כ נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול - דף 7 - סקס אדיר

נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול

61

חנוכה שמח.
התמונות לגמרי שלי,לקוח צילם אותי. (יש לי את התמונה גם עם פנים)
האדמין אמור להפגש איתי אחרי חנוכה ואני בטוחה שהוא יותר מישמח לאשר לך אותן.
במגעים כרגע עם צלם לתמונות נוספות.

Tongue

מאהבת תל אביבית2013-12-03 11:18:48
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

63

Heart

בלי קשר לצלם שאני כבר במגעים איתו אתה תמיד מוזמן לצלם, בשמחה!!!!!

[QUOTE=המשוטט האדום]נועה,
אפשר בבקשה לצלם אותך

אני אשמח לאשר שזו את

קריצה
[/QUOTE]

מאהבת תל אביבית2013-12-01 17:24:15
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

64
אז סוף סוף הגיע היום הגדול והגעתי לנועה
עקב ההכרות המוקדמת קיבלה אותי בנשיקה ארוכה ולוהטת
אחרי כוס מים ושיחה קצרה נכנסתי להתקלח שיצאתי נועה לבשה חולצת רשת כחולה וחוטיני אדום שמהר מאוד גם ירדו
כמה אפשר להשאר אדיש למראה כזה?
עברנו לחדר השינה שם נועה השקיעה במציצה ארוכה החזרתי לה בירידה משלי ואחר כך עברנו לסקס עד לגמירה
עקב חוסר בזמן הייתי חייב די מהר אחר כך לזוז אך הבטחתי שאחזור לפעם שניה וכבר מחכה לראות את הגוף המדהים הזה שוב

66
שלום לכולם!

לא נמצא פה הרבה, ובכלל לא נפגש הרבה עם בנות מהפורום וכשנפגש אז רק עם האיכותיות מהם (לטעמי).
את נועה פגשתי מזמן (לפני כשנה ומשהו) ועשתה רושם מאד טוב ולכן החלטתי להיפגש איתה שוב היום.
בכניסה התקבלתי בנשיקה ובאווירה מעולה. בהמשך, התחלנו עם זה שאני מפנק את נועה- מרגיש את הגוף המדהים שלה והחזה המפואר עם הידיים והלשון ובהמשך מעניק לה אורלי (שנראה לי שנהנתה ממנו...). ביקשתי ממנה לסיים את הסיבוב הראשון עם גמירה על החזה היפה שלה וזו בהחלט הייתה חוויה מצוינת.
אחרי הפסקה קצרה ודיבורים המשכנו והגיע תורה של נועה לתת פינוק. לא ארחיב, אך הכישורים האורליים שלה והסקס איתה היו משובחים.
אני ממליץ בחום לכל מי שאוהב בחורות בוגרות, מלאות במקומות הנכונים והחשוב מכל אוירה חברית ונעימה לאורך כל המפגש.
מקווה לראותך שוב בהזדמנות קריצה

67

ואוו איזה דיווח מושקע,
נהניתי מאד
תודה!!!!!!!
Heart

[QUOTE=MrSpit]שלום לכולם!

לא נמצא פה הרבה, ובכלל לא נפגש הרבה עם בנות מהפורום וכשנפגש אז רק עם האיכותיות מהם (לטעמי).
את נועה פגשתי מזמן (לפני כשנה ומשהו) ועשתה רושם מאד טוב ולכן החלטתי להיפגש איתה שוב היום.
בכניסה התקבלתי בנשיקה ובאווירה מעולה. בהמשך, התחלנו עם זה שאני מפנק את נועה- מרגיש את הגוף המדהים שלה והחזה המפואר עם הידיים והלשון ובהמשך מעניק לה אורלי (שנראה לי שנהנתה ממנו...). ביקשתי ממנה לסיים את הסיבוב הראשון עם גמירה על החזה היפה שלה וזו בהחלט הייתה חוויה מצוינת.
אחרי הפסקה קצרה ודיבורים המשכנו והגיע תורה של נועה לתת פינוק. לא ארחיב, אך הכישורים האורליים שלה והסקס איתה היו משובחים.
אני ממליץ בחום לכל מי שאוהב בחורות בוגרות, מלאות במקומות הנכונים והחשוב מכל אוירה חברית ונעימה לאורך כל המפגש.
מקווה לראותך שוב בהזדמנות קריצה
[/QUOTE]

מאהבת תל אביבית2013-12-07 10:27:27

69
[QUOTE=ALEXXX]נועה,צריך להציג אישור מהרבנות לפני שנכנסים אליך? אם כן,אני תכף רץ להוציא!

[/QUOTE]

בוקר טוב,
לא , צריך פשוט להגיע ישירות
צחוק

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”