כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 80 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

791
[QUOTE=Lavelle] לפגישה הזאת הבאתי איתי מיכל קצפת מתוקה כדי להשתולל קצת עם שרון השובבה...
[/QUOTE]

[QUOTE=פררו רושה] לאחר תיאום מוקדם בינינו החלטתי גם אני להביא קצפת איכותית [/QUOTE]

ערבה, כשאני אומר לך שאין הרבה הבדל ביניהם חוץ מהתמונות והסמיילים, אז אני יודע מה שאני אומר קריצה

גבירותיי ורבותיי, בשעה טובה יש לנו Lavelle copycat מוחא כפייה

אבל לא רק את Lavelle הוא מחקה, בבחור אין טיפת מקוריות, אפילו את ran הוא מחקה!!! Shocked

[QUOTE=ran]
היי לכל חברי הניקנוק (הפורום) חזרתי אתמול ממיאמי לדיקי ששורר כאן . שמח לגלות שכולם בקוו הבריאות ושכולם שמחים !! ומאושרים !! . מתוקה שלי מיתגעגע אליך מחכה לפגוש אותך למציצה ארוכה ומענגת ולזיון חזק כמו שאני אוהב Heart וכמובן לחגוג איתך !! את כל הזמן הזה שלא הייתי כאן . נשיקה לכל כולך . מייאאאוו ( עולה לי החום ודופק לי הלב בגללך [/QUOTE]

[QUOTE=פררו רושה] ותוך כדי מממממייייייאאאאאאווווווו שלי ירדתי לעבר החץ מלקק בתאווה גלויה את בטנה [/QUOTE]

רגע סליחה, טעות שלי, המיאו של פררו יותר ארוך משל ran, סחתיין על המקוריות פררו מוחא כפייה

קישקשתא2012-02-18 01:35:43
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

792
פררו: יה גנב אחד, מה, גם את ה גרררר גנבת ל ran? כועס צחוק

[QUOTE=ran]
גררררר את מתוקה
[/QUOTE]

[QUOTE=פררו רושה] כבר לא יכול להמתין יותר.....גגגגגגגגגגגגררררררררררררר [/QUOTE]

אגב, שוב פעם שלך "ארוך" משלו... קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

793
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=Lavelle] לפגישה הזאת הבאתי איתי מיכל קצפת מתוקה כדי להשתולל קצת עם שרון השובבה...
[/QUOTE]

[QUOTE=פררו רושה] לאחר תיאום מוקדם בינינו החלטתי גם אני להביא קצפת איכותית [/QUOTE]

ערבה, כשאני אומר לך שאין הרבה הבדל ביניהם חוץ מהתמונות והסמיילים, אז אני יודע מה שאני אומר קריצה

גבירותיי ורבותיי, בשעה טובה יש לנו Lavelle copycat מוחא כפייה

אבל לא רק את Lavelle הוא מחקה, בבחור אין טיפת מקוריות, אפילו את ran הוא מחקה!!! Shocked

[QUOTE=ran]
היי לכל חברי הניקנוק (הפורום) חזרתי אתמול ממיאמי לדיקי ששורר כאן . שמח לגלות שכולם בקוו הבריאות ושכולם שמחים !! ומאושרים !! . מתוקה שלי מיתגעגע אליך מחכה לפגוש אותך למציצה ארוכה ומענגת ולזיון חזק כמו שאני אוהב Heart וכמובן לחגוג איתך !! את כל הזמן הזה שלא הייתי כאן . נשיקה לכל כולך . מייאאאוו ( עולה לי החום ודופק לי הלב בגללך [/QUOTE]

[QUOTE=פררו רושה] ותוך כדי מממממייייייאאאאאאווווווו שלי ירדתי לעבר החץ מלקק בתאווה גלויה את בטנה [/QUOTE]

רגע סליחה, טעות שלי, המיאו של פררו יותר ארוך משל ran, סחתיין על המקוריות פררו מוחא כפייה

[/QUOTE]

קשקשתא ידידי

אף אחד וגם אני - לא חולק לא על הומור שלך ולא על הגינות שלך.

עשית גם עבודה יפה בהשוות הכתיבה.

אבל עם כל זה אני לא חושב שאתה צודק בביקורת שלך.

הדיווחים של פררו - הם דיווחים נטו. אני גם יודע שהם כנים מבחינת הרגש שהוא מתאר.

משעמם לקראו פגישות דומות - בסדר, אבל למה לגנות. אלה דיווחי סקס שכביכול אתם דואגים שיהיה ולא סיפורים לילדי הגן של Lavelle

יש לי אוסף של אלפי קליפים עם זיונים אנאליים - בחורות שונות, אבל חוץ מזה הכל אותו דבר.

אם אני מעז לכתוב שונה, לא על סקס אלה על שיחות ואו רגשות - תוקפים אותי, עם מתארים רק סקס - גם תוקפים.

טוב. שיהי לכולנו שבת יפה עם שלג בירושלים.
ערבה אנושית2012-02-18 08:03:42

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

794
ע״א תוקפים אותך בגלל שאתה מתימר להיות מוסרי יותר מהאחרים ומעשיך משדרים שאתה לא,
רגשות אינן תחליף למוסר.
את לבלרII תוקפים כי הוא השתלט על השרשור שנרגע ועורר חזרה ומנסה באופן מלאכותי להעלות בו את אחוז הדיווחים החיוביים בפרץ של דסוננס קוגניטיבי, תאורי הסקס שלו דיי משעממים ומונוטונים, רוצה הלבלרII ללבלר את עצמו לדעת שיפתח שרשור מיוחד ויעשה זאת שם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”