כ הבלונדנית - דף 6 - סקס אדיר

הבלונדנית

51
[QUOTE=rijekstrat]כל מה שנכתב ויכתב כאן מראה כמה חשוב הכימיה וכמה הכל אינדיווידואלי-

נפגשנו שבוע שעבר. כמעט הבריזה לי. 10 דק לפני המועד שקבענו שאלה אם אפשר לדחות בחצי שעה (האמת שהייתי עוד רחוק מלמצוא חניה אז הסכמתי בלי לחשוד) וכשהגעתי חיכיתי עוד 20 דקות. כנראה מישהו בדיוק יצא. למרות שאמרה לי שהייתה "במקלחת"...בכל אופן פתחה את הדלת עם שיער רטוב. לבחורה פנים פשוט וואו.
סכנת התאהבות אובייקטיבית. פנים נדירות. עיניים מהפנטות בירוק. יש לה ראש על הכתפיים. משרה אווירה מאוד נעימה.
שלחה אותי להתקלח. המשחק עצמו היה נהדר אבל מאוד אישי. מציצות מעולות. ליטופים חיבוקים. אכן לא אוהבת לעבוד קשה מדי אבל אצלי היא רכבה ועבדה לא רע. אחרי הפעם הראשונה עשתה לי גם מסאז ברגליים עם שמן וגם מסאז בגב. הפסקתי להתסכל על השעון אבל הצליחה להרים את החבר שלי פעם נוספת בלי להתבלבל. בדרך כלל אני אפילו לא מנסה פעם שנייה בשעה כי זה מעל לכוחותיי הדלים (וגילי המופלג). שאלתי אותה אם יש זמן (טירון) היא סימנה שלא ממש אכפת לה מהזמן. באמת לא היה אכפת לה. נהנתה מהזיון כמעט כמוני (או לפחות הציגה משחק משכנע מאוד). גמרתי פעם שנייה. הציעה עוד מקלחת. מבחינתה הייתי יכול להשאר עוד. למעלה משעה ו 40 שהייתי אצלה במחיר שסוכם לשעה אחת.
גוף כמו שאמרו-בגלל שהפנים נדירות ברמה של דוב פנדה לבן שנולד בשבי הצפון קוריאני מוותרים לה על הגוף-הוא לא רע אבל רחוק מלהיות מושלם. חזה גדול ממה שאני מעדיף. ישבן גדול ופחות מעוצב ממה שאני מעדיף אבל לבנה מאוד חלקה בכל מקום מריחה סבבה ואוהבת סקס.
כמה דברים נוספים - הבחורה מהפנטת. זהירות. היא נעימה מאוד וכל הזמן מחמיאה שהכל מצויין והכל וונדרפול וונדרפול. או שממש עפה עליי או ששוב שחקנית על אבל מחמאות עדינות לטיפות רכות הכל היה שם. מספרת שאוהבת סקס בלי קשר ואם יוצא לה להרוויח כמה שקלים אז סבבה. סיפרה לי את הסיפור על לימודי הרפואה. תכלס בתור גלאי שקרים אנושי אני לא לגמרי בטוח מה שקר ומה אמת. יש סיכוי קל שזה נכון. הדירה עצמה בבנין נעים מאוד. אין חניה וחם.
מצידי שכל מי שיש לו ביקורת רעה יכתוב אותה כי אני מתכנן לחזור שנית ושלישית ואשמח שאף אחד לא יגרום לי לחכות מזיע בחום...
מבחינתי התגלית של הקיץ כרגע.
[/QUOTE]

שלום, זה אני Anetka
תודה על התגובתך, אבל על תכתוב עלי מה שלא נכון בבקשה. אני זוכרת אותך,אתה הגעת יותר מוקדם ממה שסכמנו. ובאמת הייתי במקלחת. ואז יבשתי את השיער.לא יכולתי להיות איתך יותר זמן מכפי ששילמת עבור. לא להמציא בבקשה. אל תקרא לעצמך קשיש. שלא ביכולתך לגמור פעמיים. אתה לא בן 60. מאוד אהבתי אותך. כמובן שאני אוהבת את כל הגברים

הבלונדנית

53
שלום גברים יקרים
זה אני Aneeetkaa
היום,אני פרסמתי באתר הלבן. שאלתי למה כל כך מעט גברים שאוהבים סקס אנאלי?
אני נותנת מתנה סקס אנאלי לאלה שאומרים כשנפגש: אני רוצה אותך בתחת!
אני ממש רוצה לקבל בתחת.
אבל נא לא לבוא אלי בבגדים מלוכלכים וכפכפים.
תזכורו שאני יכולה לסרב,זה זכותי.
נא לא להיעלב.
אם גבר מגיע אליי,אני רואה גועל בעיני,אני לא אלך איתו למיטה ואני אחזיר את הכסף.
אני לא אשכב עם אנשים מהשוק,שיפוצניקים,וגם אנשים המכוערים שמאיימים עליי.
סרבתי כבר לחמישה אנשים בכל הזמנים.
תודה לגברים היפים שבאים אלי.
יש לי מספיק גברים.זו אינה הנחה.ממש לא כולם אוהבים לזיין בתחת. וזה תענוג מיוחד עבור שנינו.
אני אוהבת אותכם.
ואני גם מאוד אוהבת הזין שלכם.
אני חולמת על גאנג באנג.אני מקווה שאני אעשה את זה בקרוב.
שיהיו זיונים טובים לכולם!

