כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 66 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

651
פררו רושה

נהנית, ספר לחבריך. לא נהנית, ספר גם כן. דיווח מושקע , דרך אגב.

16 העמודים שקראת לא יספיקו לך על מנת להבין לעומק את השתלשלות התמנון רב-זרוע הזה. פספסת כמה נספחים קריטיים. כבר יותר קל לקרא את מלחמה ושלום של טולסטוי. לפחות ניתן להשיג אותו כעותק אחד שלם.

אם מצאת לנכון לקדיש זמן יקר מהביקור שלך לדוש בסוגיה ( תעריף של 600 ש"ח לשעה, פונקט, אם אני לא טועה) מין הראוי שתקדיש פרק זמן גם לצד השני ולבקש תמצית מנהלים, ולו על מנת לקבל את התמונה המלאה לפני שתכריז על המסקנות שלך בראש חוצות בעודך מבוסם מעונג. לפחות כך, תוכלו לדעת, גם אתה וגם חבר הקוראים, אם עומדת בפנינו קורבן , או קוזקית נגזלת.

אפשרי בהודעה פרטית, ואני כבר אתייעץ עם 2 המוסקוטורים האחרים לגבי התעריף שנגבה ממך על השירות.קריצה

רימינג מעשי2012-02-29 00:19:40

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

652
כשרות זוהי ההתחלה:
Guests זו השקרניקית
יש בשרשור אינספור ניקים פיקטיביים של האדמין הקודם, הנה קישור לשרשור שיקל על ההבנה:

מעבר לזה פררו רושה צודק אם השקרניקית תבחר לסיים את המריבות, להודות באמת, להיתנצל על הוצאת הדיבה ולבקש לפתוח דף חדש הוא בהחלט יפתח.

אחים שלו גברים2012-02-04 15:09:43

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

653

אשל"ג שרותי יעוץ תקשורת:

שווה לבקש מהלקוחות המתלהבים כמה דברים קטנים כטובה אישית:
- לספר כמה היה טוב ולא לדבר על לקוחות אחרים.
- לספר כמה היה נפלא בלי לדבר על סכסוכים.
- להפנים שדיווח עומד בפני עצמו בלי להמעיט בערכם של אחרים.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

654

ואיי ואיי ואיי הרגת אותי עם זה Shocked אני השמנתי? נראת בתמונות יותר טוב מאשר במציאות????

הנה , צילמתי את עצמי מול המראה עכשיו ...

היי שרון את מקפחת את הסחלבOuch,לא גוף גיטרה(170 ס"מ לא יעלה על 50 ק"ג).. לא מנגן!

superman19792012-02-04 15:35:09
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

656
[QUOTE=מקגייוור]יש אנשים שתמיד מחפשים בפינות, לכן הם גם תמיד מוצאים.
אחים שלו גברים, למשל, הוא מצטייר בעיניי בדיוק כטיפוס שמסוגל לאונן שעות מול סרטי הפורנו הקשים והבוטים ביותר (לא שזה רע) אבל כאן איזו תמונת סטראפאון עם דמוי שפיך מזעזעת אצלו את אמות הסיפים.

משעשע משהו :)
[/QUOTE]

תשמע שפכת אותי מצחוק חחחח

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”