[QUOTE=לקסר]
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]כנאה מישהו זיין את ויקה או ליזה ואז אמר לה תראי את היחצנות שננתי לך! והראה לה את הפורום
לכן שמור את העצבים לתקיפת כוס או חור תחת שובב, לאף אחד לא אכפת מאנשים בפורום אכפת להם רק מהכיס שלהם, לצערי
[/QUOTE]
ואני שואל אותך - מה הוא הרוויח מזה? עשתה לו הנחה או משהו? אם כבר מדברים - לדרוש מבחורה הנחה תמורת דיווח חיובי זה דבר נבזי בעיניי!

לטעמי מי שעושה זאת ראוי להיבעט מפה כמה שיותר חזק וכמה שיותר רחוק!
לדבר השני שכתבת:
נכון חלקית/לא מדוייק. ברור שכסף הוא הדבר הראשון במעלה שמעניין את העוסקות בתחום. אבל יש גורמים מסויימים בתעשייה(
אם כי וודאי לא התעשייה כולה) שכן אכפת להם מהפורום. היו פה ניסיונות לאורך השנים לשתול יחצ"נים מטעם מקומות שונים. בד"כ עולים עליהם בקלות.
עוד משהו - כבר היו כאן סיפורים על פרטיות למיניהן(כולל תיירות) שקישרו בין הניק שדיווח עליהן לאדם שביקר אצליהן ואיימו עליו בהודעות בחשיפת פרטים אישיים וכדומה... אומנם מקרים נדירים יחסית אבל זה קורה.
[/QUOTE]
אח לא דיברתי על נותנות השרות אלה על קליינטים.
וכמו שאמרת כן מקבלים הנחה, מדיווחים טובים אנשים פה ימכרו אחד את השני ,גם אותי לצערי חבר פורום מכר אבל לומדים מטעויות
יש פה אולי איזה 20 איש שמחזיקים את הפורום ועוד איזה 5 שכבר סיימו מזמן לדגום והם עושים "שמח" וזהו. וכל השאר זה עוברי אורח שמחפשים כוס מהיר לכן הם ימכרו את הפורום גם בשביל 50 שקל הנחה וידפקו אנשים אחרים.
ברור שאפשר פשוט לחלק מספרים לאנשים שאתה מכיר או סומך בלבד או תורמים וכך להוריד את רמת הסיכון, אבל יש מצבים שזיון מאישה זונתית מציל חיים יציין את עצמי בטור אחד שהיה בדיכאון כבד וזיון מושקע אחד נתן לי מוטיבציה להמשיך הלאה, לכן אני תמיד מחלק מספרים לחדשים לך תדע אולי זה יציל לו את החיים

. בגלל זה אין פתרון לבעיה ואין מה להתעצבן רק לקווה שהאנשים הטיפשים שמוכרים אחד את השני יחכימו