כ אלונה 32 בת-ים...הללוייהההה... - דף 8 - סקס אדיר

אלונה 32 בת-ים...הללוייהההה...

71
[QUOTE=החפוז המכני]דיברתי איתה. הסברתי לה שהיא חייבת לנוח ולהפחית את כמות הזרגים הכשרים שהיא צורכת. יש גם דבר כזה יותר מדי חלבונים של גברים.[/QUOTE]

ואתה חושב שהיא תקשיב ותעשה כך ?

לא באנו לתקן עולם
לזיין ולשכוח

היא מוסיפה צבע למפגש , מקווה שתהנו ממנה

72
כמו שהבטחתי לי 'העביר את המספר אני מדווח ובשמחה......(נ.ב אני איש של כפות רגליים ,פוט פטיש...אז מי שלא מתחבר ..סליחה מראש)

הוי אלונה אלונה...כבר לפי תמונות הwhatsups ....אתה יודע שזע משהו מיוחד.

תיאום קל ,הגעה לבניין המפורסם בפית הרחוב בבת ים....ואז היא פוחתחת את הדלת....וואו...
המראה שלה -הכי קרוב שתגיעו לaletta ocean ממש מדהים...מכף רגל מטופחת עם לק סקסי בתוך עקבים גבוהות ...רגליים ארוכות ...בייבי דול שתלוי על זוג שדיים מדהים שלא מכיר את המונח גרביטציה....איפור מתוקתק..שפתיים מדהימות שעליהן היא מורחת ליפסטיק לוהט....כוסית .....

אבל אתה רואה שהפצצה הזו נמצאית בדירת שיכון ,המקלחון והשרותים חד הם...הכל אפרורי וישן בחדר וחצי העלובים הללו...רק לחשוב עליה בחדר כמו במלון של מרגו כמה ביניינים משם...החוויה היא משתדרגת פלאים.....

בכל מקרה נניח לסביבה וניגש לעיקר ...אחרי מספר נשיקות הכרות קרירות השכבתי אותה על המיטה ונוכח
סיפורי העייפות שנרשמו בביקורות הקודמות החלטתי לנקוט בדרך מפתיעה..התחלתי במאסז שהענקתי לה ...לכל אורך גופה המדהים...בתחילה שהיא על הגב ....תוך כדי נשיקות וליקוקים קלים .....כאיש של כפות רגליים נתתי תשומת לב
מיוחדת לכפות רגליה שבאמת מטופחות..חלקות ..עם לק סקסי...היא הגיבה בחיוב ואמרה שהיא באמת נהנית מפוט מאסז...כמובן שהמאסז התפתח לכך שנישקתי את כף רגלה ומצצתי את בהונותיה כשהיא משמיעה קולות הנאה....
הפכתי אותה והתחלתי להקדיש תשומת לב מיוחדת לשדיים המדהימים של תחילה על היד ואז על לשון והפה....
משם עברתי למטה ..תחילה נשקתי וליקקתי את הירכיים שלה ואז התחלתי לרדת לה תחילה בליקוקים קלים ולאט לאט הגברתי קצב...לראות אותה מלטפת את שדיה וצובטת את הפטמות בזמן הזה כאילו בלי שתשים לב ...גם שאתה יודע שזה הצגה ..מדהיים...היא אומנם גנחה אבל אני בספק אם היא יכולה בכלל לגמור עם עומס המבקרים היומי.

נראה שהמנוחה והרוגע קצת עזרו לה ...היא פשוט הזיזה אותי לצד והתחילה לנשק אותי ולהעביר את כף רגלה על הרגליים שלי...הבינה כנראה שזה הקטע שלי...היא המשיכה למציצה מושקעת ..עם גרון עמוק....לראות אותה עם השפתיים האלה והעיניים שלה..והישבן שהיא מבליטה בזמן המציצה ....

שמה לי קונדום ..עברנו למיסיונרית ...ואיך שהרמתי את כפות רגליה היא ידעה מה לעשות ..שהעבירה אותן על החזה שלי....עברנו מספר תנוחות שאני אוהב ...בסוף פשוט התחלתי לחדור אליה שכפות רגליה ליד הפה שלי...כמובן שהיא כבר ידעה מה לעשות והכניסה את אצבעות הרגליים לפה שלי שהיא מחליפה רגליים ..המראה של השדיים הללו ..הרגליים הארוכות וכף הרגל שלה בפה שלי....התפוצצתי בקונדום בהנאה גדולה...

