כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 55 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

541
חברים... אני חייב לתת כאן עצירה!!!כועס

מה העניין שלכם לכתוב על שרון את הבעיות שלכם איתה גם בקשקשת וגם בפוסט שלה?

הפוסט הפרטי שלה מיועד לדיווחים לטוב ולרע וגם אם לא אהבתם את השרות, בפוסט הזה אפשר לכתוב את הדיווח על הפגישה ולא יותר. ( כנ"ל לגבי הפוסטים של הבחורות האחרות )

הגלישה לפוסטים האישיים למריבות בניכם לא מתאימה לכאן, זו הסיבה שאני לא מתערב לכם בפורום קשקשת ( כמעט ) אבל להכנס לפוסט הפרטי של הבחורות ולריב???

טיפה כבוד לבחורה גם אם לא אהבתם.

לא עם כולם היא מסתדרת ולא כל אחד יסתדר איתה, אבל יש כאלה שכן מסתדרים איתה וכן אוהבים את השרות שלה ופוחדים לדווח בגלל זה, פוחדים שירדו עליהם, פוחדים שיאמרו שהם יחצנים...

נכון שבעבר זה היה חלק משיווק הבחורה וזה נפסק.

אבל תבינו גם שזה בשביל הבחורה היה דבר טוב, בשבילה זה היה מועיל, היא לא עשתה דבר רע ורק רצתה לעזור לעצמה, וזה לגיטימי.

מי שהיה כאן לא בסדר זה מישהו אחר ( לא נדבר עליו עכשיו ).

לפעמים אפשר לתת לפתוח דף חדש ולנסות ולראות מה יוליד יום...

אבל לפחות לא לריב בניכם בפוסט האישי.

שלכם באהבה

אדמין
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

543
יום רביעי, שעה 12 בלילה. כולם בבית נרדמו מזמן ורק אני ער, יושב בסלון ונהנה מהשקט. פתאום אני מבין שבא לי לפגוש את שרון, דווקא אותה ולא מישהי אחרת, ודחוף! נהייתי חרמן, הזין עומד ומסרב לשכב. ככה זה נמשך עד 2 בלילה כאשר אני מכריח את עצמי ללכת למיטה ולנסות להירדם.
יום חמישי, 5 בבוקר ואני כבר על הרגליים, חולם על שרון. סידורי בוקר ולקראת שעה 9 מגיע לעבודה ודבר ראשון שאני עושה זה להרים טלפון לבחורה. ידוע לי שמשעה 9 עד 10 היא רוכבת על אופניים ולכן הסיכוי שלי להשיג אותה לא גדול ואכן היא לא עונה. אבל עוברת דקה ואיזה פלא - היא חוזרת אלי!
"הי, מאמי, בוקר טוב, חיפשת אותי?" היא שואלת.
"כן! אני מת לראות אותך! את זמינה הבוקר?"
"או, איזה יופי, אני אוהבת כאשר אתה בא ככה ספונטני. וכן, אני זמינה."
עוד שעתיים ואני אצלה בבית! היא פוגשת אותי עם חיוך, לבושה בחצאית שחורה וסוודר לבן עם פרחים אדומים. איזו הנאה לעיניים! היא יפה כל כך שחבל לי להפשיט אותה. בסופו של דבר שרון לוקחת יוזמה ומורידה את הסוודר בעצמה. אני עוזר לה להיפתר מהחזייה, מסובב אותה עם הגב אלי ומתחיל לנשק אותה מהצוואר יותר ויותר למטה עד שמגיע אל הטוסיק. כאן אני מתעכב, מוריד ממנה את החוטיני, מכופף אותה קדימה כך שהיא תשען על המיטה וממשיך להתפנק. הזין משתפשף על רגלייה וזה כבר יותר מדי. אני תופס את קונדום, מלביש את השמוליק וחודר מאחורה.
מתחיל בתנועות איטיות כדי לא לגמור מהר מדי ואט-אט מגביר את הקצב עוד ועוד. באיזשהו רגע אני שומע איך שרון נושמת ומבין שהיא כנראה קצת התעייפה לעמוד בתנוחה כזאת. אני מציע לה לשכב על המיטה ואנחנו ממשיכים במיסיונרית. כאשר הגמירה מתקרבת אני מוריד את הקונדום כי בא לי לגמור לשרון על הבטן אבל נאלץ לעצור כי היא עדיין בחצאית ואינני רוצה ללכלך לה את הבגדים. שרון נחלצת לעזרתי, מתיישבת, לוקחת את הזין בפה ומביאה אותי לאורגזמה אדירה!
שנינו קמים, היא הולכת לשטוף את הפה ואני את השמוליק. אחר כך חוזרים למיטה כי הרי אני עוד לא ירדתי לה ולא מוכן לוותר על תענוג כזה. אני מתחיל בעדינות כדי שיהיה לי זמן ליהנות מהטעם שלה ואז מגביר את הקצב והלחץ עד ששרון רועדת ומבקשת לעצור.
עוד כמה דקות של שיחה, מקלחת מהירה, כוס מים בשבילי ושוקולד בשבילה ובחזרה לעבודה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

