אחרי כמה נסיונות הצלחתי לתאם עם ליזה יום ראשון 12 בצהריים הגעתי לדירה עם קצת פירות פתחה את הדלת עם חוטיני וחזייה אדומה גוף מדהים נראתה פיצוץ.
ישבנו כמה דקות בסלון לשיחת הכרות והלכתי להתקלח, חיכתה לי בחדר השינה התחלנו להתנשק מריחה טוב ונעימה מאוד .
התחילה במציצה וליקוקי ביצים מכניסה את כולו עד הסוף עולה ויורדת תוך כדי משחק עם הלשון ,הפכתי אותה על הגב והתחלתי לרדת לה במשך 15 דקות פשוט לא יכלתי להפסיק, השילוב של צבע העור המתוח והחלק וכוס אחד היפים והטעימים שראיתי !!
עברנו לסקס בכמה תנוחות הכל תוך כדי נשיקות צרפתיות עמוקות עד הגמירה במסיונרית כשהיא עוטפת אותי עם הרגליים ומחבקת עוד כמה דקות אחרי שגמרתי .
הציעה עיסוי נחמד תוך כדי דיבורים על החיים , החבר התעורר וליזה לא נשארה אדישה והתחילה שוב במציצה למרות שקשה לי לגמור בפעם השניה לא ויתרה אחרי כמה דקות עברנו לדוגי וחזרה למציצה עד הגמירה.
סה"כ הייתי שעה ורבע התקלחתי התלבשתי ומרוב שהייתי "בעננים" ליזה שואלת "לא שכחת משהו?" התנצלתי והנחתי את הכסף על השולחן, נשיקה חיבוק ולהתראות.
בטוח שאחזור , הציעה לי לנסות את ויקה אבל נראה לי שקודם אלך לליזה עוד פעם פעמיים לפני .