כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 61 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

601
פאק אני ממש בעצבים דיברתי עם ויקה רציתי לבוא לאחר שדגמתי 17 קוקסינליות, דיברתי איתה יפה ממש, שלחתי לה תמונה אפילו פשוט טעות היה לתת לה תמונה, אומרת לי אתה יפה מידי בשבילימבולבל אה? אז פניתי אליה שוב ואמרתי לה לא מבין מה הבעיה לא אוהבת את המראה שלי? אומרת אוהבת אתה צעיר מידי... יש לי ביבי פייס סבבה אבל אני לא בן 14 כבר ברוך השם נפלו לי ביצים וצומחות לי שיערות בבתי השחי אז לא מבין מה הקשר צעיר מידי? מה אנחנו יוצאים לדייט ולסרט מצויר? תפתחי תכוס ותביאי לי להכניס לך את הזין אני משלם פה כסף...
חילקה תמספר של חברה דיברתי גם איתה אומרת לי אתה נראה עדין וצעיר מידי זה לאמבולבל ילך בן 28 איזה צעיר כוס עמק מה אנחנו יוצאים לריקודי עם? תביאי תתחת ותקבלי תלשון שלי בתשלום.
פאק מה אני עושה עכשיו מזמין שפם מEBAY אין גבוהות יותר לכן רציתי אותן אבל כנראה אין לי מספיק שיער חזה
פאק אני עצבני כל כך אני הולך לדפוק עכשיו ריצת עירום ברחוב כדי לקרר את הביצים מרוב עצבים הם אדומותכועס
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

602
כי לא שולחים תמונה.
אתה לא באתר היכרויות שאתה צריך להרשים אותה,
או שהיא צריכה לאהוב איך שאתה נראה.
הרי ברור לך שאם היית מגיע אליה בלי לשלוח קודם תמונה אז היא לא היתה פוסלת אותך,
לא על הגיל ולא על המראה.
אולי תתפלא אבל הרבה מאוד זונות מעדיפות לקוח מבוגר על פני צעירים.
הפיתרון הוא לא לתת להן בכלל את האפשרות לבחור.

603
אני יודע ג"ימס חטאתי וכעת אני נענש פאק כל כך רציתי לזיין אותה אתה לא מבין, אבל מעצבן אותי שהיא עושה סלקציה מה אכפת לה הגיל והמראה שלי את זונה אז זייני אותי לא מבין למה צריך סלקציה כזאת ננסה עוד שנה כשהן לא יזכרו אותי אני ישים זקן ושפם מזויפים
וכיפה כדי להראות כמו מוכר אבטיחים ואז הן בטוח יתנו לי...
הן מעדיופות מבוגר כדי לעשות אותו קבוע ולהוציא ממנו ערימות כי לצעירים אין כסך לכן הוצאתי להן סכום נכבד ועדיין זיינו לי במוח שאני צעיר עדין יפה מידי וחרטות זולות
רגיל לשלוח תמונות למין השלישי לפני זיונים כדי להוציא מהן מחירים סבירים לכן שלחתי גם לזוג הזונות האלו את שלי והיה טעות

607
ובכיעת רבק תעזרו לי למצוא דרך לזיין אותה ואני נותן לכם שבועת ביצים שאני יושב על סרטים של טרנטינו ודופק לכם את הדיווח הכי יצירתי שהיי פעם היה פה באתר עד שתחרבנו מרוב צחוק, מילה

608
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]ובכיעת רבק תעזרו לי למצוא דרך לזיין אותה ואני נותן לכם שבועת ביצים שאני יושב על סרטים של טרנטינו ודופק לכם את הדיווח הכי יצירתי שהיי פעם היה פה באתר עד שתחרבנו מרוב צחוק, מילה [/QUOTE]
ידידי,יש אפליקציה שאתה יכול לקבל מספר חדש ,שכחתי את שמה,אבל חא חסר,תתקשר ולך,אני כבר מחכה לדיווח מטורף
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

609
ממש לא מתעניינות במראה הזנאיות הללו
מי שחשוב אחרת הוא בהחלט ילד
ו/או חסר ביטחון
אבל צעיר מדי בשבילן ובשביל רוב הזנאיות
זה שום קוד לזין שרוצה לזיין הרבה ובמעט כסף וגם עושה יותר פרובלמות.
ברור שזה רק עניין סטטיסטי אבל זה נכון!
יותר מבוגרים - יותר כסף, יותר אישה ופחות זמן, פחות זין וכוח ובקיצור =עסקה משתלמת יותר לבחורה
ברור שמייד יקפוץ איזה מבוגר, כמוני, שיטען שהוא חסכן, משלם פחות, ורב און - מזיין יותר.
אבל כאמור אנו עושים חשבון סטטיסטי וממוצעים והבנות הללו יושבות על תוכנות חקר ביצועיים ואקסלים וניתוחי רגישות של כל עיסקה..

סביר שביום או שעה של פחות לחץ היתה מכניסה אותך גם עם תמונה של גרגמל

610
חח ויקה קוראת פה את הפורומים שלחה לי הודעה על ההתקף כעס שלי רשמה לי שאני מתנהג כמו ילד קטן שלא קיבל סוכריה. אמרתי לה נכון פעם הבאה תני לי את הסוכריה שלך ואז אני לא יבכה, ואז התחלנו בשיחת סטלבט קצת, וואלה היא בסדר גמור, האופי שלה טוב היא כיפית נחמדה מאוד נראה שאפשר לזיין אותה וגם להעביר איתה צחוקים בזיון, נראה מה יהיה אולי בסוף ניפגש במיטהצחוק
למרות שהיא נתנה לי מספר של חברה שנייה שלה שאני כנראה יזיין, אבל ויקה תכנס לי למיטה ביום מן הימים אני מאיים עכשיו!צחוק

HJLOVER תודה שאמרתה לי שאני ילד וחסר ביטחון הגדלת את הזין שלך בעוד ס"מ

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”