כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 63 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

621
חחח גומל יא מלך מה לא הייתי נותן כדי להתחלף עם הזין שלך לשעה וחצי הזאת, שמעו אני חולה פה על אנשים עוד לא הצלחתי עוד לראות איך הכוס שלה נראה וכבר 20 הודעות על לתת להם את המספר שלה גדול מה שהולך פה... טוב אני מניח שאם אני לא יקבל ממנה לא הוגן שגם אתם לא תקבלו אז קדימה תבואו ותקבלו כל מי שרוצה
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

623
[QUOTE=FOX]הבנות כן קוראות את הפורום ! שהייתי עם חברתה ויקה ראיתי בזווית העין
בנייד שלה את הפורום פתוח ברוסית !
[/QUOTE]
מעניין כיצד גילו את הפורום, וחשוב מכך - כיצד הן גילו שכותבים עליהן כאן?

התערבות שאיזה לקוח דביל פשוט סיפר להן? (לא רומז עליך - החבר FOX. מנחש שהן מודעות אליו כבר מזמן)

אתם יודעים, אני חבר בפורום הזה למעלה מ-8.5 שנים. מי כמוכם יודע איזה כמויות של נשים - בארץ ובחו"ל - פגשתי כאן לאורך השנים ואף לפני כן(הייתי פעיל בתחום כ-8 שנים בטרם גיליתי את הפורום). אבל יש דבר אחד שעדיין לא הצלחתי להבין:

בשביל מה אתם מספרים לבנות על הפורום?!?! בשביל מה זה טוב?! מה יוצא לכם מזה?! מה אתם מרוויחים מכך?! מתי כבר תפנימו סופסוף שהפורום נועד בשבילנו!!!פצצהפצצהפצצה ב-ש-ב-י-ל-נ-ו!!! כדי למנוע נפילות מחד ולדווח על הצלחות מאידך.

לכל אורך השנים שאני חבר בפורום המדהים הזה מעולם לא סיפרתי לאף אחת מיוזמתי עליוCensored. זאת ועוד - היו בנות לאורך השנים שהזכירו אותו מיוזמתן ואני שיחקתי אותה כאילו לא יודע על מה מדובר... בחיים לא באתי לאף אחד והצגתי עצמי כחבר פורום ובטח שלא דיברתי עליו!!!Censored היחידה מתוך מאות הבנות שפגשתי כאן לאורך השנים שידעה מראש שאני חבר פורום - וגם את הניק שלי, לקסר - הייתה טלי מחיפה שרוב החדשים כאן לא מכירים. וגם זה רק בגלל שצריך היה להתכתב איתה בה"פ לפני המפגש.

בחיי... שנים אני פה ועדיין לא מצליח להבין את זה...
zooz

624
כנאה מישהו זיין את ויקה או ליזה ואז אמר לה תראי את היחצנות שננתי לך! והראה לה את הפורום
לכן שמור את העצבים לתקיפת כוס או חור תחת שובב, לאף אחד לא אכפת מאנשים בפורום אכפת להם רק מהכיס שלהם, לצערי

625
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]כנאה מישהו זיין את ויקה או ליזה ואז אמר לה תראי את היחצנות שננתי לך! והראה לה את הפורום
לכן שמור את העצבים לתקיפת כוס או חור תחת שובב, לאף אחד לא אכפת מאנשים בפורום אכפת להם רק מהכיס שלהם, לצערי
[/QUOTE]
ואני שואל אותך - מה הוא הרוויח מזה? עשתה לו הנחה או משהו? אם כבר מדברים - לדרוש מבחורה הנחה תמורת דיווח חיובי זה דבר נבזי בעיניי!כועס לטעמי מי שעושה זאת ראוי להיבעט מפה כמה שיותר חזק וכמה שיותר רחוק!

לדבר השני שכתבת: נכון חלקית/לא מדוייק. ברור שכסף הוא הדבר הראשון במעלה שמעניין את העוסקות בתחום. אבל יש גורמים מסויימים בתעשייה(אם כי וודאי לא התעשייה כולה) שכן אכפת להם מהפורום. היו פה ניסיונות לאורך השנים לשתול יחצ"נים מטעם מקומות שונים. בד"כ עולים עליהם בקלות.

