מצאתי את ההודעה של הבחורה ולא הייתי בטוח אם מישהו דיווח עליה.ראיתי הודעה של ותיקק שניסה לתפוס אותה (נגמר ב 3091) אבל לא הצליח. ויתר. וחבל. התיאום היה קל מאוד. התקשרתי. שלחה תמונות בווטסאפ (rod העלה לינק לאותן תמונות).
אחרי כל ההקדמה -
מגיע לבנין משופץ בבת ים. הבחורה גרה בדירת הגג עם מרפסת ענקית. פותחת את הדלת בחורה
והבחורה כוסית. כוסית כוסית כוסית.
וגבוהה.
לפחות 1.80 בלונדינית, עם גלח בצדדי הראש, גוף צעיר חלק מתוח אתלטית מאוד אבל גם גבעולית מאוד. פנים חמודות מאוד עיניים יפות וחכמות חיוך אמיתי מיושר שיניים, שיזוף מושלם ישבן קטן שיושב על כף היד, רגליים יפות רזות וארוכות ארוכות אבל מאוד פרופורציונלית.
בתור מישהו שנמוך ממנה ב 10 סמ לפחות לא הרגשתי שאני הולך לאיבוד בסבך הרגליים או משהו. קלאסית ועדינה.
בקושי מדברת אנגלית. אין לה כח לגוגל טרנסלייט. עישנו משהו קשקשנו קצת במרפסת וניסינו להתקרב. לא דיברנו יותר מדי על מה יהיה. הרגשתי שיהיה בסדר.
נשלחתי להתקלח במקלחת הקטנטונת שבחדר השינה. כשיצאתי התקלחה והצטרפה אליי למיטה.
חברים זה גוף לכתוב עליו הביתה לאמא.
פרקו המשקופים
שיברו המזוזות
הודיעו בחוצות העיר יאמי יאמי יאם
בגדול היא נראית כמו דוגמנית בגדי ים (עם חזה יחסית קטן לכל החובבים אבל פטמות יפות בולטות בצורה מושלמת) או אמזונה. קלילה נערית, הולכת באוויר. אם היא הולכת ברחוב עכשיו עם מכנס טיפה קצר יש תאונות אוויריות בשמי נתב"ג.
היא סיפרה לי שאת רוב הזמן היא מעבירה באמונים אישיים עם מאמן שבא אליה לגג (TRX) שלוש פעמים בשבוע (!) ועושה יוגה ושוחה. הלוואי שהייתי המאמן הזה...
מתחממים קצת על המיטה. זורמת לנשיקות חופשי. בהתחלה צחקה שאני אוהב לנשק אבל אחרי שהבהרתי לה שאני מהעדינים זרמה איתי לכל מקום. ליטופים. יורדת למטה. התחילה לאט. כמו שרציתי. ליקוקים מציצות עדינות שליקות ביצים מטפת בהכל בעדינות ובמסירות. גרון עמוק-עד הסוף. עושה לה ביד כשהיא שוכבת בין הרגליים שלי ומוצצת. התחממה מהר. שאלה אם בא לי רימינג. לא אוהב. המשיכה לשחק לי בביצים בלי הפסקה מציצות ליקוקים שאלתי אותה אם בא לה גם אמרה שהיא אוהבת. ירדתי לה המון זמן. הרגשתי שהיא בעניין. חלקה. שפתיים קצת בולטות. דגדגן זוהר בחושך. אוהבת שמלקקים לה את הדגדגן אבל פחות שמכניסים לה אצבעות. הרטיבה מאוד וכבר ביקשה זיון. החזרתי אותה למציצה אבל הייתי חייב 69 כדי להמשיך לרדת לכוס המפואר הזה ולהסניף את התחת המושלם שהיה לה. בשלב הזה כבר ממש נכנסה לעניינים (אני מנחש בעיקר לפי המבוכה שהייתה בה כשהתחילה ממש להנות). אוהבת ליקוקים עדינים וטיזינג בפטמות.
לבחורה יש גוף כמו מוזיאון ורציתי לבקר בכל האגפים.
סובבתי אותה על הבטן השכבתי אותה על הגב. הרמתי לה את הרגליים. הכל מושלם שזוף חלק מאוד. ישבתי ובאה לשבת עליי לזיון אחרי שהלבישה קונדום בחוסר מקצועיות בולטת. ישבה עליי. בשלב הזה התחילה לבקש STRONG וקיבלה.
ביקשה דוגי. וקיבלה. ביקשה רגליים למעלה ונענתה. החזרתי אותה לדוגי לפני שאני מעביר ליקוקים על הטוסיק המדהים שהיה לה ונכנסתי בעצבנות עד ה...מכאן ומה שהלך בהמשך הכל סובייקטיבי ואין טעם לפרט. רק אומר שהבחורה לא זונה. לא שייכת לאף איגור או תאגיד כלשהו (נראה לי נראה לי. יכול להיות שאני תמים וטועה בגדול) לא היה שום לחץ זמן. אם לא הייתי חייב ללכת כנראה שהייתי נשאר עוד שעה לפחות ביוזמתה. כי ביקשה שאשאר.
בפרפרזה על דברי הרב - הבחורה אינה זונה. אינה בת של זונה. אישה נערה טובה וחמודה. עושה את זה ממש בצד של החופשה שלה בישראל. לא מחפשת הרבה אנשים. התרשמתי ממנה שאחד-שניים בשבוע מספיק טוב לה. לא רוצה שהשכנים יתרגזו. פשוט בחורה טובה.
סיפרה לי על הילדה שלה ואמרה שהיא דוגמנית. אפשר להאמין לפי האמא.
פנו אליה בעדינות היא לא זונה. מחפשת להעביר קצת מהחופשה בישראל עם הכנסה נוספת.
חוזר בטח חוזר.
500NIS.