כמו שהבטחתי לי 'העביר את המספר אני מדווח ובשמחה......(נ.ב אני איש של כפות רגליים ,פוט פטיש...אז מי שלא מתחבר ..סליחה מראש)
הוי אלונה אלונה...כבר לפי תמונות הwhatsups ....אתה יודע שזע משהו מיוחד.
תיאום קל ,הגעה לבניין המפורסם בפית הרחוב בבת ים....ואז היא פוחתחת את הדלת....וואו...
המראה שלה -הכי קרוב שתגיעו לaletta ocean ממש מדהים...מכף רגל מטופחת עם לק סקסי בתוך עקבים גבוהות ...רגליים ארוכות ...בייבי דול שתלוי על זוג שדיים מדהים שלא מכיר את המונח גרביטציה....איפור מתוקתק..שפתיים מדהימות שעליהן היא מורחת ליפסטיק לוהט....כוסית .....
אבל אתה רואה שהפצצה הזו נמצאית בדירת שיכון ,המקלחון והשרותים חד הם...הכל אפרורי וישן בחדר וחצי העלובים הללו...רק לחשוב עליה בחדר כמו במלון של מרגו כמה ביניינים משם...החוויה היא משתדרגת פלאים.....
בכל מקרה נניח לסביבה וניגש לעיקר ...אחרי מספר נשיקות הכרות קרירות השכבתי אותה על המיטה ונוכח
סיפורי העייפות שנרשמו בביקורות הקודמות החלטתי לנקוט בדרך מפתיעה..התחלתי במאסז שהענקתי לה ...לכל אורך גופה המדהים...בתחילה שהיא על הגב ....תוך כדי נשיקות וליקוקים קלים .....כאיש של כפות רגליים נתתי תשומת לב
מיוחדת לכפות רגליה שבאמת מטופחות..חלקות ..עם לק סקסי...היא הגיבה בחיוב ואמרה שהיא באמת נהנית מפוט מאסז...כמובן שהמאסז התפתח לכך שנישקתי את כף רגלה ומצצתי את בהונותיה כשהיא משמיעה קולות הנאה....
הפכתי אותה והתחלתי להקדיש תשומת לב מיוחדת לשדיים המדהימים של תחילה על היד ואז על לשון והפה....
משם עברתי למטה ..תחילה נשקתי וליקקתי את הירכיים שלה ואז התחלתי לרדת לה תחילה בליקוקים קלים ולאט לאט הגברתי קצב...לראות אותה מלטפת את שדיה וצובטת את הפטמות בזמן הזה כאילו בלי שתשים לב ...גם שאתה יודע שזה הצגה ..מדהיים...היא אומנם גנחה אבל אני בספק אם היא יכולה בכלל לגמור עם עומס המבקרים היומי.
נראה שהמנוחה והרוגע קצת עזרו לה ...היא פשוט הזיזה אותי לצד והתחילה לנשק אותי ולהעביר את כף רגלה על הרגליים שלי...הבינה כנראה שזה הקטע שלי...היא המשיכה למציצה מושקעת ..עם גרון עמוק....לראות אותה עם השפתיים האלה והעיניים שלה..והישבן שהיא מבליטה בזמן המציצה ....
שמה לי קונדום ..עברנו למיסיונרית ...ואיך שהרמתי את כפות רגליה היא ידעה מה לעשות ..שהעבירה אותן על החזה שלי....עברנו מספר תנוחות שאני אוהב ...בסוף פשוט התחלתי לחדור אליה שכפות רגליה ליד הפה שלי...כמובן שהיא כבר ידעה מה לעשות והכניסה את אצבעות הרגליים לפה שלי שהיא מחליפה רגליים ..המראה של השדיים הללו ..הרגליים הארוכות וכף הרגל שלה בפה שלי....התפוצצתי בקונדום בהנאה גדולה...
נחנו קצת...שיחת החולין המצופה...היא באמת לא עזבה את בת ים ועוזבת בקרוב...בבית מתעסקת בטיפוח ואכן רואים עליה...חושבת פעם הבאה לעבור לת"א ..המלצתי שלא ..חנייה....
הציעה שהיא תעשה לי מאסז...דווקא בתחום הזה פחות מוצלחת ..אומנם השקיעה עם שמן והכל אבל משהו יותר חובבני ...ההייתי עם בנות שיכלו להרוויח הרבה יותר בתור מאסזיסטיות מרוב שהיו טובות....
מאסז התפתח למציצה שלה.....הפעם ארוכה יותר....עם ליקוקים והוצאת לשון...ביקשתי ממנה
Show me your feet...
היא נשכבה על הבטן (עד כמה שאפשר עם החזה הזה) הרימה את הרגליה...התחילה לשחק עםצכפות רגליה בזמן שמצצה לי שהיא משלבת רגליים...או מקמרת אותם...שהתחילה להעביר כף רגל אחת של השניה כבר לא יכולתיגמריתי בפה שלה...
לסיכום מדהימה במראה אבל די עייפה למי שמחפש בחורה אנרגטית שתחליף תנוחות ותראה התלהבות פעלתנית..רצלי רוב הזמן כאמור שכבה וזזה בקטנה...לי זה היה מספק לחוויה חד פעמית אבל במצבה לא סטוח שאחזור..