עוד משהו - כבר היו כאן סיפורים על פרטיות למיניהן(כולל תיירות) שקישרו בין הניק שדיווח עליהן לאדם שביקר אצליהן ואיימו עליו בהודעות בחשיפת פרטים אישיים וכדומה... אומנם מקרים נדירים יחסית אבל זה קורה.
zooz

626
גם אם לא מספרים, כשזונה מגיעה לארץ היא מתעניינת באתרים בנושא כדי לפרסם. מכיוון שסקסאדיר הוא הגדול ביותר, והפורום שלנו הגדול ביותר, מי שמתעניינת תגיע ללא בעיות. בטח כשמדובר במי שנמצאת כבר הרבה זמן בארץ ובסצנה, ויש לה חברים שהם לא רק קליינטים. אגב, לכל פמיניסטית שמדברת על זנות כהתעללות, הייתי ממליץ לראות את הפייסבוק של ויקה.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

627
[QUOTE=לקסר]

[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]כנאה מישהו זיין את ויקה או ליזה ואז אמר לה תראי את היחצנות שננתי לך! והראה לה את הפורום
[/QUOTE]
ואני שואל אותך - מה הוא הרוויח מזה? עשתה לו הנחה או משהו? אם כבר מדברים - לדרוש מבחורה הנחה תמורת דיווח חיובי זה דבר נבזי בעיניי!כועס לטעמי מי שעושה זאת ראוי להיבעט מפה כמה שיותר חזק וכמה שיותר רחוק!

לדבר השני שכתבת: נכון חלקית/לא מדוייק. ברור שכסף הוא הדבר הראשון במעלה שמעניין את העוסקות בתחום. אבל יש גורמים מסויימים בתעשייה(אם כי וודאי לא התעשייה כולה) שכן אכפת להם מהפורום. היו פה ניסיונות לאורך השנים לשתול יחצ"נים מטעם מקומות שונים. בד"כ עולים עליהם בקלות.

עוד משהו - כבר היו כאן סיפורים על פרטיות למיניהן(כולל תיירות) שקישרו בין הניק שדיווח עליהן לאדם שביקר אצליהן ואיימו עליו בהודעות בחשיפת פרטים אישיים וכדומה... אומנם מקרים נדירים יחסית אבל זה קורה.

[/QUOTE]

אח לא דיברתי על נותנות השרות אלה על קליינטים.
וכמו שאמרת כן מקבלים הנחה, מדיווחים טובים אנשים פה ימכרו אחד את השני ,גם אותי לצערי חבר פורום מכר אבל לומדים מטעויות
יש פה אולי איזה 20 איש שמחזיקים את הפורום ועוד איזה 5 שכבר סיימו מזמן לדגום והם עושים "שמח" וזהו. וכל השאר זה עוברי אורח שמחפשים כוס מהיר לכן הם ימכרו את הפורום גם בשביל 50 שקל הנחה וידפקו אנשים אחרים.
ברור שאפשר פשוט לחלק מספרים לאנשים שאתה מכיר או סומך בלבד או תורמים וכך להוריד את רמת הסיכון, אבל יש מצבים שזיון מאישה זונתית מציל חיים יציין את עצמי בטור אחד שהיה בדיכאון כבד וזיון מושקע אחד נתן לי מוטיבציה להמשיך הלאה, לכן אני תמיד מחלק מספרים לחדשים לך תדע אולי זה יציל לו את החייםחיוך. בגלל זה אין פתרון לבעיה ואין מה להתעצבן רק לקווה שהאנשים הטיפשים שמוכרים אחד את השני יחכימו

628
עם כל האמפתיה לנסיון לסגור את דלת האורווה שנים אחרי שברחו הסוסים...
החודש מלאה שנה לתזה (המונפצת) שהעלה אחד המבקרים פה בשרשור כאילו ויקה היא בעצם ויקטור - וכבר אז ויקה ידעה בדיוק מה נכתב עליה בפורום, ורתחה מזעם - עד כדי הפסקת מחזור כדי להוכיח קבל עם ועולם שזה לא נכון.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”