[QUOTE=yigal_dv]ערבה אנושית וסקסהנטר, תשמעו משהו מצחיק, בקשר לאורגיה. לאחרונה כשביקרתי את אילנה, חיכיתי בצד השני ממול שתתפנה, הדלת נפתחה ואז ניגשתי ונכנסתי, ואז עוד היו בפנים אנשים, ובדיוק כשנכנסתי, הם יצאו, ארבעה, אני מניח שהם קשורים בעבודה של הקירות גבס שסדרו שם כדי להוסיף חדרים. אחרי שיצאו הארבעה (הם נראו די בסדר) שאלתי את אילנה ככה ברוח טובה ובצחוק : "מה זה ? עשיתם אורגיה ? והיא ענתה : "לא, הייתי עם כל אחד לחוד ..." זהו, אז שכל אחד יסיק מסקנה לבד, אם אילנה עושה אורגיות או לא, בכל אופן, היא אמרה את זה כל כך בפשטות בטבעיות ובספונטניות, שזה פשוט נשמע לי האמת, ואולי 4 הגברים האלה לא היו מעוניינים בכלל באורגיה, ובעיקרון היא כן עושה, אין לי מושג, אולי פעם אשאל אותה סתם בשביל הסקרנות.
בקשר למצלמות, נכון, לא בודקים אם לא קורה שום דבר מיוחד והכל שיגרתי. אבל אם קורה, כשקורה משהו, בסביבה, המשטרה שמה יד על כל ההקלטות של מצלמות אבטחה באזור, ואיפה אין היום מצלמות אבטחה ? יש בכל מקום ובכל פינה , ואז הפרטיות הלכה פייפן. שלא נדע !
ויש לי רעיון, בפעם הבאה אשאל את אילנה על מי השותפות או השותפה שלה, ואז היא תספר ויכול להיות שבעצמה תמליץ לי לנסות, די מתאים לה, ביחוד אם הן לא בתחרות, כי לאילנה יש ממש לב זהב, ואפילו כשהיא לחוצה ויש לי סיבה להיות עצבנית (ולמי אין לפעמים), היא שומרת הכל יפה יפה בפנים ובשליטה, ולא מוציאה את זה החוצה.
[/QUOTE]
יגאל,
עוד כשאילנה עבדה בלוינסקי 87 לפני כמה חודשים (יחד עם אנג'לינה/אנג'לה עם החזה המסולקן וגם אינגה שלא היתה במשמרת) ביקרתי שם יחד עם חבר..ובדיוק כשניכנסנו לדירה לפנינו ניכנס מבוגר בן 65 לאילנה ולפניו יצא גבר אפריקאי כושי ובחור מוזר ככה שאילנה רק היא היתה עסוקה ואילו המסולקנת ישבה בסלון-חדר המתנה. 
אני כמעט בטוח שאילנה תסכים (תלוי גם באינגה) ובמידה וכן יהיה לך דיווח בלעדי על אורגיה עם שניהן .
לגביי המצלמות..תוכל לבוא עם כובע,משקפיי שמש,מטריה וכו..כל דבר שיסווה את זהותך..כמו בלש גשש 
כן צריך להיות עירנים וזהירים אצל מארחות פרטיות שיש מצב ששמות מצלמה נסתרת,בדרך כלל זה מצלמת האינטרנט..אני בעבר כבר חשפתי בגלוי לעיניי מארחת אחת,ועוד אחת מבת ים.