איב - גרון עמוק מתל-אביב
62לאיב אני תמיד חוזר. כי אין כמוה.
אצל איב, שימו לב, זה לא זיון. זה לעשות אהבה. זה לפנק. זה להתפנק.
הייתי לפני כמה ימים, על הבוקר. התחלתי את היום אצלה.
התחלנו בחימום הדדי עם חיבוקים ומשחקי לשון הדדיים. חיממה לי מים והתקלחתי.
נכנסנו אל חדר המיטות. שוב נשיקות ומשחקי לשון הדדיים. הזין עומד כמו עץ דקל. מת להיכנס אל תוכה, אבל יודע שגם במפגש של שעתיים, אגמור רק פעם אחת. אז מתאפק.
ירדתי לה והיא שילבה צעצוע. לא נחתי עד שהיא לא גמרה.
אברנו למסאז'. שכבתי על הבטן והיא עיסתה אותי מלמעלה עד למטה, כולל החריץ בתחת. אחרי שקיבלתי פינוק, פינקתי אותה במסאז'.
כמה שאיב אוהבת להתפנק.
שוב נשיקות, חיבוקים, ירידות, מציצות. עברנו ל-69. שוב צעצעוע משולב בעסק. שוב גמרה.
ואז עברנו למציצת ואקום.
רבותי, מה אומר, לא היתה לי גמירה כזו כל חיי... זה כאילו יצא מעומק הגוף, יחד עם כמה מעצמותי... מדהים. ממש מדהים.
אז ככה יצאתי ממנה כשראשי בעננים ואני חושב על האופן בו גמרה פעמיים, ועל מה שאני עברתי בגמירה שלי.
ועכשיו אני חייב לחזור. לבדוק שהיא לא רוקנה את זרעי לגמרי. כי מאז , פשוט אני לא מסוגל לגמור. התמכרתי? לחלוטין. ולא אכפת לי...
היה כיף, כיף, כיף.
נכנסנו אל חדר המיטות. שוב נשיקות ומשחקי לשון הדדיים. הזין עומד כמו עץ דקל. מת להיכנס אל תוכה, אבל יודע שגם במפגש של שעתיים, אגמור רק פעם אחת. אז מתאפק.
אברנו למסאז'. שכבתי על הבטן והיא עיסתה אותי מלמעלה עד למטה, כולל החריץ בתחת. אחרי שקיבלתי פינוק, פינקתי אותה במסאז'.
כמה שאיב אוהבת להתפנק.
שוב נשיקות, חיבוקים, ירידות, מציצות. עברנו ל-69. שוב צעצעוע משולב בעסק. שוב גמרה.
ואז עברנו למציצת ואקום.
רבותי, מה אומר, לא היתה לי גמירה כזו כל חיי... זה כאילו יצא מעומק הגוף, יחד עם כמה מעצמותי... מדהים. ממש מדהים.
אז ככה יצאתי ממנה כשראשי בעננים ואני חושב על האופן בו גמרה פעמיים, ועל מה שאני עברתי בגמירה שלי.
ועכשיו אני חייב לחזור. לבדוק שהיא לא רוקנה את זרעי לגמרי. כי מאז , פשוט אני לא מסוגל לגמור. התמכרתי? לחלוטין. ולא אכפת לי...
היה כיף, כיף, כיף.
איב - גרון עמוק מתל-אביב
63[QUOTE=טלטל]לאיב אני תמיד חוזר. כי אין כמוה.
כמה שאיב אוהבת להתפנק.
ואז עברנו למציצת ואקום.
היה כיף, כיף, כיף.[/QUOTE]תודה!מוזמן שוב

כמה שאיב אוהבת להתפנק.
ואז עברנו למציצת ואקום.
היה כיף, כיף, כיף.[/QUOTE]תודה!מוזמן שוב

אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!
איב - גרון עמוק מתל-אביב
64כנראה שרק איב באמת יודעת לפנק לפני הדרבי!!! מגיעה אליה עצבני!!! שעתיים רק היא יודעת מה לעשות בשביל להרגיע אותי!!!.
מקבלת אותי:) עם חיבוק של אהבה! כבר מכירה הולך להשתין חוזר בינייתים נטלי יוצאת מהדירה! שואל את מה הפשר אומרת לי היא יודעת שאתה לא אוהב שהיא שמה. אני אומר לה זה לא נכון איב!!!
אחרי זה הולכים למיטה עושים אהבה פשוט מושלם עם חברה אהבה! פשוט מושלמת!
תודה רבה איב חולה עליך ועל כל משאחורייך!!!!!!
נ.ב
יששש יששש ישש ניצחון פלוס ורמוט להשפיל את האדומים וואו!!!!
מקבלת אותי:) עם חיבוק של אהבה! כבר מכירה הולך להשתין חוזר בינייתים נטלי יוצאת מהדירה! שואל את מה הפשר אומרת לי היא יודעת שאתה לא אוהב שהיא שמה. אני אומר לה זה לא נכון איב!!!
אחרי זה הולכים למיטה עושים אהבה פשוט מושלם עם חברה אהבה! פשוט מושלמת!
תודה רבה איב חולה עליך ועל כל משאחורייך!!!!!!
נ.ב
יששש יששש ישש ניצחון פלוס ורמוט להשפיל את האדומים וואו!!!!
איב - גרון עמוק מתל-אביב
65כל כך כיף לדעת שבחור כל כך צהוב, כל כך מתגרה וכל כך עילג, מאבד את כל כספו המועט על נערות עובדות..... : )
לו היית שמח בחלקך מבלי להתגרות - דייך....
אבל עילגות + התגרות + שגיאות כתיב קונסיסטנטיות + מכביזם יתר + דיווחים תדירים באשר לחוויותיך עם ריבוי בחורות עובדות, המעלים שאלה לגבי היתרה השלילית הנותרת ממשכורתך המצומצמת, כנשמע מסיפורי האופנים, האוטובוס וכל יתר האינדיקציות, מעלות את חיוך השמחה היחידה המבטא שמחה לאיד....
בהצלחה בהמשך דרכך, פרולטר עילג, צהוב, קטן ומתגרה....
לו היית שמח בחלקך מבלי להתגרות - דייך....
אבל עילגות + התגרות + שגיאות כתיב קונסיסטנטיות + מכביזם יתר + דיווחים תדירים באשר לחוויותיך עם ריבוי בחורות עובדות, המעלים שאלה לגבי היתרה השלילית הנותרת ממשכורתך המצומצמת, כנשמע מסיפורי האופנים, האוטובוס וכל יתר האינדיקציות, מעלות את חיוך השמחה היחידה המבטא שמחה לאיד....
בהצלחה בהמשך דרכך, פרולטר עילג, צהוב, קטן ומתגרה....
איב - גרון עמוק מתל-אביב
66איתן, אני מציע לך להיכנס ל'עריכת הודעה' ולמחוק את תוכנה.
אין כאן מקום לכתיבה מהסוג הזה (ושוב, לא מבין מדוע ההנהלה לא מעלימה תגובות כשלך).
במה הועלת?
ומה אם הוא מרויח פי עשר ממך? אתה הרי לא יודע...
מחק!!!
המגביה עוף - ירחיק ראות
איב - גרון עמוק מתל-אביב
67לא הבנתי בדיוק איך הוא 'מתגרה' - במי הוא התגרה? מה עשה?
זה פשוט לא נכון.
זה פשוט לא נכון.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
איב - גרון עמוק מתל-אביב
68אני חוזר בי מדבריי ומבקש להתנצל....
אכן, אין הפורום הנוכחי הפלטפורמה הראויה להעלות את דבריי הנ"ל.
כאוהד שרוף של הפועל ת"א, המוצא עצמו שפוף נפשית ופיזית מזה זמן ממושך, ואשר מסריו המצחקקים של הבחור האמור אך מוסיפים לדאבונו בדמות מלח על פצעיו, כתבתי את אשר כתבתי מתוך כאבי האישי, אולם אין זה המקום, אין זה האופן הרצוי ואין זה הסגנון הראוי.
ועל כך אני מתנצל...
אכן, אין הפורום הנוכחי הפלטפורמה הראויה להעלות את דבריי הנ"ל.
כאוהד שרוף של הפועל ת"א, המוצא עצמו שפוף נפשית ופיזית מזה זמן ממושך, ואשר מסריו המצחקקים של הבחור האמור אך מוסיפים לדאבונו בדמות מלח על פצעיו, כתבתי את אשר כתבתי מתוך כאבי האישי, אולם אין זה המקום, אין זה האופן הרצוי ואין זה הסגנון הראוי.
ועל כך אני מתנצל...
איב - גרון עמוק מתל-אביב
70היום סבתא הודיעה לי בשמחה שראשון נצחו את
תל אביב ב 12 הפרש וכמעט מעכה לי את הביצים
מרוב התלהבות
.

קאק דילה דייבושקה
מלאדיה איבושקה?