כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 77 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

762

ע"א אי אפשר לגרום נזק לפורום
אפשר לגרום נזק להיכן שאתה היית רוצה לראות אותו
אם בלקרוא את ניטשה לא הפנמת את זה אז עדיף שתינוק מהעטינים במקום לקרוא עיתונים.
ע"א אתה מיחצ״ן אך ורק את עצמך הסר דאגה מלבך.
לגבי הצילום התשובה היא לא מערכת היחסים בינינו לא מאפשרת זאת אבל השקיעי כסף ושכרי צלם מקצועי לא חסרים כאלה, בדקי היטב את תיק העבודות שלו קודם ותראי שהוא ברמה לה את מצפה, את מציאה המון כסף על פרסום למה בתמונות את חוסכת?
(לא נאמר כביקורת אלה כתהיה?)

אחים שלו גברים2012-02-16 23:29:44

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

764
[QUOTE=אחים שלו גברים]

ע"א אתה מיחסן אך ורק את עצמך הסר דאגה מלבך.

[/QUOTE]
אתה יודע שבזה אני מסכים איתך.
הבעיה שאתה לא מבין שאתה עושה בדיוק אותו דבר: מיחסן את עצמך.

ותבין שמי שעושה דבר בהכרה, עושה פחות שטוית.

הבעיה הנוספת שבניגוד אליך יש מספיק מטומטמים שחושבים שאני מיחסן גם אחרות חוץ מעצמי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

766
י[QUOTE=אחים שלו גברים]לא טובות, בקשי מסמבטיון שיסביר לך למה.
עצה קטנה סקס עדיף שיצולם לא על ידי המשתתפים אלה על ידי צלם שלא מעורב בחגיגה.
[/QUOTE]

באופן מאוד נדיר, אני חולק עלייך מוסקוטיר עמית (לשון קולגה יקר)צחוק
אהבתי את התמונות דווקא בגלל שהן אינן לגמרי מקצועיות, אך החלט נועזות.

רימינג מעשי2012-02-29 00:13:48

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

768
[QUOTE=פררו רושה]
כאשר התחלתי לגלוש באתר וטרם היותי חבר בפורום הנהדר הזה גלשתי להנהתי גם בפוסט של שרון מתל אביב.
הפוסט שלה היה בין הראשונים שבחרתי להתמקד בו וזה בגלל השוני המהותי מיתר הפוסטים של הבנות כאן.
שרון באמצעות התמונות והסרטון הראתה תעוזה, אומץ וביטחון ראויים לשבח [/QUOTE]

[QUOTE=פררו רושה]
איני מתנצח, איני מתווכח ואיני מתכוון לקרוא 60 עמודים של פוסטים על הגברת, ממש לא כמו שהציע לי אחד החברים כאן, זה הזוי, אני צריך לקרוא פוסטים משנת 2008 שלה כאשר אני מאוד מרוצה מהביקורים שלי אצלה, לא בבית ספרי [/QUOTE]

אני מבין שכשהתחלת לגלוש באתר בחרת לגלוש להנאתך בפוסט החדש של שרון (זה עם הסרטון).

ובחרת שלא לגלוש להנאתך בפוסט הישן שלה? למה בעצם?

אולי כי זה הגיוני לקרוא את הפוסט החדש? זה שאין בו "פוסטים משנת 2008"? זה שיותר רלוונטי?

הרי בפוסט הישן היא היתה "בת 20" וכיום היא "בשנות העשרים המוקדמות".

אני לגמרי מסכים איתך שהגיוני עבור הלקוח הפוטנציאלי לקרוא את הפוסט הנוכחי ולא את הישן.

אבל שים לב: "הגברת" (כפי שאתה נוהג לכנות אותה) בהודעת הפתיחה שלה בעמוד הראשון בפוסט הנוכחי

דווקא כן מפנה את אותו לקוח פוטנציאלי "לגלוש להנאתו" בפוסט הישן שלה:

[QUOTE=שרון מתל-אביב] פרטים נוספים +דיווחים כאן:
מוחא כפייה תמונות אמיתיות!!!שרון פרטית בת"א ! אנאלי+גמירה בפה [/QUOTE]

אז למה בעצם לא להסתפק בפוסט הנוכחי והרלוונטי יותר? למה לשלוח את הלקוח הפוטנציאלי לפוסט הישן?

למה לתת לו לקרוא "60 עמודים ופוסטים משנת 2008" (לדברייך).

אולי בגלל שהפוסט הישן עמוס בפנטזיות הלבלר? (המקורי, לא אתה) או שאולי בגלל זה? או שאולי גם וגם?

קישקשתא2012-02-18 15:40:45
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

770
לפררו רושה:
רק אגיד לך את דעתי: לא הייתי רוצה לקרוא דיווח שבועי של לקוח על נערה כלשהי. זה לא מוסיף בעיניי דבר, אחרי מספר דיווחים זה הופך למשעמם ומאוס. לרבים מאיתנו היו/יש/יהיו נערות שאנו פוגשים על בסיס קבוע, אין בזה כל רע, אבל חוץ מהלבלר אף אחד לא מדווח על כל מפגש ומפגש.
היכן עובר הגבול בין מרתק ומאוס? אינני יודע להגיד לך. לפני שהפכו לזוג דיווח הארלי 5-6 פעמים על מפגשיו עם טלי, על פני תקופה של מספר חודשים. הדיווחים היו מרתקים ושונים זה מזה בתכלית. אחרים כתבו פחות טוב ממנו. תמצא בעצמך את הגבולות, אבל היזהר לבל תימאס.

לשרון:
התמונות האחרונות היו סקסיות מאד. את מיטיבה להצטלם, כל הכבוד.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”