כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 7 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

61
שלום לכולם,

על מנת לעמיד דברים על דיוקם... אני רואה שיש המון בקורת שלילית
בעבר בקרתי את שרון מספר פעמיים,
בפעם הראשונה אני חייב לומר שהבחורה פינקה אותי ברמות, ניהלנו שיחה מעניינת נתנה לי להפשיט אותה שיחקה משחקים
סיבנה לי את הגב (הציע לי סקס במטבח) ממש חוויה......
בפעמיים האחרות- שרון נשארה כוסית אך בשל עומס הרב של האנשים לא פינקה ברמות ולא זרמה בפנטזיה

יתרונות
הבחורה בעלת גוף יפה מאוד, בחורה אינטליגנטית, יודעת לעשות את עבודה (מציצה תאילנדית) סקס בשלל תנוחות משחקי אוראלי משחקי לבוש,רקוד סקסי
דייקנית בזמנים,נחמדה (שתייה,קפה)

חסרונות:
בשל העומס הפכה למכנית, היה מקרה של בעיית היגנה (ריח של שתן)
השרות פחות מושקע

לסיכום: שרון יש לך פוטנציאל של מלכה
תשפרי את השרות בכך שתזרמי יותר ...
תפסיקי לריב ולהתנצח בפורום זה מוריד ממך את הסקסיות
(המלצה לחיים תפסיקי לחקור אחרי אנשים)

בברכה
E

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

62
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=Enigma]

טוב להלן כמה עובדות בשטח:

1. LAVELLE מעולם לא דיווח על אף בחורה מלבד שרון ( פרט לדיווח קצר ולא מחמיא בפוסט הפירסומי של איב, שלטעמי בא במטרה להוריד מערכה וספק רב מאוד עם לא מעורב אינטרס בכך... שוב לפי דעתי)

2. ל LAVELLE יש "דרגות" - "מדווח סקס תורם עם עתיד" ... -- בחייאת ראבק מה תורם?! למה יש לו דרגות? הוא לא דיווח על כלום חוץ מבחורה אחת... ( לדעתי הדבר מחשיד מאוד ומראה כי אולי גם פה היתה התערבות של ההנההלה הקודמת שנכתב כי היתה מקורבת מאוד לשרון)

3. LAVELLE המליץ בכל הזדמנות כאשר מישהו ביקש המלצה כלשהי על שרון, שיווק אותה באמת שיווק אגרסיבי מאוד...

מסך על 3 העובדות האלה ( וכמו שאומרים וצודקים עם עובדות לא ניתן להתווכח) דעתי היא כי LAVEELE הוא אחד מהשניים :

א. משתמש פיקטיבי (אולי עוד אחת התחפושות של ההנהלה הקודמת) ששם לו למטרה לקדם את שרון (תמורת טובות הנאה אולי או תשלום.. מי יודע...) ולשווק אותה.

ב. שרון עצמה...

* מה שלדעתי בכל מקרה - לאוול אשר נפגש עם שרון במפגשים כפי שתיאר כאן רבות -> פשוט לא קיים במציאות.

[/QUOTE]

אפשר לפתור בקלות את התעלומה בשבילך ובשביל כל אחד שמעוניין ובתמורה הולמת עבור הזכות להיות "צופה פאסיבי" במפגש שכולל את לוואל.

תכין את הפפלינוס חיוך גדול

היא כבר החליטה בשביל לוואל....
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

63
[QUOTE=luciano] [QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=Enigma]

טוב להלן כמה עובדות בשטח:

1. LAVELLE מעולם לא דיווח על אף בחורה מלבד שרון ( פרט לדיווח קצר ולא מחמיא בפוסט הפירסומי של איב, שלטעמי בא במטרה להוריד מערכה וספק רב מאוד עם לא מעורב אינטרס בכך... שוב לפי דעתי)

2. ל LAVELLE יש "דרגות" - "מדווח סקס תורם עם עתיד" ... -- בחייאת ראבק מה תורם?! למה יש לו דרגות? הוא לא דיווח על כלום חוץ מבחורה אחת... ( לדעתי הדבר מחשיד מאוד ומראה כי אולי גם פה היתה התערבות של ההנההלה הקודמת שנכתב כי היתה מקורבת מאוד לשרון)

3. LAVELLE המליץ בכל הזדמנות כאשר מישהו ביקש המלצה כלשהי על שרון, שיווק אותה באמת שיווק אגרסיבי מאוד...

מסך על 3 העובדות האלה ( וכמו שאומרים וצודקים עם עובדות לא ניתן להתווכח) דעתי היא כי LAVEELE הוא אחד מהשניים :

א. משתמש פיקטיבי (אולי עוד אחת התחפושות של ההנהלה הקודמת) ששם לו למטרה לקדם את שרון (תמורת טובות הנאה אולי או תשלום.. מי יודע...) ולשווק אותה.