נחנו קצת...שיחת החולין המצופה...היא באמת לא עזבה את בת ים ועוזבת בקרוב...בבית מתעסקת בטיפוח ואכן רואים עליה...חושבת פעם הבאה לעבור לת"א ..המלצתי שלא ..חנייה....

הציעה שהיא תעשה לי מאסז...דווקא בתחום הזה פחות מוצלחת ..אומנם השקיעה עם שמן והכל אבל משהו יותר חובבני ...ההייתי עם בנות שיכלו להרוויח הרבה יותר בתור מאסזיסטיות מרוב שהיו טובות....
מאסז התפתח למציצה שלה.....הפעם ארוכה יותר....עם ליקוקים והוצאת לשון...ביקשתי ממנה
Show me your feet...
היא נשכבה על הבטן (עד כמה שאפשר עם החזה הזה) הרימה את הרגליה...התחילה לשחק עםצכפות רגליה בזמן שמצצה לי שהיא משלבת רגליים...או מקמרת אותם...שהתחילה להעביר כף רגל אחת של השניה כבר לא יכולתיגמריתי בפה שלה...

לסיכום מדהימה במראה אבל די עייפה למי שמחפש בחורה אנרגטית שתחליף תנוחות ותראה התלהבות פעלתנית..רצלי רוב הזמן כאמור שכבה וזזה בקטנה...לי זה היה מספק לחוויה חד פעמית אבל במצבה לא סטוח שאחזור..

75
למרות הדיווחים על שחיקתה של אלונה ועל ההתראות על נפילה הלכתי אתמול לאלונה את ההחלטה הזאת לא אני קיבלתי אלה הזיגי הקטן שבמכנסיים שלי התמונות שלה באמת מגרות והדבר היחידי שחשבתי הוא לאיזה חור אני עומד להכניס לה את הזיגי שלי מה לעשות רוב ההחלטות שלנו בחיים מבוססות על רגש או שהזין מחליט בכל מקרה הגעתי אליה בשעות אחרי הצהריים אלונה פתחה לי את הדלת בביבי דול שקוף עם חזה סיליקון עומד באותה שניה קיבלתי שבץ אירוע מוחי התקף לב ודום לב באותו זמן זיגי הקטן שלי נעמד להקשב והתחיל לרקוד משמחה החלטתי להיכנס לפני שאני מתחיל לזיין את החור במנעול של הדלת למרות שזה פלדלת
ואם לא הבנתם מצא חן בעיני איך שהיא נראתה בכל מקרה אחרי שיחת חולין נכנסתי לעשות מקלחת בדוש למרות שבאתי כבר מגולח ומצוחצח האמבטיה והשרותים הם באותו מקום אתה יכול לעשות דוש ולחרבן באותו זמן הכל קומפקטי דירה קטנה כזאת יצאתי מהמקלחת ואלונה חיכתה לי על המיטה עירומה התחלתי לנשק אותה היא לא מתמסרת בנשיקות נשיקות קלות עם ממש מעט לשון היא בחורה יפה אין ספק יש לה ציצי סיליקן בינוני + שואף לציצי גדול חצי רך חצי נוקשה אחרי קצת נשיקות החלטתי לרדת לה כדי לחמם את המנוע לפני שמטפלים בו יש לה כוס קטן ונחמד עם שפתיים קטנות נראה כמו פרח קטן כשירדתי לה ציפיתי שיהיה לכוס שלה טעם של אפרסק שובב ובסוף קיבלתי טעם של סרדינים לייט אבל אני ילד גדול שאוכל הכול ליקקתי לה את הכוס והיא עשתה קולות כאילו שהיא אוהבת את זה אחר כך היא מצצה לי היא דווקא מוצצת לא רע בכלל מכניסה את כל הכלי פנימה עם ואקום סביר מלקקת קלות את הביצים הייתי נותן לה ציון 8 על המציצה הזיון עצמו הוא די בנאלי היא שוכבת ואני מפמפם אותה ככה במיסיונרית ואחרי זה בדוגי ככה זיינתי אותה עד שהרגשתי שאני גומר הוצאתי את הזין וגמרתי לה בפה על הפנים היא לא מרשה לגמור והיא לא מרשה לדחוף לה אצבעות לכוס על רימינג לא שאלתי אני באופן אישי מעדיף שהבחורות שלי יהיו מעל קו הנפדל ואני לא מערבב בין בשר לחלב
בסיבוב השני היא עשתה לי מסז שהרגיש כאילו היא מנסה להוריד לי חול מהגב סתם העבירה את היד על הגוף שלי אחרי זה שוב ירדתי לה היא מצצה לי ביקשתי ממנה לעשות לי tits job היא ישבה על המיטה ואני שיפשפתי את הזין שלי בין השדיים שלה כאילו אני מנסה להדליק אש בתוכנית הישרדות זה היה נחמד נהנתי מזה
ואם השדיים שלה היו רכים זה היה עוד יותר טוב ככה המשכתי לזיין אותה בפעם השנייה גמרתי בקונדום
אז מה היה לנו בסך הכול
לסיכום לא כל מה שנעים לעין נעים למגע ולא כל בחורה שהיא סקסית יודעת לעשות סקס התמונות של אלונה מגרות היא בחורה פוטוגנית אך היא עדיין עייפה ולא היה מזיק לה איזה שתי כוסות קפה 4 פחיות רד בול ושתי שורות של קוק רק כדי להתחיל את הבוקר ולמרות שהיא נחמדה וניסתה לרצות אותי כלומר היא מצצה לי כמה שביקשתי ליקקה ביצים ועשתה לי tits job הזיון היה בנאלי עם אנרגיות נמוכות
אני הייתי מגדיר את אלונה כחצי נפילה רק בגלל שהיא כוסית שמוצצת טוב והיא חמודה ונחמדה
כל טוב וחג שמח
מזיגי

