כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 6 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

51
[QUOTE=NOMER]חברים יקרים...

לפי מה שאני רואה יש לה ממש "ביניין"קריצה על הפרצוף - מה שדורש המון שבירות ומשאית סמי טריילר לאיסוף השברים והפסולתקריצה
לכן יפה שעה אחת קודם כי מה שהיה לא יהיהOuch
[/QUOTE]

אתה מחרטט !
אין לה שום 'בנין' על הפנים, ולדעתי הניתוח בכלל מיותר.
אבל נשים.... לך תבין אותן...
וזה ברור שלאחר ניתוח פלסטי באף היא תהיה מנוטרלת (משך הזמן תלוי בעוצמת השינויים שייעשו).
ואם היא עוזבת בתחילת יולי - אז סביר שלא תחזור ממש לעבודה.

המגביה עוף - ירחיק ראות

52
תקשיב תפוזי...קריצה
אומנם לא הייתי (אשמח אם מישהו יפרגן פה בנייד שלה,הייתי מבקש מרוני הגדול אבל לא נעים...קריצה ביקשתי ככ הרבה לאחרונה)Tongue
לפי הביקורות פה זה חובה לדגום אותה!!
כשרשמתי "ויפה שעה אחת קודם " התכוונתי לזה שלאור הבניין שיש לה על הפרצוף היא תסבול כאבים עזים ופרצוף רגיש בתקופה הקרובה רחוקה-מה שיפריע לשבירת השקדיםקריצה

53
אין מה להוסיף לגבי ליזה ...
האחת והיחידה זונת העשור חשבתי נשחקה חשבתי התעייפה ...טעיתי ובגדול...
ליזה חיה נושמת בועטת מוצצת ויונקת ...
עשתה ניתוח אף ונראית הרבה יותר טוב...
יש לה שקדים מנירוסטה ושפתיים אלאסטיות...
הכוס טהור מפריש חלב מרטיב לא יאומן פשוט...!
לגבי הרימינג אין לתאר התמסרות מלאה ....
עשרה ימים לא עבדה ולא קבלה זין אל תדאגו מנושי גאל אותה מייסורייה...)
וכמובן מנושי הראשון שהשפריץ על האף החדש והמשופץ...)
סיכום : מ ל כ ה !!!!
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

55
יש מישהי ממש מדהימה שפגשתי היום .
היא דוגמנית כ 1.78 מ .
היא לא עושה רוורס וגם לא נותנת ממש להכניס אצבעות ....אבל....
היא עושה גרון עמוק , וכל הסקס הסטנדרטי - 69 , דוגי , קלאסי , מסאג' ,
ראיתי תמונות דוגמנות שלה והצעתי לפרסם כאן בפורום אבל אמרתי לה שאני חייב תמונות סלפי כי אף אחד לא יאמין שהתמונות באמת של נותנת שירות .. אז שתיתן לי רק עם היא נותנת גם סלפי בעירום .
יש לה גם כאלה והיא נראית מדהים .
היא מארה שהיא חוששת ולא רוצה יותר מידי כי זה עלול להחשיד את השכנים ופוחדת שיביאו משטרה.
היא עדיין לא שלחה לי ואילי לא תשלח .
בכל מקרה אבקר שוב ואבקש אישור לפרסום טלפון בפרטי .
מבטיח לפרסם אם תסכים ....
קוראים לה ויקה מבת ים (זאת לא הויקה הרזה מאז מ 'הבירה' 51) זאת אחת אחרת - האמת הגעתי אליה כי חשבתי שזו היא שאולי נשארה בארץ ....

56
נפגשתי עם ויקה בהמלצת ליזה והפגת חששות על ידי רוני.
הבחורה כוסית ונחמדה מאוד.
אין החדרת אצבעות לאף אחד מהחורים
צריך להיות בשקט כל הזמן בגלל שכנים
מקלחת מזעזעת אבל ויקה מבריקה ומריחה טוב
זיון נחמד עם כוסית. כוס רחב ובחלק מהזמן לא הרגשתי חיכוך בכלל. אין לי ארוך אבל יש לי עבה
לא יודע עם אחזור פיפטי פיפטי