550
לפני כמה ימים לאחד מילדים שלי עלה חום. כמה לילות ישנתי יחד איתו כדי לטפל בו ולתת אקמולי במקרה הצורך. כאשר עשו לו משטח גרון גילו חיידק ואז שמתי לב שגם הגרון שלי קצת צרוד וכואב והתחלתי לחשוש שנדבקתי ממנו. כדי להיבדק הזמנתי תור לרופאת המשפחה שלי - שרון.
כאשר הגעתי סיפרתי לה את כל הסיפור הזה. היא בדקה אצלה במחשב וראתה שזו כבר פעם חמישית השנה שיש לי כאבי גרון.
"הגיע זמן לטפל בך בצורה יסודית", הודיעה לי הרופאה שלי, "בוא נעבור לחדר מיוחד בו אתן לך את הטיפול."
היא מובילה אותי לחדר האמבטיה ואומרת שעליי להתפשט לגמריי ולשבת על הריצפה בתוך המקלחת. אני מנסה להסביר לה שזאת טעות כי במקרים כאלה שולחים את המטופל למעבדה לעשות משטח גרון אך שרון קוטעת את דבריי ואומרת שהיא יודעת יותר טוב מה צריך לעשות ועליי לבצע את מה שהיא דורשת. אני מתיישב וממשיך להפציץ אותה בשאלות אך היא אומרת לי לשתוק ולפתוח את הפה, מורידה את התחתונים, מרימה את שמלתה ומתחילה להשתין בקשת ישר אל תוך הפי. הבנתי על איזה "טיפול" מדובר.
אחרי זה שרון מודיעה שכרגע נעבור לשלב הבא של טיפול. היא פותחת את הריצ'רץ' של שמלתה ואומרת לי למצוץ את שדייה בזמן שהיא ממששת לי את הזין ובודקת את תגובותיו. אחר כך היא מסתובבת עם הטוסיק אליי כדי שאלקק אותו. אני מכניס את לשוני אל תוך החור האחורי שלה ושואל האם לזה התכוונה. שרון עונה שאני עושה הכל נכון כי יש לה שם חיידקים חיוניים שיעזרו לגרוני.
בשלב הבא הרופאה הציעה לי לשבת כך שיהיה לי נוח והתחילה במציצה. כנראה הכוונה שלה הייתה לקחת דגימת הזרע לבדיקות אך לי היו כוונות אחרות! מחורמן מכל מה שקורה ביקשתי ממנה לשים לי קונדום, החזרתי אותה לדוגי וחדרתי לתוכה. אך מרוב ההחרמנות גם זה לא הספיק לי כי מראה של החור האחורי שלה הדליק אותי עוד יותר וביקשתי אישור (וקיבלתי) להעביר את הזין לתוכו. התחלתי בזיון אנאלי עדין אבל בעוד מספר שניות איבדתי את השליטה על עצמי ועברתי לזיון חזק וחייתי עד לגמירה החזקה בתוך הטוסיק של שרון.
לקראת סוף הביקור הרופאה שלי פשקה את רגלייה ודרשה ממני לרדת וללקק לה שם. שאלתי האם זה גם חלק מטיפול. "לא, אתה סתם יורד לי", היא צחקה. עשיתי את מה ששרון ביקשה עד שגם היא הייתה מסופקת, מנוחה קצרה מלווה בשיחה נעימה, מקלחת ובזה הסתיים הביקור שלי אצל הרופאה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”