כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 7 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

61
[QUOTE=רימינג מעשי]
ליה הנכבדה,

בחיים צריכים לדעת להפריד את המוץ מהבר.
בכל תחום שירותי כל שהוא רצוי לא לפתור הברזה ללקוח כעניין של מה בכך, ולו עבור אותם שלשה חסרי חיים שאולי שוקלים כרגע האם לבקר אותך. הסבר אמיתי ומשכנע יכול לעשות לך נפלאות.

[/QUOTE]

ואני בוודאי צריכה להסביר את זה לך. מישהו שבכלל לא פגשתי...
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

62
[QUOTE=ליה מורנו]
כועסלתגובות כמו'גוף מקומט של אישה בת 40' של מר סופרמן... אויש אני אפילו לא אגיב על זה... כאילו... אתה גם לא האחרון שיכול להגיב על משהו (גיי בארון. כן, אני יודעת...)[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

63
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=ליה מורנו]
כועסלתגובות כמו'גוף מקומט של אישה בת 40' של מר סופרמן... אויש אני אפילו לא אגיב על זה... כאילו... אתה גם לא האחרון שיכול להגיב על משהו (גיי בארון. כן, אני יודעת...)[/QUOTE]

[/QUOTE]

thats what im talking about... חיוך
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

65
[QUOTE=ליה מורנו]
[QUOTE=רימינג מעשי]
ליה הנכבדה,

בחיים צריכים לדעת להפריד את המוץ מהבר.
בכל תחום שירותי כל שהוא רצוי לא לפתור הברזה ללקוח כעניין של מה בכך, ולו עבור אותם שלשה חסרי חיים שאולי שוקלים כרגע האם לבקר אותך. הסבר אמיתי ומשכנע יכול לעשות לך נפלאות.

[/QUOTE]

ואני בוודאי צריכה להסביר את זה לך. מישהו שבכלל לא פגשתי...
[/QUOTE]

האמת, יש משהו בדברייך. כבר לא תצטרכי לפגוש אותי. לפחות לא בנסיבות שהפרום הזה מפגיש אנשים. NEXT

רימינג מעשי2011-11-25 16:08:09

68
[QUOTE=ליה מורנו] מה שיגרום לי להרטב ולהשקיע במפגש סוער ובלתי נשכח עד שלא תוכלו לחכות עד המפגש הבא הוא הנימוס והכבוד שאתם רוכשים לצד השני - כמו כל לקוחותי הקבועים שנמצאים פה באתר אבל לעומתכם יש להם חיים והם לא יורדים לרמות האלה
[/QUOTE]

אם היית אצלה ולא הכפשת אותה בפורום אחרי זה - יש לך חיים.
אם היית ואחרי זה הכפשת - אין לך חיים
אם לא היית - אין לך חיים
אם סתם הכפשת - אין חיים וכן הלאה וכן הלאה....

ת'אמת תהיתי מה יקרה כאשר החצופה עם החתימה הידועה שלה מהפורום המתחרה תגיע לסקסאדיר.
בדיוק כמו שם גם פה, ליה היא הנרדפת כשרק חר חרמני (ששמו שם הוא 'מר חרמני') יוצא להגנתה.
שוין, לפחות זוהית ע"י ההנהלה כבחורה. גם זה משהו...

69
עד עכשיו ישבתי על הגדר ולא התערבתי...אך אין גבול לחוצפה...מדובר פשוט במישהי חוצפנית וחסרת מוח לחלוטין....אחת הטפשות ביותר שעברו פה אם לא ה....
למען ההגינות אציין מההתחלה שלא הייתי אצלה...גם לי היא הבריזה....וזה אחרי שהיא שלחה לי מסר בפרטי דרך היחצ"ן שלה חר חרמן (אגב היחצנות לא בחינם....והמבין יבין) שאצור איתה קשר. ממש לא התרגשתי מההברזה והתענגתי בזרועות נותנת שרות טובה ממנה..
הדין ודברים שהיו בינינו בנייד לא היו כ"כ נוראיים- אך היהירות וההתנשאות שלה עיצבנו אותי מאודדדדדדדד
כמה חברים טובים מהפורום סיפרו לי עליה בפרטי - היא לא ניראת טוב (וזה בעדינות) והעדר המוח שלה זו תופעה שצריך לערוך עליה מחקר אוניברסיטאי מלא. כמובן שכתוצר נלווה למחסור בשכל ,גם לה אין ממש מודעות עצמית והיא בטוחה שהיא מתת האל לאנושות..
כמובן שלא צריך להיות אינטיליגנט גדול כדי לזהות את כל מה שכתבתי עליה מדבריה פה....
בכל מקרה מספר נק' שממש הרגיזו אותי ואני חייב להגיב עליהן:
*אם קיבלת החלטה בוגרת , שרק אשה שעברה את גיל 18 יכולה לקבל, למכור את גופך בכסף לכל דורש -או במילים פחות עדינות שיותר יהלמו אותך- להיות זונה ....אל תצפי שיתיחסו אלייך כלילדה...
*"צאו לי מהפוסט בבקשה ואל תטרחו להגיב בכלל:"- כנראה שהתבלבלת קצת...את האורחת כאן ,שמנסה למכור לנו את שרותייך המפוקפקים, ואנחנו בעלי הבית! אז אם לא נראה לך...את יכולה....
אם את רוצה מקום משלך שלא נוכל לכתוב בו-יש לך בצד השני של האתר פרסום בתשלום (זה שאת מנסה בכל דרך להימנע ממנו) שם תוכלי לכתוב מה שאת רוצה ואנחנו לא נוכל להתערב...תשימי תמונות טובות (עדיף לא שלך...ובטח לא את אלו שפה...)
*מחיר אקסטרא שאת מבקשת על שירות שפחה?????- כתבת לי במפורש שאת לא בעניין וכבר לא עושה סאדו כי לא נהנית מזה...אז למה לרמות ?
*ולגבי איומים בפרטי...חחח...קודם כל את בשחורה שלי...אך אם היית מכירה אותי במציאות-היית יודעת שאת לא יכולה לאיים עליי...להיפך ,עדיף לך להיזהר מימני.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”