[QUOTE=coolguy]
[QUOTE=beei]
[QUOTE=coolguy]
יודעת לעשות "מציצה אלוהית"? "הביקור חוויה מטורפת"? "GFE"?
ואז אתה מוסיף:
"( למרות שאף פעם לא נפגשנו ) "
ממש מצחיק כמה אתה מושפע מסיפורים ונואש לשלם מחיר מטורף עבור מישהי ששמה עליך זין פעמיים, הודעה מלאה בתירוצים ("התנצלות") באמת הייתה גורמת לך להרגיש יותר טוב?
אפשר לחשוב שההתנצלות היא בגלל שנפגעת ולא בשביל להוציא את ה-600 שלך...
הנואשות של חברי פורום מסויימים כל פעם מפתיעה ומגעילה אותי מחדש, כמו כלבלבים שמתחננים לקבל עצם...

[/QUOTE]
תשמע, אם אנשים באים ומספרים חוויות טובות שהיו להם אז למה לא לנסות גם?? לגבי המחיר המטורף , זה מאוד תלוי ביכולת שלך. יהיו כאלה שגם 300 ש"ח יחשבו שזה הרבה ויהיו כאלה שאין להם בעיה לשלם גם 1,000. ותאמין לי שה -600 ש"ח שאני מוכן לשלם זה לא מתוך הנואשות אלא מתוך היכולת שלי. אבל אני מסכים איתך וזה מאוד מעצבן ששמים עליך זין ועוד פעמיים... ואני חושב שכן התמצלות והסבר הגיוני יכולים לעזור או להקטין את הנזק.
אגב, בנתיים קיבלתי בפרטי גם התנצלות וגם הסבר.
[/QUOTE]
coolguy - מה שקרה לך עם ליה, לא תקין ואז מגיח לו היצור הזה ומקניט אותך
ואתה עוד מרגיש צורך לספק לו הסברים? למה בדיוק?
ליה - היינו ביחד יותר מפעם אחת, אכן יש לך שרות מעולה (אין עוררין על זה).
אבל האם זה מצדיק מקרים כמו שקרו עם coolguy? לדעתי לא. (זאת לא פעם ראשונה, יש המון טענות כאלה בפוסט שלך).
שימי עצמך במקומו - דמייני שבמקום להיות ממוקמת, היית עובדת בליווי.
היית קובעת עם coolguy, מתקלחת, מתלבשת, מתבשמת, נוסעת עד אליו, מחפשת חניה ו coolguy פשוט לא עונה!
איך היית מרגישה? (אם זאת היתה תקרית חד פעמית, מילא, אבל נראה שמדובר בדפוס מסוים).
בקיצור - לא מקצועי ולא לעניין. את חייבת להיות יותר אחראית בנושא התיאום עם לקוחותייך.
קחי את זה כביקורת בונה ותאמיני לי שרק תרוויחי מזה.
peach - מספיק ליחצן, לליה יש אחלה שרות, היא לא צריכה יחצנים! (היא רק צריכה להיות, טיפה יותר אחראית).
קישקשתא2012-04-25 17:44:13
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.