כ מאהבת דיסקרטית קטי - דף 6 - סקס אדיר

מאהבת דיסקרטית קטי

51
כמה עובדות:
1.קטי יחסית מבוגרת.
2.השרות שלה הוא בין הטובים שיש מניסיון של כמה וכמה מפגשים והייתי אצל נערות עובדות אחרות.
3.היא אשת שיחה מרתקת ולמדתי רבות ממנה (מוכרת לכם המילה קורטיזונות?)
4.לא מגיע לה היחס של חלק מחברי הפורום.

מאהבת דיסקרטית קטי

54
שלום חברים,

גם אני בקרתי את קטי יותר מפעם אחת. בקרתי את קטי וחזרתי לבקרה, כי פשוט נהנתי.
נהנתי מהיותה אישה נשית וסקסית לטעמי, נראת ומריחה נפלא. אוהבת ונהנת ממה שהיא עושה.
נותנת את כל הזמן שהתחייבה, לא מתקתקת, בעלת תודעת שירות נפלאה ומגיע לה כל שקל שמבקשת עבור השירותים שלה.
לעולם לא שאלתי אותה לגילה האמיתי, הוא חסר עניין. מה? מישהו פה מרגיש פקיד במשרד הפנים או ביטוח לאומי?
כל הדיון פה לא ממש נראה לי, קטי לעולם לא הציגה את עצמה כפרגית בת 22, לכן גם אם גילה האמיתי 42 או 62 ממש לא רלוונטי.
מי שמתאים לו, שיבוא ישלם ויהנה ומי שלא, תודה לא.

פין חס

פין-חס2011-09-02 16:43:28
פין חס - מזיין ולא חס

מאהבת דיסקרטית קטי

55
אמנם אני בחו"ל, ומדווח מדי פעם על ביקוריי בחו"ל, אבל-
נכון שאני מסכים על זה שזה היה טעות לפרסם את פרטיה האישיים של קטי, ואני מכיר את תוכנת המחשב בה השתמש ח"כ, אבל עדיין לא לנו לשכוח שמה שהוא עשה זה לכתוב את דעתו האישית בלבד. אז הוא עמד על דעתו, בדרך שאולי לא נעמה לקטי וכניראה לחלק מחברי הפורום, אבל מלבד פרטיה האישיים שחשף (וההתנצלות שלו לא הייתה ישירה, אבל זה כבר עניין הנהלת הפורום איתו), כל שאר התכנים שלו היו לגיטימיים לגמרי!
אז מה? בגלל שקטי רשומה בפורום אז אנחנו הופכים לנמושות ולא מוכנים לכתוב בצורה ביקורתית? אז מה מטרת הפורום? ח"כ מצא כמה פרטים שלא תאמו את מה שהוא יודע והחליט לשתף. אלה דברים שהעלו סימני שאלה אצלו ורצה שנדע על מנת לדעת לאן אנו הולכים! אם אנחנו מסתמכים על הדיווחים שלו, אנחנו צריכים לדעת שכך הוא מדווח תמיד! הוא לא שינה דרך, לא שינה כיוון, זה הוא וכך הוא דיווח תמיד בהתבסס על אותה השיטה!
לח"כ חשובה האמינות, וזה מה שהוא ניסה להעלות פה, את נושא האמינות ותו לא! ולכן,אין צורך לנסות ולהתנצח איתו על הנושא הזה.
בסוף גם אתה תגמור

מאהבת דיסקרטית קטי

56
לא הבנתי את ההתעסקות הזו עם הגיל.
תעברו על סקס אדיר, בננה, סקסימו וכו', יש כמה? 100 בנות שמפרסמות (כולל תקתוקיות)? 200? תמצאו לי יותר מכף יד אחת בנות שכן מפרסמות את גילן האמיתי.
חוץ מזה, יש הרבה בנות 42 שנראות בנות 50, ולהיפך. יש תמונה שלה, יש דיווחים רבים עליה, יש את כל מה שצריך כדי לדעת אם בא לכם לבקר אותה או לא.

אני לא מבין את ההתעסקות במה שכתוב בתעודת זהות.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”