כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 72 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

716
[QUOTE=ליה מורנו]סודות תמיד מתגלים. הוא בוודאי יודע מה עשיתי אתמול. חכה חכה יא מניאקצחוק

ולחמוד שכתב פה למעלה משהו 'תרגיל פרסומי' - אתה רוצה לספר לנו משהו?

[/QUOTE]

אין לי משהו מיוחד לספר, אני פשוט (לא) מתרשם מה"מבצעים" שלך, כמו מבצע ההשפרצה שלך, או ההנחה אחרי 10 פגישות, נראה לי קצת מגוחך, ואחר כך את מספרת על עזרה לאמא שלך? וכל מיני סיפורי סבתא על הטרדה, אני מרגיש שאני נמצא ב"פורום הסעד".

לא מובן לי רק למה לא ללכת למשטרה, במקום לבכות בפורום?
אולי אם תסבירי את החלק הזה, אני אתרשם יותר מאשר שאני מתרשם משאר השטויות שלך.

717
[QUOTE=yellow-horny]הייתי אתמול אצל ליה ומישל לאורגיה כל כך טובה הן פינקו אותי כמו שצריך:).

הסיפור המלא יעלה הערב או מחר בצהוריים[/QUOTE]

אחלה קדימון, אבל מה קורה עם הדיווח המובטח? מבולבל
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

718

הייתי עם ליה השבוע,

לפני כשבועיים פניתי לליה בפרטי שאני רוצה להיפגש ומיד סגרנו תאריך ושעה ..היה די קל לקבוע עם ליה, היא מאוד שמחה שפניתי אליה ורצתה להיפגש...דיברנו בטלפון כמה ימים לפני הפגישה וסגרנו על מוקדם בבוקר, ליה כבר אמרה לי בטלפון לאן להגיע ולהתקשר כשאהיה למטה.

הגעתי, התקשרתי , ליה כיוונה אותי אותי לביתה, נפגשנו, מסרתי לליה משהו מתוק שקניתי לה, משהו מתוק לבחורה מתוקה !! Tongue
ישבנו, דיברנו, ליה בחורה חמודה מאוד וצעירה !! אשת שיחה מושלמת !!! לאחר מכן התפשטנו וליה החלה בירידה מושקעת ומושלמת !!! לקח לי משהו כמו דקה לגמור ...Embarrassed ..מה לעשות לא עשיתי את זה חודשיים וליה פשוט עשתה לי את זה ...:), בד"כ לא לוקח לי מהר לגמור !! אבל אצל ליה זה היה משהו מיוחד ...עם המציצה המושקעת הזאת אי אפשר להחזיק הרבה זמן מעמד !!!

שוחחנו עוד קצת ולאחר מכן עברנו למס' 2 , ליה החלה לרדת לי + גרון עמוק, נראה שהיא אוהבת מאוד לרדת ועושה את זה מכל הלב !!!
שוב הרגשתי שאני הולך להתפוצץ וביקשתי ממנה לעבור למיסיונרית, היא רצתה להמשיך למצוץ ואמרה לי בחיוך "אוף, מה אתה מתקתק אותי שאבין?!" צחוק קצת בתנוחה הזאת ולאחר מכן דוגי ואז שוב התהפכנו כשאני עליה במיסיונרית..עד שלבסוף ליה שוב ירדה לי...
גמרתי שוב ..לאחר מכן התקלחנו ביחד, התלבשנו ונפרדנו, די מיהרתי בזמן הזה, הייתי אצל ליה כשעה, אך מאוד רצתה שאשאר, הבטחתי לפצות אותה בפעם הבאה שאגיע אליה שוב, בנות אני לא מתקתק בד"כ ...קחו זאת בחשבון כשאגיע אליכן ...קריצה

ליה, אני מת עלייך,היה לי ממש כיף איתך ואני בטוח בטוח אחזוררררררררר !!!!

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”