפות אילנה), ומעניין מה היא תגיד.
[/QUOTE]

ערב טוב יגאל,

אני יכול להבין אותך שכאשר מתכננים משהו בסוף הולכים על משהו אחר..

לכן אני אומר שתלך לפי ההרגשה הפנימית והאינטואיציות שלך..ומה שיהיה יהיה.

להפסיד אתה לא,רק תיהנה עם אינגה לבד או עם אילנה או אדרבה עם שניהן יחד באורגיה.

מחכים לאורגיווח חמים לחורף הקר....

ואין בעד מה,העונג כולו שלי.

אם תצטרך חוות דעת,ייעוץ,טיפים אנחנו פה!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”