כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 69 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

682
באיחור אופנתי של למעלה משנה ביקרתי את ויקה האמזונה. בזמנו לא הצלחתי לתאם וויתרתי, חבל שכך. אני לא חושב שהיא מדהימה, אבל בהחלט חוויה מענגת. בניגוד לדירות המחולקות בבת ים, הדירה שלה ענקית ועם מעלית ישירה לדירה ששומרת על דיסקרטיות. לדעתי היא מאוד מתגעגעת למשפחתה שברוסיה, וזה מעיב על מצב רוחה הדי מדוכדך. למרות זאת הסקס היה טוב, ואני אחזור.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

684
אחרי כמה נסיונות הצלחתי לתאם עם ליזה יום ראשון 12 בצהריים הגעתי לדירה עם קצת פירות פתחה את הדלת עם חוטיני וחזייה אדומה גוף מדהים נראתה פיצוץ.
ישבנו כמה דקות בסלון לשיחת הכרות והלכתי להתקלח, חיכתה לי בחדר השינה התחלנו להתנשק מריחה טוב ונעימה מאוד .
התחילה במציצה וליקוקי ביצים מכניסה את כולו עד הסוף עולה ויורדת תוך כדי משחק עם הלשון ,הפכתי אותה על הגב והתחלתי לרדת לה במשך 15 דקות פשוט לא יכלתי להפסיק, השילוב של צבע העור המתוח והחלק וכוס אחד היפים והטעימים שראיתי !!
עברנו לסקס בכמה תנוחות הכל תוך כדי נשיקות צרפתיות עמוקות עד הגמירה במסיונרית כשהיא עוטפת אותי עם הרגליים ומחבקת עוד כמה דקות אחרי שגמרתי .
הציעה עיסוי נחמד תוך כדי דיבורים על החיים , החבר התעורר וליזה לא נשארה אדישה והתחילה שוב במציצה למרות שקשה לי לגמור בפעם השניה לא ויתרה אחרי כמה דקות עברנו לדוגי וחזרה למציצה עד הגמירה.
סה"כ הייתי שעה ורבע התקלחתי התלבשתי ומרוב שהייתי "בעננים" ליזה שואלת "לא שכחת משהו?" התנצלתי והנחתי את הכסף על השולחן, נשיקה חיבוק ולהתראות.
בטוח שאחזור , הציעה לי לנסות את ויקה אבל נראה לי שקודם אלך לליזה עוד פעם פעמיים לפני .

686
כל מה שנרשם על ליזה נכון, מפגש מעולה. אבל, וזה אבל חשוב, החלק שלפני המפגש גם חשוב מאוד.
סיוט לקבוע איתה. קובעים איתה בבוקר או יום לפני או אפילו כמה ימים מראש ואז חצי שעה לפני אומרת שלא יכולה. קרה לי כבר כמה פעמים ואפילו לא התנצלה.
הייתי אצלה מספר פעמים והיה טוב ואני מניח שעוד אחזור אבל בשום פנים אל תבטלו תוכניות בשבילה, תקבעו בזמן מת שלכם שאם היא תבטל (וזה יקרה) זה לא יהיה נורא. זו כנראה הדרך היחידה וזה בהחלט מוריד

687
אחרי ז
שהיתי עם ליזה והיה מעולה ועקב המלצתה של ליזה על ויקה דגמתי את ויקה .
182 גובה של גוף יפה ללא גרם שומן . ונטילים יפים כמו בוטנים .
לסיכום יותר נהניתי עם ליזה לא יודע למה אולי גובה החרמנות מצדי לא היה הכי גבוה עם ויקה ואולי גם קצת עייפות מצדי . אבל שנהם מעולות

689
אחח ליזה ליזה ליזה.

אחרי התלבטויות רבות ויקה ליזה או ליזה ויקה כמובן שהקשבתי לפסק הדין של רבנו שפוסק ליזה.
מה שגם ויקה לא רצתה שאגיע בטענה שאני "צעיר מידי בשבלה"
היה לי כימיה נדירה עם ליזה אמרה לי שהיא לא אוהבת צעירים אבל איתי יש לה כימיה ממש טובה וצחקה על ויקה שלא קיבלה אותי.
כל מה שנאמר פה על ליזה נכון לגבי הכל כולל הכל.
יכול להגיד שגמרתי 3 פעמים והפעם השלישית הייתה ביוזמתה.
אין לחץ הכל בכיף ממליץ בחום.
תתייחסו אלייה יפה היא בן אדם טוב ! היא נותנת הכל מעצמה אל תתייחסו אלייה בזלזול.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”