כפי שדווח כאן קודם- התמונות אמיתיות אבל משופצות בתוכנה גרפית.
אני מהמר שבמחיר שהיא דורשת, 800, בעוד חודש יבקר אצלה רק גבר אחד בשבוע.
ניקיטה - ללא גבולות
52שבוע טוב לכולם מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני נכנסת לכרטיס שלי היכן שרשמתי את המחירון כי חדשה ולא ממש מתמצת 

רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה
ניקיטה - ללא גבולות
53את לוחצת על זה
אפשרויות הודעה
קישקשתא 2012-07-15 12:00:00

ואז בוחרת ב - "עריכת תגובה".
(זה נמצא למעלה, מעל ההודעה עצמה).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
ניקיטה - ללא גבולות
54בוקר אור קישקשתא לא מאמי לא להודעות שרשמו לי לכרטיס שלי היכן שרשמתי את המחיר רוצה לשנות דברים בכרטיס ולא מצליחה להכנס אילו

ניקיטה - ללא גבולות
55קישקשתא המון תודה ובכלל ממש כייף שאתם עונים ועוזרים חייבת לציין שמרגיש כמו חממה ואתם ממש נחמדים המון תודה הסתדרתי נראה לי ושהיה לכולם קסם של שבוע

ניקיטה - ללא גבולות
56הי לכולם שוב הוספתי אופציה נוספת למפגש קצת יותר שלא תגידו שלא מפנקת

ניקיטה - ללא גבולות
57דיווח על המפגש עם ניקיטה, ואני אשתדל להרחיב כמה שיותר (והמבין יבין...)
אני אתחיל בזה שזו אחת מהפעמים הנדירות בהן כגודל הציפייה - כך התיאום וההתממשות שלה.
מ1-10 המפגש הזה היה 9 - פשוט מדהימה!
לניקיטה, חוץ מלוק מהמם וגוף מושלם, יש גם גישה שאין להרבה בנות בתחום שלה. היא נהנית. היא באמת נהנית ממין על כל סוגיו, וכאן המקום קצת להרחיב... אז את ניקיטה אפשר להרחיב... ועוד איך... הכוס שלה היה צר יותר מהחור במקום שבו השמש בדרך כלל לא זורחת. חווייה של פעם בחיים!
הייתי אצלה אתמול בערב בערך שעתיים, וכשחזרתי הבייתה היה לי רעב לעוד... ניקיטה - את שומעת?
בשורה התחתונה - אחת הנשים היותר סקסיות ומופרעות שיש בתחום, וחוץ מזה היא גם בן אדם מדהים.
אני בטוח אחזור - ואני גם חושב שהיא שווה כל שקל, כי בסך הכל, מה עדיף? ללכת לאכול מנה פלאפל כל יום, עם פיתה יבשה ועוד בלי טחינה - או לאכול פעם בשבוע סטייק פילה נוטף ועסיסי...?
תשמרו עליה
אני אתחיל בזה שזו אחת מהפעמים הנדירות בהן כגודל הציפייה - כך התיאום וההתממשות שלה.
מ1-10 המפגש הזה היה 9 - פשוט מדהימה!
לניקיטה, חוץ מלוק מהמם וגוף מושלם, יש גם גישה שאין להרבה בנות בתחום שלה. היא נהנית. היא באמת נהנית ממין על כל סוגיו, וכאן המקום קצת להרחיב... אז את ניקיטה אפשר להרחיב... ועוד איך... הכוס שלה היה צר יותר מהחור במקום שבו השמש בדרך כלל לא זורחת. חווייה של פעם בחיים!
הייתי אצלה אתמול בערב בערך שעתיים, וכשחזרתי הבייתה היה לי רעב לעוד... ניקיטה - את שומעת?

בשורה התחתונה - אחת הנשים היותר סקסיות ומופרעות שיש בתחום, וחוץ מזה היא גם בן אדם מדהים.
אני בטוח אחזור - ואני גם חושב שהיא שווה כל שקל, כי בסך הכל, מה עדיף? ללכת לאכול מנה פלאפל כל יום, עם פיתה יבשה ועוד בלי טחינה - או לאכול פעם בשבוע סטייק פילה נוטף ועסיסי...?
תשמרו עליה
ניקיטה - ללא גבולות
58נו מה בדיוק עשית?
הורדת לשעה ב 600 והוספת את 200 לשעתיים.
מקודם היה 800 לשעתים (ככה עוד כתוב בפרסום עם התמונות).
אל תעבדי עלינו!!!!!!!!!!
אנשים פה לא טיפשים!
tiamo
ניקיטה - ללא גבולות
59[QUOTE=ניקיטה]
הי לכולם שוב הוספתי אופציה נוספת למפגש קצת יותר שלא תגידו שלא מפנקת
[/QUOTE]
מה זה מפנקת ... מזל שלא כולן מפנקות אותנו באותה צורה... ( טוב אולי רק שרון מת״א)
העלית את המחיר לשעתיים מ800 ל1000 והוספת עוד מחיר לשעה ב 600...
לפי המתמטיקה שאני מכיר זה לא נקרא לפנק ...
וזה עוד לפני שקראנו דיווח אחד ...

מה זה מפנקת ... מזל שלא כולן מפנקות אותנו באותה צורה... ( טוב אולי רק שרון מת״א)
נתינה היא העונג הגדול מכולם
תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...
תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...
ניקיטה - ללא גבולות
60[QUOTE=lover23] [QUOTE=ניקיטה]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אני אסביר לך למה זה נקרא פינוק:

[/QUOTE]
אני אסביר לך למה זה נקרא פינוק:
תחשוב על 1200 שקל שהגברת מבקשת עבור השפלה ושליטה מנטלית (אין דבר כזה דרך אגב) ללא סקס ותשווה עם 600 שקל כולל סקס.
אז תרגיש שממש מפנקים אותך.