76
אלונה בחורה מדהימה
אני לא יודע למה כולם כותבים שהיא עייפה וכו
אולי פשוט אנשים ראו קצת יותר מדי פורנו ומצפים שהיא עם המראה של כוכבת פורנו תעשה שמיניות באוויר?
פגשתי אותה למפגש של סקס, יין וצחוקים ו היה מדהים.
מהדלת פגשתי אותי אלונה עם בייבידול שקוף לגמרי ומתחתיו גוף פשוט מדהים.
חזה גדול ותחת מזמין מאוד, לבחורה סקסאפיל מטורף...
לקחתי איתי בקבוק יין ששתינו אותה יחסית מהר.
אלונה בחורה מצחיקה ובהחלט יודעת את העבודה וגבר צריך.
מציצה מדהימה ומאוד עמוקה ללא ידיים כלל.
היא פשוט מועצת מדהים!!!
סקס היה במגוון תנוחות, בסוגי היא נותנת קונטרה מדהימה עם התחת ובוא נגיד זה אני הרגשתי עייף? ;))))))))
בקיצור אלונה הייתה מדהימה...
אגב דיברתי איתה על העייפות שלה והיא אמרה שבהתחלה היו כמה חבריה שפשוט לא נתנו לה לנשום ופיצצו אותה עם ההודעות ובקשות להיפגש מה שגרם לה לקצת אי נוחות וירידה בביצועים.
היא לא יותר מדי זמן בתחום ותמיד בחרה לבד עם מי, איך, כמה ולמה..
לכן מבקשת תמונות בדרך כלל והתחילה לעשות סינון...
תשמרו על הבחורה הזאת, ניסיתי לשכנע אותה להישאר עוד זמן בארץ שלנו... כי המון זמן לא נראו בחורות כאלה בארץ

77
אני מנסה לקבוע איתה כבר כמה ימים ולא מצליח
כנראה עמוסה מאוד
למרות שהייתי רוצה להיפגש איתה לא איפגש איתה לאור הדיווחים השליליים לגביה
תודה לכל החברים שהזהירו לגביה
נמתין בסבלנות לזונה בתי ימית חדשה ורעננה

80
היא נופלת מהרגליים. מן הסתם העלתה מחיר כדי להרוויח את אותה יומית בפחות עבודה (עליה של 20% במחיר אל מול ירידה דומה פלוס מינוס בביקוש). בימים הראשונים שלה בארץ הזדיינה מבוקר עד לילה. זה לא נכון לה בריאותית וטוב שמורידה מעט הילוך.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”