543
על ידי levb
יום רביעי, שעה 12 בלילה. כולם בבית נרדמו מזמן ורק אני ער, יושב בסלון ונהנה מהשקט. פתאום אני מבין שבא לי לפגוש את שרון, דווקא אותה ולא מישהי אחרת, ודחוף! נהייתי חרמן, הזין עומד ומסרב לשכב. ככה זה נמשך עד 2 בלילה כאשר אני מכריח את עצמי ללכת למיטה ולנסות להירדם.
יום חמישי, 5 בבוקר ואני כבר על הרגליים, חולם על שרון. סידורי בוקר ולקראת שעה 9 מגיע לעבודה ודבר ראשון שאני עושה זה להרים טלפון לבחורה. ידוע לי שמשעה 9 עד 10 היא רוכבת על אופניים ולכן הסיכוי שלי להשיג אותה לא גדול ואכן היא לא עונה. אבל עוברת דקה ואיזה פלא - היא חוזרת אלי!
"הי, מאמי, בוקר טוב, חיפשת אותי?" היא שואלת.
"כן! אני מת לראות אותך! את זמינה הבוקר?"
"או, איזה יופי, אני אוהבת כאשר אתה בא ככה ספונטני. וכן, אני זמינה."
עוד שעתיים ואני אצלה בבית! היא פוגשת אותי עם חיוך, לבושה בחצאית שחורה וסוודר לבן עם פרחים אדומים. איזו הנאה לעיניים! היא יפה כל כך שחבל לי להפשיט אותה. בסופו של דבר שרון לוקחת יוזמה ומורידה את הסוודר בעצמה. אני עוזר לה להיפתר מהחזייה, מסובב אותה עם הגב אלי ומתחיל לנשק אותה מהצוואר יותר ויותר למטה עד שמגיע אל הטוסיק. כאן אני מתעכב, מוריד ממנה את החוטיני, מכופף אותה קדימה כך שהיא תשען על המיטה וממשיך להתפנק. הזין משתפשף על רגלייה וזה כבר יותר מדי. אני תופס את קונדום, מלביש את השמוליק וחודר מאחורה.
מתחיל בתנועות איטיות כדי לא לגמור מהר מדי ואט-אט מגביר את הקצב עוד ועוד. באיזשהו רגע אני שומע איך שרון נושמת ומבין שהיא כנראה קצת התעייפה לעמוד בתנוחה כזאת. אני מציע לה לשכב על המיטה ואנחנו ממשיכים במיסיונרית. כאשר הגמירה מתקרבת אני מוריד את הקונדום כי בא לי לגמור לשרון על הבטן אבל נאלץ לעצור כי היא עדיין בחצאית ואינני רוצה ללכלך לה את הבגדים. שרון נחלצת לעזרתי, מתיישבת, לוקחת את הזין בפה ומביאה אותי לאורגזמה אדירה!
שנינו קמים, היא הולכת לשטוף את הפה ואני את השמוליק. אחר כך חוזרים למיטה כי הרי אני עוד לא ירדתי לה ולא מוכן לוותר על תענוג כזה. אני מתחיל בעדינות כדי שיהיה לי זמן ליהנות מהטעם שלה ואז מגביר את הקצב והלחץ עד ששרון רועדת ומבקשת לעצור.
עוד כמה דקות של שיחה, מקלחת מהירה, כוס מים בשבילי ושוקולד בשבילה ובחזרה לעבודה.