הבלונדנית

54
חברה תזהרו ממנו היא שיחקה לי קטע מסריח אתמול.
והיא העלתה את הפוסט שלה אתמול לאחר שהייתי אצלה וכנראה שהתכוונה גם אלי.
תודה רבה לחבר sandbos שנותן לה במה לכתוב עלינו.
לאחר שקבעתי איתה והייתי בדרך אלי ובאתי מחוץ לתל אביב , היא שלחה לי הודעה שהיא לא יכולה להיפגש
כאשר אני כבר הייתי קרוב אלי.
התקשרי אליה והיא אמרה ששלחה לי בטעות ושאבוא והיא מחכה לי.
כאשר נכנסתי לדירה היא שאלה אותי עם כבר הייתי אצלה ואני אמרתי לה שלא וכנראה היא מתבלבלת.
כפי שהיא כתבה אני אמרתי לה שאני רוצה לדפוק אותה בתחת והיא שמחה ואמרה שאני הראשון שאומר לה זאת.
שלמתי לה ונכנסתי להתקלח וכשיצאתי והתקרבתי אליה לאחר שהורידה את החלק העליון ונשארה עם תחתונים,
פתאומי היא אומרת לי שאני לא אוהב זונות, (היא קובעת לי שאני לא אוהב זונות) אני לא הבנתי מה היא רוצה ואמרתי
לה שאני מכבד אותה ואין לי שום בעיה.
פתאומי היא אומרת לי שהיא לא רוצה להיות איתי והחזירה לי את הכסף ושאני לא מוצא חן בעיניה והיא לא יכולה לפתוח את
הכוס שלה בשבילי. היא טוענת שהיא לא זונה וזכותה לבחור עם מי להיות.
הלו את מקבלת כסף תמורת סקס אז מה את אמא תרזה! זה לא נקראה זונה חייה בפנטזיה.
למרות שכעסתי שהיא טרטרה אותי דברתי אלי יפה ואמרתי לה שהיא לא מתנהגת יפה וזה לא לעניין לשחק בי כך.
היא אומרת לי לפחות ראיתה אותי עירומה. פשוט טיפשה וצר לי שאני מתבטא כך , אני מכבד נשים וגם את הזונות
אבל היא פשוט עברה את הגבול.
אני כמובן התחלתי להתלבש בזמן שדברנו ואמרתי לה שאני יודע שהיא קוראת בפורם וכותבת שם גם,
אמרתי לה שאני מתכוון לפרסם על ההתנהגות שלה והיא אמרה לי שאכתוב את האמת, אז ילדונת זאת האמת
ואני לא אקרא לך בשם של המקצוע העתיק בעולם כי היא טוענת שהיא לא .
חברה תתרחקו ממנה ואל תתנו יד לשחק בנו כך.

הבלונדנית

55
לי גם היה קטע מסריח איתה
קבעתי יום קודם לשעה מסויימת והיה חשוב לי להגיע באותה שעה
שעה לפני המפגש שלחה לי הודעת whats app שאלה אם אני בא
עניתי לה אחרי 4 דקות !!! שאני בא
ענתה לי שמצטערת קבעה אם מישהו אחר לשעה היעודה
כי לא עניתי לה בזמן!!!
אותי היא לא תראה

הבלונדנית

57
אן-
יש שתי אפשרויות להסביר את ההתנהגות שלה:
1. היא מצאה בך דופי והחליטה להתחמק מזה עם תירוץ.
מהו "דופי"?
אולי ראתה פצעון והחליטה שהיא לא הולכת לפרש מה זה. אולי הרפס. אולי חשבה שאתה איזה מישהו שמטריד אותה טלפונית והיא חשבה שהיא מזהה את הקול. אולי אמרת משהו שהיא פירשה כהערה משפילה. אולי שתקת לה כשהיא ניסתה לעשות שיחת חולין והיא הרגישה שאתה מתייחס אליה כאל חור זיונים בלבד.
זה נשמע כאילו מהצד שלה- יש עוד אלמנט בסיפור הזה שלא הועלה פה.

2. אולי היא באמת לא מקצועית וזה מבעס בשבילך אבל הצד החיובי הוא שמתי שהיא כן בקטע- השירות הוא די טוב.

קח את זה בקלות. מנסיון אני יודע שאם אין רצון אצל הבחורה- בכל מקרה לא היית נהנה. כי אין דבר יותר נוראי מלזיין אישה שממש לא רוצה לקבל אותך.

חסכה לך 500 ש"ח וחוויה הרבה יותר מאכזבת.

הבלונדנית

58
שלום זה אני Anetka

אני באמת פגעתי באנשים.
אני מאוד מתנצלת. הייתי מאוהבת ואיבדתי את הראש.
העברתי פגישות,סירבתי,זה נמשך שבוע.
עכשיו אני בסדר עם ראש נקי. . נשיקות. מין אוראלי בלי קונדום.גרון עמוק. 69. אנאלי.
תנסה להזמין פגישה איתי מראש את התאריך ושעה מדויקת.
לפני הפגישה 15-40 דקות אני שולחת הודעה, אתה צריך לענות לי שאתה בא או לא.
אני יהיה כאן אולי עד אוגוסט.

הבלונדנית

59
הבחורה הוגנת
ואם היא דחתה חמישה גברים עד היום אז סביר שמשהו הרתיע אותה במראה או בהתנהגות
נראה לי שלהתלונן שזונה לא קיבלה אותך זה ממש מצחיק..
עוד כוס אחד או יותר לא משנה ממש
פעם הבאה תשקיע יותר במראה או בדיבור ואולי בריח טוב יותר.אין לי שמץ מה הפריע. אבל קח בחשבון שאולי תוכל להחמיא לעצמך שראתה את הזין המשובח שלך והצל הענק שלו עשה לה חום ונבהלה

הבלונדנית

60
הזונות הללו עובדות על פס ייצור וכפולים. ולכן קובעות מיד אובר בוקינג.
לא מבין מה אתם מתרגשים כאליו היא מחויבת לאיזו אמנת שירות
זונה אחת ממיליון

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”