57
מצאתי את ההודעה של הבחורה ולא הייתי בטוח אם מישהו דיווח עליה.
ראיתי הודעה של ותיקק שניסה לתפוס אותה (נגמר ב 3091) אבל לא הצליח. ויתר. וחבל. התיאום היה קל מאוד. התקשרתי. שלחה תמונות בווטסאפ (rod העלה לינק לאותן תמונות).
אחרי כל ההקדמה -
מגיע לבנין משופץ בבת ים. הבחורה גרה בדירת הגג עם מרפסת ענקית. פותחת את הדלת בחורה
והבחורה כוסית. כוסית כוסית כוסית.
וגבוהה.
לפחות 1.80 בלונדינית, עם גלח בצדדי הראש, גוף צעיר חלק מתוח אתלטית מאוד אבל גם גבעולית מאוד. פנים חמודות מאוד עיניים יפות וחכמות חיוך אמיתי מיושר שיניים, שיזוף מושלם ישבן קטן שיושב על כף היד, רגליים יפות רזות וארוכות ארוכות אבל מאוד פרופורציונלית.
בתור מישהו שנמוך ממנה ב 10 סמ לפחות לא הרגשתי שאני הולך לאיבוד בסבך הרגליים או משהו. קלאסית ועדינה.
בקושי מדברת אנגלית. אין לה כח לגוגל טרנסלייט. עישנו משהו קשקשנו קצת במרפסת וניסינו להתקרב. לא דיברנו יותר מדי על מה יהיה. הרגשתי שיהיה בסדר.
נשלחתי להתקלח במקלחת הקטנטונת שבחדר השינה. כשיצאתי התקלחה והצטרפה אליי למיטה.
חברים זה גוף לכתוב עליו הביתה לאמא.
פרקו המשקופים
שיברו המזוזות
הודיעו בחוצות העיר יאמי יאמי יאם
בגדול היא נראית כמו דוגמנית בגדי ים (עם חזה יחסית קטן לכל החובבים אבל פטמות יפות בולטות בצורה מושלמת) או אמזונה. קלילה נערית, הולכת באוויר. אם היא הולכת ברחוב עכשיו עם מכנס טיפה קצר יש תאונות אוויריות בשמי נתב"ג.
היא סיפרה לי שאת רוב הזמן היא מעבירה באמונים אישיים עם מאמן שבא אליה לגג (TRX) שלוש פעמים בשבוע (!) ועושה יוגה ושוחה. הלוואי שהייתי המאמן הזה...
מתחממים קצת על המיטה. זורמת לנשיקות חופשי. בהתחלה צחקה שאני אוהב לנשק אבל אחרי שהבהרתי לה שאני מהעדינים זרמה איתי לכל מקום. ליטופים. יורדת למטה. התחילה לאט. כמו שרציתי. ליקוקים מציצות עדינות שליקות ביצים מטפת בהכל בעדינות ובמסירות. גרון עמוק-עד הסוף. עושה לה ביד כשהיא שוכבת בין הרגליים שלי ומוצצת. התחממה מהר. שאלה אם בא לי רימינג. לא אוהב. המשיכה לשחק לי בביצים בלי הפסקה מציצות ליקוקים שאלתי אותה אם בא לה גם אמרה שהיא אוהבת. ירדתי לה המון זמן. הרגשתי שהיא בעניין. חלקה. שפתיים קצת בולטות. דגדגן זוהר בחושך. אוהבת שמלקקים לה את הדגדגן אבל פחות שמכניסים לה אצבעות. הרטיבה מאוד וכבר ביקשה זיון. החזרתי אותה למציצה אבל הייתי חייב 69 כדי להמשיך לרדת לכוס המפואר הזה ולהסניף את התחת המושלם שהיה לה. בשלב הזה כבר ממש נכנסה לעניינים (אני מנחש בעיקר לפי המבוכה שהייתה בה כשהתחילה ממש להנות). אוהבת ליקוקים עדינים וטיזינג בפטמות.
לבחורה יש גוף כמו מוזיאון ורציתי לבקר בכל האגפים.
סובבתי אותה על הבטן השכבתי אותה על הגב. הרמתי לה את הרגליים. הכל מושלם שזוף חלק מאוד. ישבתי ובאה לשבת עליי לזיון אחרי שהלבישה קונדום בחוסר מקצועיות בולטת. ישבה עליי. בשלב הזה התחילה לבקש STRONG וקיבלה.
ביקשה דוגי. וקיבלה. ביקשה רגליים למעלה ונענתה. החזרתי אותה לדוגי לפני שאני מעביר ליקוקים על הטוסיק המדהים שהיה לה ונכנסתי בעצבנות עד ה...מכאן ומה שהלך בהמשך הכל סובייקטיבי ואין טעם לפרט. רק אומר שהבחורה לא זונה. לא שייכת לאף איגור או תאגיד כלשהו (נראה לי נראה לי. יכול להיות שאני תמים וטועה בגדול) לא היה שום לחץ זמן. אם לא הייתי חייב ללכת כנראה שהייתי נשאר עוד שעה לפחות ביוזמתה. כי ביקשה שאשאר.
בפרפרזה על דברי הרב - הבחורה אינה זונה. אינה בת של זונה. אישה נערה טובה וחמודה. עושה את זה ממש בצד של החופשה שלה בישראל. לא מחפשת הרבה אנשים. התרשמתי ממנה שאחד-שניים בשבוע מספיק טוב לה. לא רוצה שהשכנים יתרגזו. פשוט בחורה טובה.
סיפרה לי על הילדה שלה ואמרה שהיא דוגמנית. אפשר להאמין לפי האמא.
פנו אליה בעדינות היא לא זונה. מחפשת להעביר קצת מהחופשה בישראל עם הכנסה נוספת.
חוזר בטח חוזר.
500NIS.