ב. שרון עצמה...

* מה שלדעתי בכל מקרה - לאוול אשר נפגש עם שרון במפגשים כפי שתיאר כאן רבות -> פשוט לא קיים במציאות.

[/QUOTE]

אפשר לפתור בקלות את התעלומה בשבילך ובשביל כל אחד שמעוניין ובתמורה הולמת עבור הזכות להיות "צופה פאסיבי" במפגש שכולל את לוואל.

תכין את הפפלינוס חיוך גדול

היא כבר החליטה בשביל לוואל.... [/QUOTE]

כבר כתבתי בפוסט הישן של שרון שמי שרוצה מוזמן לפגישה שלנו בתור צופה פאסיבי.

תאוריית הקונספירציה חוגגת שוב Wacko
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

65
אני לרגע לא חושב שלוואל לא אמיתי,למעשה אני בטוח בוודאות של 99 אחוז שהוא אמיתי לגמרי

כמו שרשמתי כמה פוסטים מעל,בניגוד ליחסי האנוש שלה והקור המפקיא שהיא מקרינה,הבחורה אלופה בשיווק של עצמה
לדעתי מדובר בבחורה מאד חכמה ולא פראיירית בכלל

לכן אני מסיק מכך שלא היתה מנסה לשווק את עצמה ע"י המצאת לוואל,שעל פניו נראה פיקטיבי,מהסיבה היחדה
שגם לה זה היה נראה הזוי להמציא אדם שבאובססיביות מבקר אך ורק בחורה אחת,מדווח עליה דיווחים באורך הגלות בתוספת תמונות,ציורים,איורים ומה לא....

אי אפשר היה להמציא את לוואל,הוא חייב להיות אמיתי,אולי קצת מאוהב,זה הכל

לא אתפלא אם בביתו של לוואל יש מין מקדש לשרון,כמו בסרטים שלבחורה יש סטוקר שעוקב אחריה
ואז שהיא או המשטרה מגיעים לביתו הם מוצאים קיר מלא במאות תמונות שלה
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

66
חברים יקרים ממש לא הבנתי ברמות של צחוק או בכי . יש בעד !!!!!!!!!!!!!!! , ויש גם ( נגד מה ??? ) שרון בסך הכל מדהימה Hug יפיפיה Star בחורה חכמה שיודעת לנווט את עצמה ולעמוד על שלה בעדינות אבל בלי חשבון לאף אחד . ליראות אותה ולהרגיש אותה במגע .............. מאאאממיייייימממממיייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווו
החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

68
[QUOTE=ran] חברים יקרים  ממש לא הבנתי  ברמות של צחוק או בכי  . יש בעד !!!!!!!!!!!!!!!  ,   ויש גם  ( נגד מה ??? ) שרון  בסך הכל  מדהימה Hug  יפיפיה  Star     בחורה חכמה שיודעת  לנווט את עצמה  ולעמוד על שלה  בעדינות  אבל בלי חשבון לאף אחד  . ליראות אותה ולהרגיש אותה במגע  ..............  מאאאממיייייימממממיייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווו   [/QUOTE]

ברור...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

69
היי
לאחר חששות בעיקר בגלל מספר תגובות לא ממש סימפטיות פה בפוסט ביקרתי את שרון.
לשמחתי כל מי שכתב דברים שליליים ממש טעה.
הגעתי לאחר תיאום ציפיות ובקשות דרך הודעה פרטית לשרון. שרון זכרה את כל בקשותי ומילאה אותן לגמרי.
לאורך הביקור הרגשתי ששרון ממש מתאמצת שיהיה לי טוב.
למרות שאני בחור ביישן וקצת מסוגר שרון זרמה ונתנה תחושה טובה.
שרון את יפה ומדהימה. למרות שאני גר רחוק ממך מקווה לראות אותך שוב.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”