נפגשנו שבוע שעבר. כמעט הבריזה לי. 10 דק לפני המועד שקבענו שאלה אם אפשר לדחות בחצי שעה (האמת שהייתי עוד רחוק מלמצוא חניה אז הסכמתי בלי לחשוד) וכשהגעתי חיכיתי עוד 20 דקות. כנראה מישהו בדיוק יצא. למרות שאמרה לי שהייתה "במקלחת"...בכל אופן פתחה את הדלת עם שיער רטוב. לבחורה פנים פשוט וואו.
סכנת התאהבות אובייקטיבית. פנים נדירות. עיניים מהפנטות בירוק. יש לה ראש על הכתפיים. משרה אווירה מאוד נעימה.
שלחה אותי להתקלח. המשחק עצמו היה נהדר אבל מאוד אישי. מציצות מעולות. ליטופים חיבוקים. אכן לא אוהבת לעבוד קשה מדי אבל אצלי היא רכבה ועבדה לא רע. אחרי הפעם הראשונה עשתה לי גם מסאז ברגליים עם שמן וגם מסאז בגב. הפסקתי להתסכל על השעון אבל הצליחה להרים את החבר שלי פעם נוספת בלי להתבלבל. בדרך כלל אני אפילו לא מנסה פעם שנייה בשעה כי זה מעל לכוחותיי הדלים (וגילי המופלג). שאלתי אותה אם יש זמן (טירון) היא סימנה שלא ממש אכפת לה מהזמן. באמת לא היה אכפת לה. נהנתה מהזיון כמעט כמוני (או לפחות הציגה משחק משכנע מאוד). גמרתי פעם שנייה. הציעה עוד מקלחת. מבחינתה הייתי יכול להשאר עוד. למעלה משעה ו 40 שהייתי אצלה במחיר שסוכם לשעה אחת.
גוף כמו שאמרו-בגלל שהפנים נדירות ברמה של דוב פנדה לבן שנולד בשבי הצפון קוריאני מוותרים לה על הגוף-הוא לא רע אבל רחוק מלהיות מושלם. חזה גדול ממה שאני מעדיף. ישבן גדול ופחות מעוצב ממה שאני מעדיף אבל לבנה מאוד חלקה בכל מקום מריחה סבבה ואוהבת סקס.
כמה דברים נוספים - הבחורה מהפנטת. זהירות. היא נעימה מאוד וכל הזמן מחמיאה שהכל מצויין והכל וונדרפול וונדרפול. או שממש עפה עליי או ששוב שחקנית על אבל מחמאות עדינות לטיפות רכות הכל היה שם. מספרת שאוהבת סקס בלי קשר ואם יוצא לה להרוויח כמה שקלים אז סבבה. סיפרה לי את הסיפור על לימודי הרפואה. תכלס בתור גלאי שקרים אנושי אני לא לגמרי בטוח מה שקר ומה אמת. יש סיכוי קל שזה נכון. הדירה עצמה בבנין נעים מאוד. אין חניה וחם.
מצידי שכל מי שיש לו ביקורת רעה יכתוב אותה כי אני מתכנן לחזור שנית ושלישית ואשמח שאף אחד לא יגרום לי לחכות מזיע בחום...
מבחינתי התגלית של הקיץ כרגע.
[/QUOTE]שלום, זה אני Anetka
תודה על התגובתך, אבל על תכתוב עלי מה שלא נכון בבקשה. אני זוכרת אותך,אתה הגעת יותר מוקדם ממה שסכמנו. ובאמת הייתי במקלחת. ואז יבשתי את השיער.לא יכולתי להיות איתך יותר זמן מכפי ששילמת עבור. לא להמציא בבקשה. אל תקרא לעצמך קשיש. שלא ביכולתך לגמור פעמיים. אתה לא בן 60. מאוד אהבתי אותך. כמובן שאני אוהבת את כל הגברים