60
שלום חברים
אתמול יצא לי לדגום בחורה בשם ויקה
שאלתי מה להביא ? בקבוק , שוקולד ? ענתה שאין צורך
סבבה .
אז הגעתי לבת ים עליתי וקיבלה אותי יפה במיני וחולצה קצרה
גובה 1.84 , רזה , ציצי קטן תוסיק סוף הדרך גם פנים יפות
שיחת הכרות ומקלחת. היא נכנסה למקלחת אחרי
יצאה ערומה ואני כבר שכבתי אל המיטה
נשיקות מיזמוזים היא ירדה לי ממש טוב ,רטוב , אז פיתאום התחילה לעלות לרדת במהירות מטורפת עם הפה ללא ידיים בכלל ,אני מרגיש את השפתיים שלה נותנות מכה לגוף . הרגשתי את התחת שלי קופץ והזיין דופק לה בגרון.... מדהים
הרגשתי שאני מתקרב וביקשתי לרדת לה.
ואז מה היא אומרת לי ... "אני כבר אוננתי בבוקר כך שלא אגמור עכשיו" בהתחלה לא הבנתי , מה עשית ?
היא עוד פעם אומרת "אני מאוננת כל בוקר כמה פעמיים , תוך כדי אני גם רואה סרטים עם גאים " - גמרה אותי באותה רגע.
איך אמרתי בכל זאת אני רוצה לרדת .כוס נקי מגולח ומריח טוב
גם נהיה רטוב אחרי עבודה שלי .אחרי שהתייפתי ביקשתי ממנה למצוץ לי שוב ואחרי כמה דקות שיחררתי לה את שבוע וחצי ריב עם אישתי .
מנוחה קטנה לאח קטן ופעם שניה ... מציצה , כמה תנוחות ושיחרור נוסף ...
נשכבתי על המיטה בלי כוח , הביאה לי מים
התחלנו לקשקש על החיים ואז היא אומרת לי שהיא רוצה עוד פעם שבהתחלה אני אהיה מאחורה ואדפוק אותה חזק ואחרי זה אאונן לה עם האצבע - אכן מסימה הושלמה עם צרחה שלה והתזה קטנה מהכוס
זה חימם אותי רצח אז הכנסתי את הזיין לתוך הפה שלה והתחלתי לזיין לה את הפה וכך גמרתי את השלישית ( מאז שהייתי 25 זה לא קרה )
דיברנו עוד קצת אז אמרתי שאני הולך. סיכמנו להיפגש שוב כשאני מתקשר אליה בבוקר ומודיע שאני מגיע אז היא לא תאונן
חוויה אחרי כמה נפילות שהיו לפני

תודה שקראתם את העברית הלא מושלמת שלי

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”